kruszon11 13.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No Agata, miło mi, że nie jestem tutaj jedynym balowiczem.... A powiedz (napisz ), gdzie taka ładna chatynka się buduje ?? No i zdjęć to Ci powiem, że poskąpiłaś..... Pod Łańcutem się buduje, a zdjątek wiele już mam, ale tu większość buduje standardowo, więc zainteresowanie balem mniejsze, to też nie wklejam za dużo,co będę ludzi zanudzać. Na razie jestem na etapie: kominy, rynny i dach. Powiem Ci tylko,że nie żałuję decyzji, spełniam jedno z marzeń życia... Standardowo, nie standardowo, podkarpacki kącik balowy może być... Ja już wykończeniówka, powoli zakupy mebli, wyposażenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 13.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 kruszon11 to ten sam hydraulik co robił wszystko inne. nie wysyłałem ci czasem na priwa namiaru? jak nie to nie ma problemu... no namiaru ni ma.... poproszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 13.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 13.05.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Bogus jesli to nie problem to rowniez poprosze o namiary na hydraulika.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 13.05.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Boguś, nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 14.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dziekuję wszystkim za informacje.Wziąłem beton z Łańcuta ( ul.Polna ) wytargowałem 295zł z pompą i dowozem, jak by ktoś potrzebował to polecam, z moim wyliczeniem prawie zgrało ( in plus 0,5 kubika ) więc raczej mocno nie kantują, jakość dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin69 14.05.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Prace murarskie:dobudowy,ścianki działowe(również z G/K),wykończenia wnętrz.Woj.podkarpackiePozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 14.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Prace murarskie:dobudowy,ścianki działowe(również z G/K),wykończenia wnętrz.Woj.podkarpackie Pozdrawiam [email protected] Cyklinowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin69 14.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Prace murarskie:dobudowy,ścianki działowe(również z G/K),wykończenia wnętrz.Woj.podkarpackie Pozdrawiam [email protected] Cyklinowanie ? Niestety...nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Aloooohhhha w tyn słoneczny dzionek. Budujecie czy jak??? Nikt nic nie pisze........ PozdrawiamSebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 15.05.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Aloooohhhha w tyn słoneczny dzionek. Budujecie czy jak??? Nikt nic nie pisze........ Pozdrawiam Sebo8877 Na razie przerwa w budowie. "Ciężko" pracuję na delegacji w Stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 15.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ja teraz tyram w pracy a wieczorkami "grzebie" na budowie. Obecnie układam boazerię w saunie. Chyba na weekendzie odpale ustrojstwo. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 15.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pracujemy pracujemy ale w pracy "normalnej" a po godzinach jeździmy po składach budowlanych i dostarczamy ewentualne braki naszym majstrom którym codziennie coś brakuje nic nie udało im się obliczyć dokładnie wczoraj dowiedliśmy im cement a za godzinę dzwonią że brakuje im dysperbitu no ale tego nie można przewidzieć wcześniej ??? Ech.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 15.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pracujemy pracujemy ale w pracy "normalnej" a po godzinach jeździmy po składach budowlanych i dostarczamy ewentualne braki naszym majstrom którym codziennie coś brakuje nic nie udało im się obliczyć dokładnie wczoraj dowiedliśmy im cement a za godzinę dzwonią że brakuje im dysperbitu no ale tego nie można przewidzieć wcześniej ??? Ech.................... U mnie to samo ale powód trochę inny, duża ekipa i strasznie szybko budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 15.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No u nas praca tez idzie szybko bo jest ich 8 chłopa i jak to mój tato mówi robota pali im się w rekach ale system zamówień maja do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 15.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gratulacje postepow. Do stalego domawiania czegos musicie sie przyzwyczaic - norma. Ja bylam codziennie 3 razy na budowie, dzwoniłam z 4 a i tak często czegos brakowalo. My wreszcie po długich trudach wyrównalismy działke i jutro wielkie sianie trawy. Konczymy tez sprawy ogrodzeniowe. Goscie dzis postawili słupki na fragmencie ktory nie byl poprawiany. Jutro dadza betony na dół i przyjedzie gosc do wyliczen przęseł metalowych i bramy (6-cio metrowej). Az się boję Pozdrawiam i miłego weekendu. Tak tylko przypominam ze mam do sprzedania 4 wiadra tynku silikonowego baranek 1.5 Caparol kolor Savanne 16. Moze ktos z Was zna sie na projektowaniu ogrodów. Potrzebuje pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 15.05.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 witam Grupę! kruszon11 - wysłałem, jakby nie doszło to wysyłam jeszcze raz jak nie to opublikuje na forum ledwo łapię zakręty, doszedł styropian na docieplenie ścian ...niebawem zaczynamy docieplenie, jutro ma wejść glazurnik, dziś sobie przypomniałem że nie mamy parapetów zewn. , obiecał mi na jutro znajomy znajomego zrobić. no i jeszcze do pracy trzeba chodzić żeby dutki na te chałupe były... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 wiicemistrz Polski siatkarzy Asseco Resovia Rzeszów poinformował, że dokonał dwóch wzmocnień. Z rzeszowskim klubem kontrakty podpisali 28-letni brazylijski rozgrywający Rafael Redwitz oraz 28-letni reprezentant Polski Wojciech Grzyb a z frontu budowlanego - nadchodzi burza i zgoniło mnie z rusztowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 polało krótko acz treściwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 16.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Nas też zgoniło dziś z placu budowy ........... a takie plany mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts