gosja 09.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dziękuję za piękne życzenia! zdrowia więcej by się przydało, bo po intensywnych oględzinach działki, zawiało mnie i walczę z katarem dzisiaj uuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam w poniedziałek!Dziękuję Panom za życzenia!!U nas śniegu pełno, bliźniaczki zasmarkane siedzą ze mną w domu, starsze na razie jeszcze -tfu, tfu, tfu - chodzą do szkoły i mam nadzieję, że ich nie weźmie.Pozdrawiam wszystkich - szczególnie Nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 09.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Również witam i jako żeńska część Wójcików dziękuje za życzenia dla Kobiet Osobiście przydałby mi się życzenia zdrowia bo w tym roku mam 2 raz atak bólu zatok i nie życzę tego nawet wrogom Wybieracie się na Targi Budowlane w ten weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 09.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 hejka, gmina Trzebownisko i okolice co wy na to? http://www.trzebownisko.pl/pl/140,231/3/78//ogloszenia_i_informacje.html wygląda ciekawie, jak myślicie, deklarowaliście się?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 09.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 hejka, gmina Trzebownisko i okolice co wy na to? http://www.trzebownisko.pl/pl/140,231/3/78//ogloszenia_i_informacje.html wygląda ciekawie, jak myślicie, deklarowaliście się? pozdro faktycznie warto się zainteresować, tak się zastanawiam jakie byłyby konsekwencje w razie rezygnacji z deklaracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 10.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witam wszedzie co sie dzieje a i u nas kolejny etap zakonczyl sie powodzeniem, nareszcie po poltora roku chodzenia i zalatwiania i wielkich problemow dzis ide zakonczyc sprawe z pradem, cala instalacja zew juz jest odebrana przez enegretyk a dzis ide zalatwic zeby zalozyli mi licznik, bardzo dlugo to trwalo ale najwazniejsze ze juz sie wszystko zakonczylo, teraz zaczynam dzialac z gazem i wod i kan aby wszystkie media miec juz przylaczone do budynku, i ja rownież życze wszystkiego co najlepsze dla wszystkich Kobiet z Forum, zyczenia troche spoznione a powodem tego jest takze kobieta, oto ona http://images49.fotosik.pl/80/ed432a5f2947c608med.jpg 3,12kg 55 cm w sobote wieczorem zostałem bardzo szczesliwym tatusiem pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no, no .... gratulacje Dafit ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 10.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dafit GRATULACJE !!! PS. Wiece może, gdzie najtaniej w Rzeszowie kupić przewody elektryczne YDY 3x1,5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 10.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam, Gratulacje Dafit dziękuje za życzenia z okazji dnia kobiet i Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mężczyzn. W końcu dziś wasz dzień. My powoli kończymy casting na budowlańca.W środę mamy spotkanie w sprawie kredytu.W sobotę targi budowlane.I tylko patrze aż działka wyschnie i będzie można na nią wejść.Niestety troszkę opóźnia nam się sprawa wydania pozwolenia na budowę. Aczkolwiek mam nadzieję, iż w okolicach świąt zaczniemy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 10.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Gratulacje dla TATUSIA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 10.03.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witam Grupę GRATULACJE DLA TATUSIE I MAMUSI - tak trzymać DAFIT!!! listek! najtaniej było jak kupowałem w alfa elektro na reja i elektro-pomiarze na boja od strony przemysłowej.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 10.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 hejka, gmina Trzebownisko i okolice co wy na to? http://www.trzebownisko.pl/pl/140,231/3/78//ogloszenia_i_informacje.html wygląda ciekawie, jak myślicie, deklarowaliście się? pozdro faktycznie warto się zainteresować, tak się zastanawiam jakie byłyby konsekwencje w razie rezygnacji z deklaracji. Raczej warto, z tego co ja się dowiedziałem u siebie w gminie, to inwestora ma to kosztować 2 - 3 tysiące. Instalacja solarna tylko do ciepłej wody. Na razie zbierają zapisy-deklaracje, a realizować mają dopiero w latach 2010-2011. Dokładnie tak na prawdę to nie wiedzą jak to będzie wyglądało. Jak w powiecie rzeszowskim zbierze się minimum 3000 chętnych, z tym mają ruszyć po 80% dofinansowanie z Unii. W Chmielniku zapisy do 12 marca. DAFIT gratulacje, u nas wkrótce również pojawi się mała kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 10.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A w Świlczy jak zwykle nic się na temat solarów nie dowiesz. wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 10.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 DAFIT gratulacje dla rodziców A w Świlczy jak zwykle nic się na temat solarów nie dowiesz. wrrrrr no własnie, moze by tak wysłać ten link do UG Świlcza niech przemyślą temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zukow2 10.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witajcie, ' szukam geotechnika lub osobę która wykona badanie nośności i zagęszczenia gruntu pod budowę domu na płycie fundamentowej w Przemyślu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.03.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dafit!!! Gratulacje!!! Śliczna jest!! Wiem coś o tym, bo takie 4 mam, z czego 2 mieściły się razem w takim wózeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 10.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 DAFIT śliczna córeczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 10.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A w Świlczy jak zwykle nic się na temat solarów nie dowiesz. wrrrrr no własnie, moze by tak wysłać ten link do UG Świlcza niech przemyślą temat. Po stronie internetowej Świlczy nigdy wiele się nie spodziewałam. Ale od rana będę ich molestować. Kawy porannej w spokoju nie wypiją Teoretycznie Świlcza należy do Związku Komunalnego Wisłok, który jest inicjatorem projektu. Jeżeli w Świlczy nie będą nic wiedzieć dopytam u źródła. Jeżeli ktoś się czegoś pierwszy dowie to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekbas 10.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Pogwizdów Nowy:) witam sąsiadki:) pozdrawiam Aylin powodzenia w kastingach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 10.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Pogwizdów Nowy:) witam sąsiadki:) pozdrawiam Aylin powodzenia w kastingach:) Powitać sąsiada (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts