derbi 26.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Muszę zacytować klasyka : " i cały misterny plan w p....u " Pokręconej Wiery nie będzie.Dlaczego ? Po szczegółowej analizie mapki działki okazało się,że w jej pobliżu biegnie gazociąg ,który ma piętnastometrową strefę buforową i w związku z tym 9,5 metrowy pas mojej działki praktycznie nie jest mój bo nic tam nie mogę wybudować Sprzedawca gruntu - czyli miasto - olał kupującego - czyli mnie i nic na ten temat nawet nie pisnął przy przetargu Na Wierę brakuje miejsca. Całe szczęście został mi jeszcze pas ziemi, na którym coś sensownego się zmieści Tak że zasuwam w net przeglądać projekty .... Tyle wiadomości na dziś Pozdrawiam. Witaj Wojan a po co Ci jakaś Wiera ? Nie ma jakiejś Anki albo Dorotki? Ja mam dom w tamaryszkach chociaż tamaryszki mi się nie podobają a dom i owszem. Życzę udanego wyboru Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 26.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 moja córka to Tamaryszka (Tamarka) i jest bardzo ładną dziewczynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 26.03.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a ile kolego Aylin zapłacisz za metr murów ??chodzi mi o robociznę za murowanie Koleżanko Nie mam wyceny za metr a za całość. W zależności od ekipy od 7 do 12 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.03.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam! Na naszej Grupie mało jest o sporcie, czasem przewijają się tematy żużlowe ale ja z innej beczki - po wczorajszym zwycięstwie Asseco Resovii nad AZS Częstochowa siatkarze Resovii awansowali do strefy medalowej Plus Ligi!!! To duży sukces dyscypliny zespołowej z Podkarpacia. Mam nadzieje że ta batalia zakończy się medalem. Rzeszowska siatkówka wraca na solony. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 27.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 rafalr82 napisał: a ile kolego Aylin zapłacisz za metr murów ??chodzi mi o robociznę za murowanie aj przepraszam przepraszam,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 27.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 a co do meczu to oglądałem oglądałem. już myślałem po pierwszych dwóch setach że będzie po meczu a tu proszę 3;2 no piękny winik. wciąż amy szanse na drugie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 a co do meczu to oglądałem oglądałem. już myślałem po pierwszych dwóch setach że będzie po meczu a tu proszę 3;2 no piękny winik. wciąż amy szanse na drugie miejsce A myślałem że żadnego odzewu nie będzie. rafalr82 witaj w "klubie"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Resovia - klub budowlany ... trzeba im kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Rzeszowska siatkówka wraca na solony. Pozdrawiam, Pedzelito Resovia - klub budowlany ... trzba im kibicowac Tak, tak, Klub bardzo długo związany z rzeszowskim Resbudem stąd używana często nazwa - Malta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 27.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wysłany: Pią, 27 Marzec 2009 08:42 Temat postu: No i się udało!!! Przegrać dwa sety w fatalnym stylu i... podnieść się wygrywając mecz z drużyną nadzwyczaj zmobilizowaną - BEZCENNE. Czewa pokazała że jest z drużyną z charakterem i zwycięstwo z nimi w trzech meczach play-off zasługuje na uwagę. _________________ Buduję Niewielki M05aL - wykończeniówka Niewielki Pedzelito - dziennik budowy Komentarze do Niewielki Pedzelito - dziennik budowy No Pedzelito pięknie to napisałeś. Osobiście uważam, że dopiero teraz zaczną się schody. Oglądałem też wczorajszy mecz i jeśli Sovia będzie dalej tak nierówno grala to z ZAKS-ą bedzie bardzo ciężko. Ale optymistą jestem i licze na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.03.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 A ja myślę że z Kędzierzynem będzie łatwiej niż z Czewą. Choćby dlatego że w sezonie przegraliśmy z nimi dwukrotnie i rewanż w play offie będzie sromotny! Tylko dlaczego zdarzyły sie wczoraj te dwa pierwsze sety oddane bez walki? Drużyna cały sezon szykowała formę na play-offy. Zwycięzców ponoć się nie sądzi ale ja pytam dlaczego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 27.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 witam powiedzcie mi jak lepiej robic, chodzi mi o wykonanie kanalizacji i wody w domu, jedni wykonawcy mowia ze lepiej robic przed tynkami a inni ze lepiej po tynkach, ci co mowia ze lepiej po tynkach twierdza ze gdy zrobi sie kanazlizacje i wode wczesniej to pozniej ludzie od tynkow moga zniszczyc juz istniejaca instalacje, natomiast inni mowia ze lepiej przed tynkami bo pozniej po tynkach mozna uszkodzic instalacje elektryczna napiszcie mi swoje zdanie na ten temat pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 wszystko zależy od tego gdzie prowadzisz rury ...jesli "lecisz" z rurami po ścianach - to tynkuje sie przed kanalizacją- dlatego ze tynkarzowi jest trudno zatynkowac sciane za rurami ja miałem rure w bruździe - tynkarza nic nie trzymało - wiec tynkowałem przed kanalizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jakiś czas temu kolega latał na motolotni nad moją okolicą - Kielanówka / Racławówka. Zobaczcie efekty: http://images8.fotosik.pl/3/d4fa46d802f69db9m.jpg http://images8.fotosik.pl/3/a3fafec75d1d9967m.jpg http://images8.fotosik.pl/3/3ef8c9e6667f5c54m.jpg http://images8.fotosik.pl/3/a853750fa59343ccm.jpg http://images8.fotosik.pl/3/78e8fa9241fc939dm.jpg Pozdrawiam,Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 27.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 A ja tez mysle ze z Zaksa bedzie ciezka, ale trzeba trzymac kciuki. Co do kanalizacji. to popieram - jesli maja isc odpływy w scianie to przed tynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 27.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witajcie budujący Widzę, że czekających na prawdziwą wiosnę jest coraz więcej. My nie możemy wejść na działkę, bo nie dość, że jest mokro, to nawet śnieg nie zdążył stopnieć - KOSZMAR! A jeśli komuś marzą się brzózki to akurat mamy na zbyciu jakieś 200 sztuk Tylko, że trzeba je sobie przyjechać i wykopać (mają od 3- 7 lat). Bo w przyszłym tygodniu już nieodwołalnie je wycinamy - co za dużo to nie zdrowo. Jak je jesienią wycinaliśmy wydawało się, że takie spustoszenie zrobiliśmy, a tu jak przyszło co do czego to trzeba jeszcze raz tyle wyciąć (ale takie są skutki pozostawienia samosiejki brzozowej na 40 arach przylegających do lasu przez jakieś 10 lat). A w końcu kolektory muszą mieć dostęp do światła, a dach też nie powinien być zbyt zacieniony, bo się zazieleni A mam jeszcze prośbę, jakby ktoś miał namiar na dobra ekipę do układania dachówki ceramicznej to proszę o namiary. POzdrawiam wszystkich i życzę anielskiej cierpliwości dla tej kapryśnej pogody K oj Kasiu, jak bym chciała kilka tych brzózek, ale....narazie na jeszcze nie swoim nic nie mogę uuuu!! a teraz- nawet balkonu nie mam, żeby se cokolwiek zasadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Jakiś czas temu kolega latał na motolotni ... fajna okolica i bardzo ciekawe zdjęcia z tej wysokości szkoda ze nie umiem latac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 28.03.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 witam Grupę! no to muszę się pochwalić; dziś dom ożył tzn. po raz pierwszy z komina poszedł dym! tak więc zima wygoniona, instalacje nawodnione, co popracowało, styropian prawie skończone układanie, teraz czekamy na wylewki. mam nadzieję że za tydzień będę się nimi chwalił. a ogólnie to piękny dziś dzień był, i jak widzę z oszałamiającej frekwencji większość z dobrodziejstw pogody wiosennej korzystała. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 29.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 GRATULUJĘ !!!! a ja przez tą zmianę czasu najchętniej nie wychodziłabym dziś z łóżka jakoś trzeba się jednak poskładać, bo latorośl wymaga zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 29.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witaj Wojan powiedz gdzie się budujesz bo ja jestem też z Przemyśla Ja aktualnie jestem na etapie papierologii Derbi a Ty gdzie się budujesz w Przemyslu? Ja na Lipowicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts