tomasz3211 18.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Co do architektów wnetrz mam nietsety złe doświadczenia .a coś więcej w tym temacie? wielkie ambicje, ogromne oczekiwania, zaliczka w "ciemno", a jak poprosiłem o referencje zaczęły sie schody. Rozmawiałem z czterema, dla mojego malego domku najtaniej 2 000. Reasumując więcej dobrego doradził mi elektryk, który robił mi instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 18.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Na etapie elektryki dobrze jest wiedziec gdzie mniej wiecej bedzie cos stało. Jesli bedziemy miec idealny projekt np. kuchni to super ale jesli nie to dobra jest zasada zostawiac wiecej przewodu. Wtedy zawsze mozna lampe czy kinkiet przesunac. A i przy dzieciach radze dac wlaczniki na wysokosci pasa. W obsludze super a przynajmniej dziecko nie biega 'mamo zaswiec' Poza pierwszym tygodniem mieszkania kiedy to zapalone sa wszystkie swiatła bo maluch musi obczaic teren. pozdrawiam. Nie jestem pewna czy te 10 000 wystarczy na to co bylo napisane. A wrecz smiem twierdzic ze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 19.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witajcie wojcikowie JAKI TEN ŚWIAT JEST MAŁY kurcze miała być wiosna a tu zima za oknem kiedy zaczynacie budowę?? pozdrawiam [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 19.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witajcie wojcikowie JAKI TEN ŚWIAT JEST MAŁY kurcze miała być wiosna a tu zima za oknem kiedy zaczynacie budowę?? pozdrawiam [/u] Czekamy na pogodę ..................................... W tym tygodniu Banaś ma być w Rzeszowie to może uda nam się z nim spotkać i dogadać szczegóły bo do dziś tylko telefonicznie z nim rozmawialiśmy. Na targach budowlanych rozmawialiśmy z przedstawicielem Plannja i wstępnie chyba weźmiemy ta blachodachówke - ale do dachu jeszcze daleko więc może nam się odmieni Mąż zastanawia się nad tą http://www.plannja.com/templates/PageW____2871.aspx Lub z firmy tą http://www.balex.com.pl/index.php/spektrum_rustika Jeśli ktoś może coś doradzić w sprawie blachodachówki to chętnie posłuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 19.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 rafalr82, dałeś "do pieca" z rozmiarem avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 19.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Na targach budowlanych rozmawialiśmy z przedstawicielem Plannja i wstępnie chyba weźmiemy ta blachodachówke - ale do dachu jeszcze daleko więc może nam się odmieni Mąż zastanawia się nad tą http://www.plannja.com/templates/PageW____2871.aspx Lub z firmy tą http://www.balex.com.pl/index.php/spektrum_rustika Jeśli ktoś może coś doradzić w sprawie blachodachówki to chętnie posłuchamy U mnie jest Plannja, w wersji Regent. Ale chyba za wcześnie żeby coś konkretnego o niej powiedzieć, może za kilkanaście lat.... minimum..... Natomiast górale jak kryli mi dach, to chwalili ją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 19.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 kruszon11 a gdzie kupowałeś swoja balchodachówke ?? Myśmy rozmawiali o niej w Bisbudzie w Tyczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 19.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja też w Bisbudzie, tylko w oddziale w Krasnem. Ta sama firma, a zrobili mi dwie różne wyceny..... Krasne taniej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 19.03.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja też w Bisbudzie, tylko w oddziale w Krasnem. Ta sama firma, a zrobili mi dwie różne wyceny..... Krasne taniej...... No proszę istotna uwage- dam do wyceny do Krasnego tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 19.03.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tylko zwróć uwagę, jak Ci policzą powierzchnie dachu - mi policzyli za mało, niby wg projektu, ale nie popatrzyli na wymiary połaci z rzutu A-A.... Na szczęście zdążyli w porę domówić blachę i dostałem od razu wszystko. Tu plus dla nich za to, że się postarali. Natomiast uważaj, bo jak zamówisz coś źle, albo za dużo to jest problem. Zamówiłem przez pomyłkę nie te co trzeba łączniki do rynien - zamiast zewnętrznych, kupiłem wewnętrzne. No i mam dwa kawałki blachy do rynien (brałem od razu u nich system Siba z Plannji), chciałem nie tyle zwrócić, co wymienić na zewnętrzne, ale nie dało rady, bo niby ściągają takie rzeczy tylko pod zamówienie..... Okna dachowe mają również i nawet w dobrych cenach - jesienią nie znalazłem właściwie lepszej oferty na Fakro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 19.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dzięki kruszon !Patrzyliśmy tam właśnie na okna Farko bo mają teraz promocje i faktycznie ceny całkiem całkiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 19.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam jezeli chodzi o blachodachowke okna rynny to fajne ceny i duzy wybor jest w Ferrbudzie na wetlinskiej i wszystko co ci pozostanie mozesz bez problemu zwrocic, ja oddalem czesci z rynien i 2 arkusze blachy pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 19.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam Grupę! co do blachodachówki to ja skorzystałem z propozycji dekarza: polecił mi sprawdzonego przez siebie dostawcę blachodachówki balex ; przyjechał , pomierzył, co zostało-np z syst. rynnowego to zabrał bez mrugnięcia okiem. jak czegoś by brakło to dowiezie- jednak u nas zostało- więc zabrał.dostarczył również w dobrej cenie okna fakro. jak coś to mogę dać namiar.na temat samej blachy się nie wypowiem bo to dopiero po pierwszej zimie jest.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 19.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gdzie kupowałeś ta blachę ?? Wiem że balex ma Kopacz w Lutoryżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 19.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gdzie kupowałeś ta blachę ?? Wiem że balex ma Kopacz w Lutoryżu Witam. Ja tez mam blachę w Balex- u ale zamawiałem bezpośrednio w oddziale, tj. w Rudnej - po prawej stronie jak sie jedzie na Głogów Młp. Brałem Rusticę - musze przyznać, że wygląda niestandardowo - a swój wygląd świetnie prezentuje w zależności od intensywności oświetlenia. Na współpracę z firmą nie będę narzekał - cena była bardzo korzystna - wyceniałem dach w maju - zamawiałem w sierpniu w miedzyczasie blacha zdrożała srednio 5 zł na m2 - ale goście z Rudnej po kosultacji z centrala zachowali te cene z wyceny majowej, także byłem sporo do przodu. Nie było problemu ze zrotem tego co pozostało - tj. rynny spustowe, kliny i mnóstwo jeszcze innych pierduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korsarz5 19.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witajcie.Jestem na etapie wybierania okien PCV, bramy garażowej oraz rolet okiennych. Jeżeli znacie jakąś dobrą firmę godną polecenia z okolic Tarnobrzega, Stalowej Woli handlującą tymi rzeczami byłbym bardzo wdzięczny. Szczególnie chodzi mi o bramy garażowe oraz rolety okienne. Pozdrawiamkorsarz5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 20.03.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja swoją blachę, syst. rynnowy galeco, okna fakro i całe dodatki kupowałem u dilera balexu z jarosławia. nie przeszkadzało mu to że budowa na północ od rzeszowa.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 20.03.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A dziś pierwszy dzień wiosny. Piękną zimę mamy tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dosypało, fest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 20.03.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A ja już narty chciałam spakować a tu kto wie................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts