kruszon11 10.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A macie kogoś do wykonania instalacji policznikowej gazowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 11.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hej Kruszon! Masz rację- drewniaczek. Pomału się wspina..... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed4405459e1cdc8e.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 11.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No Agata, miło mi, że nie jestem tutaj jedynym balowiczem.... A powiedz (napisz ), gdzie taka ładna chatynka się buduje ?? No i zdjęć to Ci powiem, że poskąpiłaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 11.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam, czy możecie doradzić gdzie obecnie kupię beton B-20 w dobrej cenie. Ile doliczają za pompę ? Okolice Rzeszów/Łańcut/ Przeworsk. U mnie na budowie zaczyna się dużo dziać, buduję dom z projektu indywidualnego, raczej typ nowoczesny jak bedzie coś ciekawego widac wkleje parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 11.05.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam, czy możecie doradzić gdzie obecnie kupię beton B-20 w dobrej cenie. Ile doliczają za pompę ? Okolice Rzeszów/Łańcut/ Przeworsk. U mnie na budowie zaczyna się dużo dziać, buduję dom z projektu indywidualnego, raczej typ nowoczesny jak bedzie coś ciekawego widac wkleje parę zdjęć. Ja w środę miałam dostawę 22 kubików betonu B20 z Cementowni Cis - cena 313 zł z dostawą i pompą ale powiem szczerze zawiodłam się ... chcieli nas oszukać na 3 kubiki całe szczęście iż budowlańcy się postawili i gościu wycofał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 11.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 W lancucie maja beton w cenie 320 zl. W cene jest juz wliczona pompa i transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 11.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzięki za info, czyli nie opłaca się szukać dalej, myslałem, że można więcej zbić cenę, pewnie zamówię w Łańcucie -betoniarnia na ul. Polnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 11.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A szukałeś w Styrobudzie z Górna ? Ja w zeszłym roku, w sierpniu płaciłem 290 z pompa i transportem. Nie wiem jak teraz. http://www.styrobudsc.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 11.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 witam Grupę! zdjęcia, zdjęcia...- będą, dziś odbyło się spotkanie z glazurnikiem, sprawia dobre wrażenie i spokojny gość.na dniach będzie zakończona hydraulika, łącznie z wewn. inst. gazową. śnieżynka! właśnie zapadły ostateczne dec. co do tarasu i schodów wejściowych kilka dni temu...taras z kostki, schody frontowe wylewane, na to płytki prawdopodobnie klinkierowe czy jakoś tak. co do ceny betonu b20...w zeszłym roku z dikerchoffa braliśmy z pompą po 290 /m3 brutto. słyszycie? widzicie? PADA, mam nadzieję że grad co go widziałem to było tylko złudzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 11.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No Agata, miło mi, że nie jestem tutaj jedynym balowiczem.... A powiedz (napisz ), gdzie taka ładna chatynka się buduje ?? No i zdjęć to Ci powiem, że poskąpiłaś..... Pod Łańcutem się buduje, a zdjątek wiele już mam, ale tu większość buduje standardowo, więc zainteresowanie balem mniejsze, to też nie wklejam za dużo,co będę ludzi zanudzać. Na razie jestem na etapie: kominy, rynny i dach. Powiem Ci tylko,że nie żałuję decyzji, spełniam jedno z marzeń życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 11.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzięki za info, czyli nie opłaca się szukać dalej, myslałem, że można więcej zbić cenę, pewnie zamówię w Łańcucie -betoniarnia na ul. Polnej Zamawiałam na Polnej- polecam...wszystko poszło OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzięki za info, czyli nie opłaca się szukać dalej, myslałem, że można więcej zbić cenę, pewnie zamówię w Łańcucie -betoniarnia na ul. Polnej Ja też u nich brałam w zeszłym roku - na taras. I powiem ci, że gość, który przyjechał tą gruchą (z pompą) dokonał wg mnie rzeczy niemożliwej wciskając się w cholernie wąską drogę, na dodatek zakręt 90 st - normalnie debeściak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 13.05.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A do nas gruszki cofaly w waskiej uliczce 3 metrowej po drodze 2 zakrety 90 stopni i jazda pod gorke - dom mamy 200 m od drogi. Ja brałam w ZOF bet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.05.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam Grupę Co do betonu, ja brałem w Hydrobud w Przeworsku. Nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.05.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 aa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 13.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 witam Grupę! no co polało...a grad był prawdziwy a na froncie: mamy inst. gazową policznikową, teraz tylko papiery i licznik jest nasz! hydraulicy zakończyli prace. teraz czekamy na wyniki pracy stolarza: trepy się robią mimo że montaż ok. sierpnia- października, balustrady na balkony również, czas brać się za białkowanie. na drzwi wewn. cierpliwie czekamy- mają być w czerwcu, gdzieś tak ok. połowy. no i na dociepleniowców czekamy. ale to końcem miesiąca... pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam Grupę Co do betonu, ja brałem w Hydrobud w Przeworsku. Nie narzekam. Listek - jak Ci się spisuje dach - bo tutaj pytają mnie o blachę ruukki pural - jak możesz wypowiedzieć się nt. maeriału który dostarczyliśmy byłbym dzwięczny Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam Grupę Co do betonu, ja brałem w Hydrobud w Przeworsku. Nie narzekam. Listek - jak Ci się spisuje dach - bo tutaj pytają mnie o blachę ruukki pural - jak możesz wypowiedzieć się nt. maeriału który dostarczyliśmy byłbym dzwięczny Sebo8877 Blacha jest zajedwabista. Zapraszam można obejrzeć. Kąt dachu 55 i 35 stopni. Nie potrzeba sniegołapów na macie. Nic nie zjeżdza. Na razie nie rdzewieje Zdjęcia masz. Pozdarawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 13.05.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 witam Grupę! no co polało...a grad był prawdziwy a na froncie: mamy inst. gazową policznikową, teraz tylko papiery i licznik jest nasz! hydraulicy zakończyli prace. teraz czekamy na wyniki pracy stolarza: trepy się robią mimo że montaż ok. sierpnia- października, balustrady na balkony również, czas brać się za białkowanie. na drzwi wewn. cierpliwie czekamy- mają być w czerwcu, gdzieś tak ok. połowy. no i na dociepleniowców czekamy. ale to końcem miesiąca... pzdrawiam Boguś, daj namiar na gości od gazu policznikowego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 13.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 kruszon11to ten sam hydraulik co robił wszystko inne. nie wysyłałem ci czasem na priwa namiaru? jak nie to nie ma problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts