Lgrzechu 09.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ale do dachu weź dobrych fachowców i przygotuj się na głęboki drenaż kieszeni taaa...50,00zl-m2 od calosci z orynnowaniem i wykonaniem podbitki...czy duzo - ocencie sami (ja - place i placze)... btw..-ekipa jest solidna,nie najwspanialsza ale fuszerek nie robia...narzekaja na wszystko jednak bo nie kupilem blachy przez nich i biedactwa nie dostali odsypu z hurtowni wiec teraz padaja codziennie teksty:"gospodarzu..patrz jakie krzywe laty,jaka ta blacha jakas taka slaba,a ta wiezba to taka popekana,a to orynnowanie to sie gnie"...hihi -blacha - "szwed" oryginalna a nie przemetkowana...rynny Lindab...a tu Panie "slabizna"...istna niespodzianka coz...tu sie przeplaci ,tam sie zaoszczedzi...czas pokaze acha ...zaczynam lubic kryzys...jakos wszyscy dostawco-producento-wykonawcy sa "elastyczniejsi" hunk1 - dziekuje Nie chodziło mi o robociznę, u mnie podobnie wychodzi z tym że robią jeszcze całą więźbę za 52zł/m. Cenę napędzi koszt wykończeń tak skaplikowanego dachu ( same gąsiory nieźle trzepną po kieszeni ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 09.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie do formulowiczow. Gdzie mozna tanio kupic podbidke dachowa , drwewniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 09.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 witam! no dziś to mi chyba Niebiosa podleją trawkę bimber 20! najtaniej to jak poszukasz jakiegoś małego stolarza - fascynata na wsi, im dalej od miasta tym lepiej= taniej. wielkie składy mają raczej drożej choć nie jest to regułą. a najtaniej jak masz swoje drzewo: ściąć, przetrzeć , przerobić...- ja tak zrobiłem "odlesiając " działkę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 09.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie do formulowiczow. Gdzie mozna tanio kupic podbidke dachowa , drwewniana. Poszukaj w Kraczkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 10.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 10.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 witam!Lgrzechu! w tamtym roku jak się rozglądałem to najtaniej było razem z kompl. pokryciem dachowym.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 10.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? witam ja w Ferrbudzie dostałem 25% rabatu od ceny katalogowej, ale kupowalem je razem z blachodachówka, na fakto max rabat to wlasnie 25% pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 10.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzięki przynajmniej będę miał punkt odniesienia jakie dają upusty na okna. Czy ktoś z szacownych kolegów/koleżanek ma u siebie dachówki Meyer-Holsen. Przymierzam się ale nie wiem co wybrać Tandem czy droższe bardziej wpadające w moje oczy Piano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 10.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? a patrzyles na ROOFLITE ? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 10.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? a patrzyles na ROOFLITE ? .. a cóż to zacz aby jest to "rooflite" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? a patrzyles na ROOFLITE ? .. a cóż to zacz aby jest to "rooflite" http://www.google.pl/search?hl=pl&q=rooflite&lr=&aq=f&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 10.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 łe no ...@brzoza... podawanie linkow do obcych for jest niezgodne...ups...nie to forum a tak serio to odnosnie RoofLITE to : "gadaja kumy" ze to Velux ino bez afiszowania sie w mediach... zalety?..poczytasz sobie ...ja jakos negatywow nie widze ... dotknac mozna np. w Bimacie i sie pochwale ...dzis dach skonczony...czarny "szwed" w wysokiej fali jest no po prostu : Z A R A B I S T Y !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Tak a`propos, Brzoza ma 9916 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 10.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ha ha ha .... to stopka moja ...echhh... @brzoza - gratki... niczym lwica ... no ...to robi wrazenie dobranoc stopka to taki staly podpis zawarty w kazdej wypowiedzi uzytkownika u Ciebie to http://img183.imageshack.us/img183/1645/piaskownica7dh.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 @brzoza - gratki... niczym lwica ... no ...to robi wrazenie Zaraztam lwica Lubię czytać opisy, a mnie do 5000 jeszcze trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaworowa 10.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 a ja mam pierwszy post witam grupę Podkarpacie:) okna Rooflite zamontowałam w domku swoim maleńkim jednocześnie wiedząc że sa cieńsze od Veluxuw o jakies kilka cm. Poza tym nie mają szyby ZEW. zbrojonej. Fakt w Bimacie obsłuzyli mnie jak królewne z bajki i super klienta.Przyjmując że jestem z Rymanowa a obsługiwała mnie jarosławska ekipa która do mnie ma wołami jechać to i kobitka z obsługi i pan który dowióz mi okna byli przemili, teraz docieplamy dom - oczywiscie z polecona przez nich ekipę, tak pręznych i elastycznych ludzi chciałabym zyczyć sobie od początku budowy. pozdrawiam wszystkich w kolejnym poscie zamieszcze zdjatka swojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 10.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A ja podbitke kupowałam w Malawie na chyba pierwszym zakrecie od Rzeszowa jest tabliczka - dobra cena i jakość. A moj syn konczy jutro 3 lata - jak ten czas szybko zleciał. Takie to małe było dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 10.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Gdzie jest ten Bimat o ktorym piszecie na forum. Ja swoja przygode z budownictwem dopiero rozpoczynam, i jeszcze sporo rzeczy niewiem, gdzie, co i jak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 10.06.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 proszsze: BIMAT S.J. - 35-205 Rzeszów, ul.Wspólna 2tel. + 48 17 863 63 86, fax +48 17 863 63 27 e-mail: [email protected] lub:http://www.bimat.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 11.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 bogus 33 , dziekuje za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts