kruszon11 20.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Przy takiej pogodzie to raczej nie grozi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 niom ale da sie przerzyć i weeekend - byle na duchu nie podupaść Prze... co? Aaaa, poszerzyć weekend? Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 20.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Prze... co? Aaaa, poszerzyć weekend? Zgadzam się - no to poszerzamy ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ech, żizn' życie tak jak żyć /dawna d...pa/ piszemy przez "z" z kropka - p.s. wazne aby na duchu nie podupaść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.11.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ech, żizn' życie tak jak żyć /dawna d...pa/ piszemy przez "z" z kropka - zakonotowałem Po góralsku rzyć i wcale nie dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 p.s. Słoneczko, o tej porze spac nie powinno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.11.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Powinno i już człapie do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ja jeszcze posiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 21.11.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam wszystkich grupowiczów, na wiosne zaczynam budowę domu "WIOSNA" i prośiłbym o polecenie rzetelnych wykonawców. Fundamenty z bloczków czy z betonu - chodzi mi o porównania cenowe. Szukam solidnych wykonawców fundamentów ścian stropów. Zamiana stropu TERIVA na monolityczny bez projektu - mozna tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brecha 21.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam, czy jest ktoś na Podkarpaciu kto wybudował, lub jest w trakcie budowy domku APIS ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 21.11.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 witam Grupę! no i jak wam minęła sobota? pracowicie? bo ja znowu przerzucałem ziemię. do tego nasze schody dostały pierwszą warstwę lakieru, jeszcze szlif, akryl, druga warstwa i gotowe- śmierdzi okropnie, jak tak dalej pójdzie skończę na detoksie.zabudowy na razie przerwane- reszta po pomalowaniu ścian. no i chyba najważniejsze - przynajmniej dla niektórych pań: żona wybrała i kupiła uchwyty do mebli kuchennych, tych , które są już zamówione i robią się. pozdrawiam i życzę miłej i spokojnej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 witam Grupę! no i jak wam minęła sobota? pracowicie? ... minęła po budowlanemu - tzn. wpierw praca, potem picie ... ... Zamiana stropu TERIVA na monolityczny bez projektu - mozna tak. witaj można co do ekip sie nie wypowiem /u mnie murował tylko jeden murarz/ budowa w okolicach Rzeszowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 23.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 minęła po budowlanemu - tzn. wpierw praca, potem picie ... witam po budowlanemu to chyba jest najpierw picie potem praca najczesciej tak jest z murarzami a u mnie dzis skonczyli tynki juz sie wietrzy domek nasz, cale poddasze juz wysprzatane został jeszcze caly dól, masakra ile tego sprzatania jest po tynkach, pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 23.11.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam, czy jest ktoś na Podkarpaciu kto wybudował, lub jest w trakcie budowy domku APIS ?? witam My budujemy Apisa takiego jak mam w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brecha 23.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam. Ja także chciałbym wybudować taki domek, jednakże mam pewne ątpliwości, w związku z tym mam nietypową prośbę czy mogę zobaczyć Wasz domek "na żywo?". Z góry ślicznie DZIĘKUJĘ !!!Z poważaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 24.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 witam czy jest mozliwe ze podczas deszczu, ktoremu towarzyszy bardzo silny wiatr jakims cudem woda przedostaje sie pod dach i kapie delikatnie na wysokosci okien dachowych ?? przy najwiejszych ulewach ktore trwaly kilka dni bylo w 100% sucho natomiast wczoraj i dzis przy delikatnym deszczu ale silnym wietrze cos mi kolo jednego okna delikatnie kapie woda ?? pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 25.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dafit a czy to czasami nie paruja tynki, skoro dopiero je położyłeś to czasem moze tak byc ze tej wilgoci jest cała masa. U nas z wiesci - bedzie drugi synuś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 25.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Zobaczcie jak nasi dekarze mocują drabinkę do dachu.!@#$%^&*()_!@#$%^&*(http://images6.fotosik.pl/575/fb2da4d14af6acb7.jpghttp://images8.fotosik.pl/134/0bf63fadc64369c3med.jpghttp://images8.fotosik.pl/134/22d14fc42cd8c3cb.jpghttp://images6.fotosik.pl/575/d9a86e2688a20110.jpg Krew nas dziś zalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.11.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Zobaczcie jak nasi dekarze mocują drabinkę do dachu. !@#$%^&*()_!@#$%^&*( O, rany... Pokaż zdjęcia Andrzejowi: http://forum.muratordom.pl/dach-w-dobrych-rekach,t73297-960.htm co On na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 U nas z wiesci - bedzie drugi synuś Pozdrawiam DAFIT - wg mnie koncepcja Hunk ma sens moze to para skrapla sie na zimnej szybie i kapie ...? Hunk - gratulacje !!! Zuzolka, ciekawe czy dekarz u siebie /w takiej sytuacji/ tez by tak samo przymocował ... do budownictwa trafiaja ludzie przypadkowi ... a na dodatek czesto nie myślą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts