bogus33 06.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witam Grupę! no i jak byliście na targach? my byliśmy - tak raczej z przyzwyczajenia niż z potrzeby czy przekonania. w sumie nic ciekawego nie widzieliśmy. a wczoraj jedliśmy ziemniaki z ogniska takie z masełkiem i solą no i woda ognista do tego. a i pochwalić się chciałem że mamy już zrobiony parkiet, teraz tylko czekać aż będzie ułożony...- tak tak parkiet robiliśmy z powierzonego materiału, znaczy drzewo mieliśmy swoje. pozdrawiam i życzę pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 07.09.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zaczynam poszukiwać okna byłem na targach na podpromiu znalazłem firmę STOLLAR zrobili mi wycenę okien na dom i mnie zainteresowała, wie ktoś z was coś na temat tej firmy drugie pytanko to gdzie znajdę bramy garażowe w dobrych cenach ?? Ja też trafiłem na ta firmę na targach na wiosne i też cenowo nie znalazłem lepszej oferty. Znalazłem jednak jakieś informacje o upadłości i sprzedaży firmy z tego co pamiętam no i jakoś im nie zaufałem. Mam pytanie odnośnie cen zabudowy poddasza płytami g-k. Ścianki na poddaszu mam murowane, są już wytynkowane teraz myślę o dociepleniu dachu i właśnie g-k. Narazie ceny jakie spotkałem to ok 100zł/m^2 z materiałem (wełna 20cm, stelaże, płyty, folia, szpachlowanie, płyty zagruntowane do malowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 07.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Aylin - jaki masz projekt domu? Wyglada super - czy to jest Sułtan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 07.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 autobłysk - jeszcze nigdy się na nich nie zawiedliśmy. Czyszczą szybko - i co najważniejsze dokladnie. Nie ma sie do czego przyczepić. Polecam z czystym sumieniem dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 08.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja swojego z czystym sumieniem nie polecę. Ja mojego też nie polecę. Czyżby nie bylo u nas dobrych hydraulików?Jakie problemy mieliście ze swoimi fachowcami skoro nie chcecie ich polecic. Jeżeli jeszcze szukasz hydraulika, to mogę polecić solidnego wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 10.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzięki serdecznie. Już nie szukam - resztę jaka została zrobi mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 11.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Zrobili nam dzisiaj drugą wylewkę. Na razie na poddaszu, w poniedziałek będzie na parterze. Trzęsę się, żeby nic nie popękało, bo jak dotąd wyglądają ślicznie. Fachowcy głaskali je z uczuciem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animals Wife 12.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Bardzo prosze o namiary na architekta, niezbyt drogiego i dobrego najlepiej. Pani, ktora dzis mi dala oferte za prosta nieruchomosc komercyjna: sciany i plaski dach chce 40 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 A może tu znajdziesz gotowca, ewentualnie do przeróbek? http://www.projektygotowe.pl/ Byłoby duuuużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animals Wife 13.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ciekawa strona, bardzo dziekuje, jednak projekt gotowy nie wchodzi w gre, mam budynek do rozbudowy i nadbudowy, wiec tylko projekt indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Polacy mistrzami Europy w siatkówce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No w końcu sie chłopakom udało. PS. Sitakówka i ręczna powinny byc narodowymi sportami a nie szmacianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ciekawa strona' date=' bardzo dziekuje, jednak projekt gotowy nie wchodzi w gre, mam budynek do rozbudowy i nadbudowy, wiec tylko projekt indywidualny [/quote'] To biuro robiło nam projekt indywidualny bliźniaka i byli najtańsi ze wszystkich ofert jakie dostałam. Wprawdzie przedłużyli prace o miesiąc, ale projekt przeszedł bez poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2009 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ... PS. Sitakówka i ręczna powinny byc narodowymi sportami a nie szmacianka nie da Ci żona, nie da Ci matka tego, co naszych siatkarzy gromadka ! i Daniel Castellani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 14.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam Grupę! no siatkarze pokazali- brawo! a teraz wiadomości z frontu:układanie parkietów rozpoczęte. układanie płytek na ukończeniu.kurde, coraz mniej widać że coś robię a coraz więcej roboty...ach ta wykończeniówka.pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 15.09.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mamy wylewki. Nawet im równo wyszły! Zatem przerwa technologiczna. Chcę się zabrać za ogrodzenie, ale mąż się sroży. Podobno sprawy sobie nie zdaję jaka to robota....... a no, nie zdaję sobie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek8241 15.09.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam!! Jestem nowy na forum. Ale od razu mi sie spodobało Mam taka sprawe: działka do kupienia 50 arów za ok 6000zł. Położona pod Łańcutem. Równa, klasy III, aktualnie jako Łąka(działka rolna). Bezpośrednio przy drodze dojazdowej asfaltowej. Blisko budują się nowe piękne domy. Wszystko pięknie super tylko jeden problem... Wymiary: 15x340 .. Więc działka wąska. Z czego te 15 to średnia. Początkiem jest może nawet 14 a końcem 17m. Proszę o opinie czy taka działkę za takie pieniądze opłaca się kupić?? Oczywiście czytałem o tym ze 4 metry ściana z oknami od granicy sąsiada a bez okien 3 metry a przy wąskiej działce nawet 1.5metra. Proszę jeszcze raz o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 15.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Chyba się powtarzam, ale czy ktoś ocieplał poddasze nakrokwiowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 15.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Proszę jeszcze raz o opinie Domek na 7-9 metrów szeroki......chmmmm, dodatkowo żeby dojechać na drugi koniec działki trzeba wsiąść na rower... chmmmm. Może by się tak dogadać z drugim sąsiadem i dzielić te działki w poprzek? Poszukaj projektu na wąską działkę i zobacz czy Ci się spodoba. Co do ceny to nie siedzę w temacie, aby stwierdzić czy się opłaca ją kupić czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 15.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam!! Jestem nowy na forum. Ale od razu mi sie spodobało Mam taka sprawe: działka do kupienia 50 arów za ok 6000zł. Położona pod Łańcutem. Równa, klasy III, aktualnie jako Łąka(działka rolna). Bezpośrednio przy drodze dojazdowej asfaltowej. Blisko budują się nowe piękne domy. Wszystko pięknie super tylko jeden problem... Wymiary: 15x340 .. Więc działka wąska. Z czego te 15 to średnia. Początkiem jest może nawet 14 a końcem 17m. Proszę o opinie czy taka działkę za takie pieniądze opłaca się kupić?? Oczywiście czytałem o tym ze 4 metry ściana z oknami od granicy sąsiada a bez okien 3 metry a przy wąskiej działce nawet 1.5metra. Proszę jeszcze raz o opinie Miałam podobną sytuację tylko moja miała 10x100m. Po kilku rozmowach sąsiad zgodził się na zamianę (też miał wąską) i teraz mam 23x48, a sąsiad 23x 52. Gdybym dziś chciała taką działkę kupić kosztowała by mnie 5 razy tyle. Najlepiej zorientować się jak wyglądają sąsiednie działki i wtedy podjąć decyzję. Życzę trafnych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts