Gość 15.07.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ale gorąc teraz trzydziesta kreska na termometrze nienasłoneczninym /podobno ma dojśc do 34 *C po południu/ nie ma to jak w cieniu ... /Murzyny mają przerypane ... szczególnie ci na pustyni bo nie ma sie gdzie schowac ... / w Austri piorun poraził 21 zawodników na meczu http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Piorun-uderzyl-w-uczestnikow-meczu---21-rannych,wid,11317117,wiadomosc.html?ticaid=18635 a w Afganistanie amerykanie zarażają własnych sojuszników świńska grypą .... http://fakty.interia.pl/swiat/news/22-zolnierzy-z-afganistanu-z-podejrzeniem-grypy-ah1n1,1339165,4 w tej sytuacji ani budowac sie nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 15.07.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 WitamGorąco!!! Wczoraj wylali mi strop nad poddaszem.Od 7 do 12 miałam dyżur przy polewaniu - masakra. Teraz syn się smaży polewając skosy co 30 minut bo woda paruje natychmiast.Pozdrawiam wytrwale budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 15.07.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 cyma2704 No to faktycznie są jajca, jak pada źle, jak "lampa" jeszcze gorzej. A ja mam pytanko o czarną ziemię do założenia trawnika. Zna ktoś z Was miejsce gdzie można ją kupić w sensownej kasie. Chodzi o jakieś 3 kubiki. Ten czarnoziem przed siewem trawy pomieszam z piachem i gliniastą ziemią. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 15.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 pedzelito, w sprawie czarnej ziemi, popytaj moze tam gdzie ja robia, np. w Jasienicy Rosielnej kolo Brzozowa, albo moze duza szkolka drzewek odsprzeda Ci kilka bel.W ten sposob bylo by najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 16.07.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 bimber 20 Dziękuję!Nie wiedziałem że w Jasienicy można ją kupić u producenta, o to mi chodziło!Pozdrawiam,Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 17.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 witam Grupę! no to mamy prawdziwe lato- ci co leją beton mają do wiwatu z polewaniem, ale lepsze to niż słota no pozbyliśmy się śmieci - hurtowo wszystko zabrała na raz śmieciarka.. rozstrzygnęliśmy tez casting na nowego glazurnika- zobaczymy jak wyjdzie- poprzedni z polecenia wygoniony, zobaczymy jak się spisze z ...ogłoszenia. no i krystalizuje się nam kształt i materiał podjazdu i chodniczka... a na balustrady wciąż czekamy- stolarz był chory i mamy poślizg; niegroźny ale nie lubię jak mi się coś opóźnia. no i tematem parkietu by się zająć... miłego budowania wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 "najciekawsza" jest wykończeniówka kiedy wszystko sie spiętrza i wychodza /często/ niedoróbki po innych ekipach mimo trudnosci dajesz sobie Bogus znakomicie rade - gratulacje a upał znów dzis obezwładniający ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 19.07.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam,czy ktoś kupował okna z Oknoplastu w Mariocie?Proszę o opinie.Jakie okna macie, planujecie, z jakich jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.07.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 a upał znów dzis obezwładniający ... No to teraz odczarowuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam wszystkich - tych ktorzy mnie pamietaja i wszystkich swiezych podkarpacian,Nie bylo mnie troche ale juz jestem - niestety tez tylko na chwile ale pozdrawiam wszystkich i pokrzepiam slowem w codziennym znoju... MonteChristo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 zatem próbujemy odczarowac ... witaj Hrabio po przerwie pewno mieszkasz juz w swoim pałacu ? pieknie masz u siebie http://siedlisko2005.republika.pl/lato013.html zazdroszczę i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 niestety ale jeszcze nie mieszkam, wzialem troche za duzy rozmach i teraz ciezko wyhamowac, no nic, musze uzbroic sie w cierpliwosc - choc to bardzo, bardzo trudne - i jeszcze troche popracowac...Dzieki za podziw a co do zazdrosci: "...Dałeś mi Panie Boże łaski obfitościDajże i temu który mi zazdrości..." pozdrawiam MonteChristo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 19.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 MonteChristo: Witaj Ja równiez zastanawiałem się co u Ciebie tj. czy juz mieszkasz. Teraz już wiem ,że nie Pojawiaj się częściaj i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witaj, Witaj Maciejon chcialbym czesciej tu zagladac ale nie zawsze moge czesto jednak ogladam wasz ogrod botaniczny i upajam sie jego pieknem i bogactwem, naprawde z wielka klasa!Pozdrowienia i tak trzymac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 MonteChristo, nie otwiera mi się strona z twoim Siedliskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 wiem cos sie nagle stalo i wlasnie przed chwila kontaktowalem sie z portalem republika i czekam na odpowiedzchyba przeniose konto gdzie indziej - przepraszamzawiadomie jak tylko cos sie naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 19.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 po długiej nie obecności wracam na forum, po małych kłopotach formalnych udało nam się ruszyć z budową. fundamenty wylane, kanalizacja zrobiona , chudziak wylane, murarze już ruszyli do akcji jeden dzień i dom widać. dali nam popalić czterech murarzy i czterech pomocników. oj ciężko było. postaram się zdjęcia powklejać dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 ... Dzieki za podziw a co do zazdrosci: "...Dałeś mi Panie Boże łaski obfitości Dajże i temu który mi zazdrości..." pozdrawiam MonteChristo haha zartobliwie zazdrosciłem mam ci i ja siedlisko piękne, ze nie zamieniłbym go za nic na swiecie dobrze mi tu gdzie jestem, ale lubie podziwiac jak pieknie maja i inni Rafał - idziesz z robota jak burza wklejaj zdjecia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 odpowiedz dla "Sloneczka" moja stronka juz dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 wiem brzoza i chcialbym kiedys zobaczyc troche zdjec pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts