listek 06.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Budowa w Sędziszowie Młp. Rozglądam się za drewnem na więźbę. Slyszalem, ze niektorzy zamawiają drewno z okolic Zamościa, Lubaczowa (Oleszyce), Bieszczad itp. Cenowo korzystnie i lepsza jakość drewna niż u nas. Jodła lub sosna. Czy może ktos polecić. Jak wygląda sprawa transportu. Pozdrawiam. Ja miałem z Czarnika. Jestem bardzo zadowolony co do jakości (jodła, bez kory), ceny (najtaniej)i transportu (gratis 50 km). Nikt lepszej ofrty mi nie dał. Szukalem od Tarnowa po Lublin i Dynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 06.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 DAFIT co do przyłączy to mała u nas robić firma z Błazowej KLIMA ale ostatecznie byli bardzo zajęci i podali nam telefon do jakiejś innej firmy z RZESZOWA. Jak uda mi się skontaktować z mężem to napisze numer na forum puki co daje namiar na firmę KLIMA "KLIMA" Kruczek J. Woźniak T Spółka Jawna; 36-030 Błażowa, ul. Witosa 4a Telefon: (017) 229-03-33l witam śnieżynka dzieki za namiar, twój mąż wczoraj juz mi podał nr do tej drugiej firmy, pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 06.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Budowa w Sędziszowie Młp. Rozglądam się za drewnem na więźbę. Slyszalem, ze niektorzy zamawiają drewno z okolic Zamościa, Lubaczowa (Oleszyce), Bieszczad itp. Cenowo korzystnie i lepsza jakość drewna niż u nas. Jodła lub sosna. Czy może ktos polecić. Jak wygląda sprawa transportu. Pozdrawiam. Ja zamawiałam koło dynowa ,jodła - polska, pan dowoził na miejsce.To było 2 lata temu nie wiem jak teraz. zostawiasz ksero zestawienia ktore masz w planach. Namiary na priv DAFIT napisał: czy moze mi ktos podac numer tel albo jakis namiar na firme ktora wykonuje na zlecenie Zakładu Gazow. przylacz gazu, chce popytac jak to wszystko wyglada od strony wykonawcy a nie zakladu Chyba jesteś zdeczko zestresowany :wink:też tak miałam . Tam ci za wiele nie powiedzą.Oni wygrywają przetarg, robią swoje, (ty musisz sobie sam zamontować skrzynkę bo jak nie to ci za to doliczą) i do widzenia. Ty do końca roku ,musisz zrobić wewnętrzną instalację (,przez uprawnione osoby) zakładasz starą kuchenkę gazową ,wtedy zakład gazowniczy zakłada ci licznik. Płacisz abonament który wynosi 20 zł co 2mies . i cieszysz się że masz kolejny problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 06.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 witam zestresowany nie jestem, stresowalem sie gdy zalatwialem prad niby bylo wszystko ok a trwalo to ponad poltora roku, teraz poprostu chce sie wszystkiego dokladnie dowiedziec i dlatego procz info z zakladu gaz. chce takze znac opinie wykonawcow, wczoraj zadzwonilem do jednego ktory wszystko mi wytlumaczyl teraz ide do ZG porownam to wszystko i zaczynam zalatwiac gaz pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 06.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 witam zestresowany ..... ZG porownam to wszystko i zaczynam zalatwiac gaz pozdrawiam DAFIT info poszło na priv Witam wszech obecnych budowniczych, szczególnie nowych jak również tych starych równie mało piszących jak np, ja wiosna, wiosna, i ogródek czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 06.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Proszę bardzo - obym tylko zdążył się wyspecjalizować Z każdym dniem idzie lepiej. Niezły pomysł podsunęła koleżanka wiolasz - filmiki na youtube - coś znalazłem i po obejrzeniu kilka praktycznych rozwiązań się pojawiło. Dzięki za pomysł! Szukałam tych filmików, ale nie potrafię ich odnaleźć Proszę podeślij linka do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 07.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam Wszystkich serdecznie.To moj pierwszy wpis,planuje na wiosne rozpoczecie budowy w Dynowie APS-a 55.Mam pytanie,jesli sie ktos orientuje,gdzie na podkarpaciu mozna najtaniej kupic beton i bloczki fundametowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 07.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam Wszystkich serdecznie.To moj pierwszy wpis,planuje na wiosne rozpoczecie budowy w Dynowie APS-a 55.Mam pytanie,jesli sie ktos orientuje,gdzie na podkarpaciu mozna najtaniej kupic beton i bloczki fundametowe ? Witaj Bimber20 - fajny Nick - ja pochodzę z Harty więc regionajny i na czasie Betonem się jeszcze nie zajmowałam ale bloczki spróbuj wycenić w DOMBUDzie z Żołyni i u Pana Kopacza z Lutoryża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 to beton tuz obok /2- 3 km dalej w Zarzeczu/ http://katalog.pf.pl/Zarzecze/Trans-Bet-Zakład-Produkcyjno-Usługowy-Franciszek-Jurek-F5040473G0B5760-m19.html p.s. miałem kolege z Piatkowej - tam tez pędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 07.03.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dziekuje Wojcikowie i Brzoza.Jak jeszcze ktoz cos wie, odnosnie taniego betonu i bloczkow, to prosze o info ! Jak by ktos mial betoniarke niezniszczona i niepotrzebna ,np.po jednej budowie,to chetnie kupie. Ps. Do Brzoza.Tak pedza,ale Harta przoduje,ale to juz nie to co kilkanascie lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 no tak - to nie to co było kiedys w stanie wojennym na kartki przysługiwała flaszka na miesiąc na łeba i trzeba sie było jakoś ratowac ... technologia produkcji wysokoprocentowych napojów z buraka, ziemniaka czy pszenicy była dość rozwinięta wszędzie pamietam - w moich stronach przeganiali wtedy cukierki ... /biedne dzieci / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 07.03.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 witam ponownie! właśnie wróciliśmy od faceta- podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup działki !! a więc wieś działka ma 6 arów- w pełni uzbrojona, z drogą dojazdową, z pełnym uzbrojeniem- w Pogwizdowie Nowym mierzyłam dzisiaj wszelakie potrzebne odległości do niej- i tak z bloku, gdzie teraz mieszkamy- 4 km, do szkoły, gdzie będzie od września chodziła nasza córka- 6,5 km, i tyle samo do teściów, a do moich rodziców- 8 km cieszymy się bardzo, euforia jest niemała, a chcemy się nacieszyć tym etapem, zanim przejdziemy do kolejnego- papierologiczno- budowlanego, który pewnie nie będzie taki beztroski jak dzisiejsze odczucia weekendowe pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 07.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 witam grupę! szczególnie bimber 20 no dziś to zająłem się samochodem w środku...jak ja mogłem dopuścić do tego... gosja : gratulacje. nie martw się. papierologia nie jest straszna. jak lubisz załatwiać i biegać i orientujesz się odrobinę w procedurze do pozwolenia na budowę to rób to sama. jak nie to zleć komuś całą papierologię- nieco drożej ale masz święty spokój- chociaż też nie zawsze. jak myślicie? puszczać już wodę, czy jeszcze za duże ryzyko? pozdrawiam wszystkich[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 07.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 witam ponownie! właśnie wróciliśmy od faceta- podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup działki !! a więc wieś działka ma 6 arów- w pełni uzbrojona, z drogą dojazdową, z pełnym uzbrojeniem- w Pogwizdowie Nowym ..... jak dzisiejsze odczucia weekendowe pozdrowienia!! witaj sąsiadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 07.03.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ekstra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 z okazji Dnia Kobiet - Paniom życze spełnienia marzeń i duuuzo duzo humoru ! ale sypie ! miała byc wiosna a wróciła zima - bielutko wszędzie - jak w styczniu Boguś - mozesz zaryzykowac - lecz przed przewidywanym znacznym spadkiem temperatur /potencjalnym/ - zostaw kapiący kran i kibelek zasyp solą /o ile masz biały montaz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 08.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witaj grupo! Jako kobieta dziękuję za życzenia i za waszą pamięć o święcie, które kojarzy się większości z rarstopami i goździkami..hihi..U mnie śnieg znów zniweczył plany ustawienia masztu z prądem,,,,trzeba znów czekać ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 08.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam brunetki , blondynki wszystkie Was Dziewczyki, życzę Wam wszystkiego najweselszego, najpiękniejszego w ten! i następne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 08.03.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam wszystkich. Dziękuję za życzenia z okazji Dnia Kobiet. Mam prośbę. Kto z was wie, gdzie można kupić folię o grubości 0,8 - 1,00 mm (szer. 50 cm) do izolacji poziomej fundamentów . W moim miasteczku nie ma. Na Allegro znalazłam, ale dochodzi cena za transport. Może ta folia jest gdzieś bliżej (okolice Rzeszowa). Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 08.03.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 witam Grupę!szczególnie WSZYSTKIE PANIE którym życzę wszystkiego najlepszego.patrzeć za okno ciężko, widać pojęcie odwilży zmienia znaczenie. Elcia1ja stosowałem papę zgrzewalną 3mm grubości na izol. poziomą. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts