Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No Agata, miło mi, że nie jestem tutaj jedynym balowiczem.... 8) 8)

A powiedz (napisz :)), gdzie taka ładna chatynka się buduje ??

No i zdjęć to Ci powiem, że poskąpiłaś.....

8)

Pod Łańcutem się buduje, a zdjątek wiele już mam, ale tu większość buduje standardowo, więc zainteresowanie balem mniejsze, to też nie wklejam za dużo,co będę ludzi zanudzać. Na razie jestem na etapie: kominy, rynny i dach.

Powiem Ci tylko,że nie żałuję decyzji, spełniam jedno z marzeń życia... :)

Standardowo, nie standardowo, podkarpacki kącik balowy może być...8)

Ja już wykończeniówka, powoli zakupy mebli, wyposażenia....

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pracujemy pracujemy ale w pracy "normalnej" a po godzinach jeździmy po składach budowlanych i dostarczamy ewentualne braki naszym majstrom którym codziennie coś brakuje :evil: nic nie udało im się obliczyć dokładnie :( wczoraj dowiedliśmy im cement a za godzinę dzwonią że brakuje im dysperbitu :-? no ale tego nie można przewidzieć wcześniej ??? Ech....................

Pracujemy pracujemy ale w pracy "normalnej" a po godzinach jeździmy po składach budowlanych i dostarczamy ewentualne braki naszym majstrom którym codziennie coś brakuje :evil: nic nie udało im się obliczyć dokładnie :( wczoraj dowiedliśmy im cement a za godzinę dzwonią że brakuje im dysperbitu :-? no ale tego nie można przewidzieć wcześniej ??? Ech....................

U mnie to samo ale powód trochę inny, duża ekipa i strasznie szybko budują :D

Gratulacje postepow. Do stalego domawiania czegos musicie sie przyzwyczaic - norma. Ja bylam codziennie 3 razy na budowie, dzwoniłam z 4 a i tak często czegos brakowalo.

My wreszcie po długich trudach wyrównalismy działke i jutro wielkie sianie trawy. Konczymy tez sprawy ogrodzeniowe. Goscie dzis postawili słupki na fragmencie ktory nie byl poprawiany. Jutro dadza betony na dół i przyjedzie gosc do wyliczen przęseł metalowych i bramy (6-cio metrowej). Az się boję :roll:

Pozdrawiam i miłego weekendu.

Tak tylko przypominam ze mam do sprzedania 4 wiadra tynku silikonowego baranek 1.5 Caparol kolor Savanne 16.

Moze ktos z Was zna sie na projektowaniu ogrodów. Potrzebuje pomocy :lol:

witam Grupę!

kruszon11 - wysłałem, jakby nie doszło to wysyłam jeszcze raz jak nie to opublikuje na forum :D

ledwo łapię zakręty, doszedł styropian na docieplenie ścian ...niebawem zaczynamy docieplenie, jutro ma wejść glazurnik, dziś sobie przypomniałem że nie mamy parapetów zewn. , obiecał mi na jutro znajomy znajomego zrobić.

no i jeszcze do pracy trzeba chodzić żeby dutki na te chałupe były...

pozdrawiam

wiicemistrz Polski siatkarzy Asseco Resovia Rzeszów poinformował, że dokonał dwóch wzmocnień. Z rzeszowskim klubem kontrakty podpisali 28-letni brazylijski rozgrywający Rafael Redwitz oraz 28-letni reprezentant Polski Wojciech Grzyb

a z frontu budowlanego - nadchodzi burza i zgoniło mnie z rusztowania