Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam w poniedziałek!

Dziękuję Panom za życzenia!!

U nas śniegu pełno, bliźniaczki zasmarkane siedzą ze mną w domu, starsze na razie jeszcze -tfu, tfu, tfu - chodzą do szkoły i mam nadzieję, że ich nie weźmie.

Pozdrawiam wszystkich - szczególnie Nowych

witam

wszedzie co sie dzieje a i u nas kolejny etap zakonczyl sie powodzeniem, :D nareszcie po poltora roku chodzenia i zalatwiania i wielkich problemow dzis ide zakonczyc sprawe z pradem, cala instalacja zew juz jest odebrana przez enegretyk a dzis ide zalatwic zeby zalozyli mi licznik, bardzo dlugo to trwalo ale najwazniejsze ze juz sie wszystko zakonczylo, teraz zaczynam dzialac z gazem i wod i kan aby wszystkie media miec juz przylaczone do budynku,

i ja rownież życze wszystkiego co najlepsze dla wszystkich Kobiet z Forum, zyczenia troche spoznione a powodem tego jest takze kobieta, oto ona :)

http://images49.fotosik.pl/80/ed432a5f2947c608med.jpg

3,12kg 55 cm :D w sobote wieczorem zostałem bardzo szczesliwym tatusiem :)

pozdrawiam

DAFIT

Witam,

Gratulacje Dafit

dziękuje za życzenia z okazji dnia kobiet i

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mężczyzn. W końcu dziś wasz dzień.

My powoli kończymy casting na budowlańca.

W środę mamy spotkanie w sprawie kredytu.

W sobotę targi budowlane.

I tylko patrze aż działka wyschnie i będzie można na nią wejść.

Niestety troszkę opóźnia nam się sprawa wydania pozwolenia na budowę. Aczkolwiek mam nadzieję, iż w okolicach świąt zaczniemy.

Pozdrawiam

hejka, gmina Trzebownisko i okolice co wy na to?

http://www.trzebownisko.pl/pl/140,231/3/78//ogloszenia_i_informacje.html

wygląda ciekawie, jak myślicie, deklarowaliście się?

pozdro

faktycznie warto się zainteresować, tak się zastanawiam jakie byłyby konsekwencje w razie rezygnacji z deklaracji.

Raczej warto, z tego co ja się dowiedziałem u siebie w gminie, to inwestora ma to kosztować 2 - 3 tysiące. Instalacja solarna tylko do ciepłej wody. Na razie zbierają zapisy-deklaracje, a realizować mają dopiero w latach 2010-2011. Dokładnie tak na prawdę to nie wiedzą jak to będzie wyglądało. Jak w powiecie rzeszowskim zbierze się minimum 3000 chętnych, z tym mają ruszyć po 80% dofinansowanie z Unii. W Chmielniku zapisy do 12 marca.

DAFIT gratulacje, u nas wkrótce również pojawi się mała kobieta :)

A w Świlczy jak zwykle nic się na temat solarów nie dowiesz.

wrrrrr

no własnie, moze by tak wysłać ten link do UG Świlcza niech przemyślą temat.

Po stronie internetowej Świlczy nigdy wiele się nie spodziewałam. Ale od rana będę ich molestować. Kawy porannej w spokoju nie wypiją :)

Teoretycznie Świlcza należy do Związku Komunalnego Wisłok, który jest inicjatorem projektu. Jeżeli w Świlczy nie będą nic wiedzieć dopytam u źródła.

Jeżeli ktoś się czegoś pierwszy dowie to proszę o informację.