hunk1 20.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Spoko spoko, bez paniki. Ja pracuje w szkole i wlasnie szesciolatki poszly utopic 'zime'. Bedzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 20.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A dziś pierwszy dzień wiosny. Piękną zimę mamy tej wiosny no może jutro... dzis to mamy takie pożegnanie zimy. tylko mi się jutro w krótkich spodenkach nie wybierać ... z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Z innej mańki - gdzie i w jakich cenach kupujecie drewno kominkowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 w lasach państwowych buk po 105 reszta lisciaste - 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.03.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Toś mnie zaskoczył....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editom 20.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 początek kwietnia zapowiadają ciepły nawet 15 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 20.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 początek kwietnia zapowiadają ciepły nawet 15 stopni. oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Toś mnie zaskoczył....... lasami państwowymi ? ceną ? czy tym, ze kupuje drewno ? początek kwietnia zapowiadają ciepły nawet 15 stopni. faaaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Toś mnie zaskoczył....... lasami państwowymi ? ceną ? czy tym, ze kupuje drewno ? zszokowałeś mnie po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 acha to postaram sie nadal szokowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 20.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Brzoza możesz dać jakiś bliższy namiar na to drzewo,też potrzebuje kupić. (może być na priv). Tak poza tym kończę tynki i potrzebuje palnik do kładzenia papy. Ktoś coś wie czy można takie coś pożyczyć.Zamierzam położyć papę sam. Pozdrawiam , mnie też się ta wiosna podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 20.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 W związku z nadchodzącą wiosną planujemy jutro zrobić zakończenie sezonu i pojechać na narty - oby dało się jeszcze zjechać do Chyrowej jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 21.03.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 wojtek l taki palnik widziałem ostatnio na giełdzie samochodowej za 40 zł. bez butli. jak ktoś ci pożyczy butle to opłaca się kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Brzoza możesz dać jakiś bliższy namiar na to drzewo,też potrzebuje kupić. (może być na priv) ... Wojtek nie wiem czy znasz zasady jakie obowiazuja przy zakupie w Lasach Państwowych w skrócie sprzedaz odbywa sie w jednym /okreslonym/ dniu tygodnia i tu trzeba przygotowac sie na stanie w kolejce / czasem niezły tłumek gromadzi sie od wczesnego rana a klienta obsługuje sie w tempie ... 10 - 15 min na osobe /w zalezności chyba od kumatosci klienta - lesniczy bowiem tłumaczy delikwentowi gdzie na jakiej polanie czy składowisku w jakiej miejscowosci lezy to okreslone i zanumerowane drewno/ wywoz drewna odbywa sie tez w jeden okreslony dzień tygodnia i na zabranie drewna masz czas dwu kolejnych piatków ... z wykupionym kwitkiem - idziesz wiec do upatrzonego z góry wozaka. czy kierowcy /który Ci to drewno załaduje i przywiezie ... lub tylko przywieźie - jak go cos postrzykło w krzyżu i nie chce mu sie ładowac .../ jesli te zasady akceptujesz - moge Ci podac namiar na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 21.03.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 witam czy był ktoś na targach na podpromiu ?? bylo cos ciekawego ? jakies ciekawe promocje oferty ?? czy ktos moze orientuje sie gdzie cos dowiem sie odnosnie starych slupow ktore energetyk zbiera gdy wymieniaja je na nowe ?? przydaloby mi sie kilka takich slupow idealnie nadawalyby sie na wkopanie je w droge, nie musialbym nic wiecej z droga robic pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 21.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 witam ja byłem na tych targach ale nic ciekawego n ie znalazłem dużo okien trochę blachy i takie tam. nic w jakiś sposób mnie nie zaskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 21.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam, wczoraj dostałam pozwolenie na budowę. W starostwie są 4 egemplarze mojego projektu, czy starostwo 2 egz. oddaje? Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 21.03.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 W związku z nadchodzącą wiosną planujemy jutro zrobić zakończenie sezonu i pojechać na narty - oby dało się jeszcze zjechać do Chyrowej jedziemy Jak na narty to tylko do Przemyśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 21.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam, wczoraj dostałam pozwolenie na budowę. W starostwie są 4 egemplarze mojego projektu, czy starostwo 2 egz. oddaje? Jak to jest? 2 egzemplarze powinnas dostac spowrotem pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 21.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 witam Grupę! no to dziś w końcu się zebraliśmy i rozpoczęliśmy dalsze prace na budowie. obmurowaliśmy wejście do komina z pieca, osadziliśmy wyczystki i zaczęliśmy układanie styropianu pod wylewki. czekamy tylko na ustabilizowanie pogody i wylewki start. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts