hunk1 10.11.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 10.11.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.11.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 chłopczyk czy dzieczynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pracuś 10.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam Witam wszystkich z miasta gdzie niedżwiedzie chodzą po ulicach a jelenie pukają do okien /Rzeszów/- I NIE CHCĘ TEGO ZMIENIAĆ Może z szanownych forumowiczów ktoś ma namiary na dobrą ekipę /niedrogą/ która wykonuje ogrodzenia z siatki /z materiałów własnych bąź powierzonych/ zależy mi na tym żeby robili to krótko i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 10.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam Witam wszystkich z miasta gdzie niedżwiedzie chodzą po ulicach a jelenie pukają do okien /Rzeszów/- I NIE CHCĘ TEGO ZMIENIAĆ Może z szanownych forumowiczów ktoś ma namiary na dobrą ekipę /niedrogą/ która wykonuje ogrodzenia z siatki /z materiałów własnych bąź powierzonych/ zależy mi na tym żeby robili to krótko i solidnie. Robili u sąsiadki, z tego co szukała, najtaniej powiedzieli. 888-125-175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 11.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 BrzozaJeszcze nie wiem. Bede wiedziała za 2 tygodnie. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 12.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A i jeszcze jedno powiekszy nam sie rodzinka. HURRRAA. Pozdrawiam GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 12.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 i pogoda zatrzymała roboty dekarskie na dachu mury mokną a blachy niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 13.11.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Pogoda tej jesieni jest bardzo a to bardzo brzydka. U mnie całkowicie obsunął sie termin wyrównania ziemi, ktora została jeszcze nawieziona na działkę wiosną - a jest tego ponad 50 samochodow. Była koparka w ubiegłym tygodniu, zaczęła pracować i zrezygnowaliśmy z tego tak ta ziemia jest teraz namoknięta. Może jak przymarznie to cos się da zrobić. Chciałem zobić jeszcze tej jesieni studnię kopaną - fachowieć zamówiony, kręgi kupione i co ...... i nic i ta robota też przesunieta na nieokresloną przyszłość. Normalnie jestem zły na to wszystko. Ale dziś dzionek zaczął sie ładnym słońcem. Zobaczymy na jak długo zagości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 13.11.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a ja wkoncu nie jestem uzalezniony od pogody, tynkarze pomału kończą i w przyszlym tygodniu maja juz zakonczyc prace, wszystko ladnie idzie do przodu, prawdopodobnie zostanie mi kilka workow cementu wiec jezeli ktos potrzebuje to moge odsprzedac pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 13.11.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Pogoda tej jesieni jest bardzo a to bardzo brzydka.Oj tak. Błoto na działce po nawiezieniu ziemi takie że... no masakra. U nas kończą ocieplenie, ale tynku już raczej nie położa w tym roku. Szkoda troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.11.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witajcie a może ktoś tu mi pomoże otóż chcemy spędzić sylwester w górach możecie coś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.11.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 http://tiny.pl/hxrdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 14.11.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Forumowicze pomóżcie Dziś muszę się zdecydować na jaki kolor pomalować podbitkę , nie myślałam, że z tym będzie taki problem - tyle tego jest w ofercie. Dach będzie w kolorze miedzianym - póki co waham się między drewnochronem w kolorze Tik, a ciemnym orzechem co myślicie????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 14.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Dziś muszę się zdecydować na jaki kolor pomalować podbitkę Też mieliśmy ten problem bo wciąż nie zapadły decyzje ostateczne co do koloru elewacji. Wymyśliliśmy, że im jaśniejszy kolor tym lepiej. I tak kiedyś trzeba pomalować jeszcze raz. Przyciemnić zawsze się da a rozjaśnić już nie. U nas dekarze dziś. Wieczorem pewnie wstawię parę fotek jak wygląda nasza blacha na Paprotkowe forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 14.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Justin, tez mialem, kilka miesiecy temu taki sam problem jak Ty,krokwie pomalowalem kolorem machon, a podbitke, kolor sosna. Nawet ladnie to wyglada, nam sie podoba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 14.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a u mnie jest kolor z tego co pamietam orzech i wyglada super pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 14.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 http://images6.fotosik.pl/568/862b0d2ec2076516.jpghttp://images6.fotosik.pl/568/7277143f468f968fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 15.11.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dach będzie w kolorze miedzianym - póki co waham się między drewnochronem w kolorze Tik, a ciemnym orzechem co myślicie????? Jaki konkretnie kolor dachu? Pytam z ciekawości bo tez mam miedziany. Podbitke mamy w kolorze palisander z tego co pamiętam. Bardzo ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 15.11.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 witam Grupę! no to kolejny tydzień za nami. wczoraj pogoda dopisała- i dobrze bo nasza przyszła rabatka od frontu zaczęła przypominać oczko wodne. zrobiłem naturalnego drena i zasypałem ziemią- na wiosnę roślinki. posadziliśmy również pierwsze drzewka- wisienki i krzaka porzeczki dla synka- uwielbia stanąć koło krzaka i zajadać. no i pan stolarz nareszcie ukończył schody wewnętrzne- został tylko lakier i akrylowanie, ale to po zakończeniu zabudowy garderób na poddaszu. a co do koloru podbitki to wybierać miała żona ale nie miała czasu i szybką decyzją moją jest cedr drewnochronu do ceglastego dachy (mat balex) . mój wybór był na tyle istotny ,że i balustrady i sztachety ogrodzenia są w tym samym kolorze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts