zuzolka 26.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 oni potem w tę dziurę na wylot przez blachę wkręcają wkręta z uszczelką i już na blachodachówce takich rzeczy nie widać a na takiej blasze jak nasza widać każdy wkręt !@#$%^&Ja jestem architektem krajobrazu ale słyszałam o drabinkach sznurkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzyskikr 26.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 witam mam pytanie, u kogo robiliscie swoje kominki, czy ktos ma namiar na jakas sprawdzona firmepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
so.mar 26.11.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Poszukuję projektanta do przyłącza gazu - poprzedni przetrzymał papiery 5 miesięcy, cały czas obiecywał ze jutro - pojutrze aż skonczyła się moja cierpliwość.Ma ktoś namiar na rzetelnego gościa w Rzeszowie lub okolicy? Tak żebym nie trafił z deszczu pod rynnęMoże być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 26.11.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dafit a czy to czasami nie paruja tynki, skoro dopiero je położyłeś to czasem moze tak byc ze tej wilgoci jest cała masa. U nas z wiesci - bedzie drugi synuś Pozdrawiam DAFIT - wg mnie koncepcja Hunk ma sens moze to para skrapla sie na zimnej szybie i kapie ...? ale ta woda kapie nie z szyby tylko spod folii, kilka osob juz mi mowilo wlasnie ze jest to zwiazane z tynkami wiec musze to poobserwowac, sam sie dziwilem ze dopiero po roku cos zaczelo kapac a tak to przez caly rok i po deszczach i sniegach bylo ok, dzieki za zainteresowanie pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 27.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 brzyskikr Akurat kominek mamy z Sanoka Firma kominki Styl 013 4649991, gość powiedział najtaniej i przyjechał 100 km do nas na pomiary, poza tym sam powiedział, że musimy zostawić miejsce z wyczystką wolne, i zasugerował zrobienie ścianki z płyt gk. Kominek wygląda tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7b55a8c4ec47b829.html Inny spec chciał nam zamurowac wyczystkę....A z tego co wiem później może być problem z odbiorem przez kominiarzy jeśli tak byśmy zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 27.11.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Hunk - gratulacje, u nas trzy córeczki widać jakaś harmonia i równowaga być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 27.11.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 tak przy okazji zapraszam wszystkich zainteresowanych na konferencję pszczelarska w Sanoku jej głównym tematem będzie próba diagnozy i odpowiedzi na pytanie DLACZEGO GINĄ PSZCZOŁY. Zaproszeni są specjaliści z Instytutu w Puławach dr Pohorecka oraz dr Skubida, dr Lipiński i inni. data: 5 i 6 grudnia od godz. 9 w Sanockiej PWSZ. pozdrawiam i życzę słodkiego weekendu więcej info na stronach esanok.pl powinno Starostwo zamieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 27.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no to dorzucam zdjęcie naszego domku ... http://images36.fotosik.pl/119/47b22aec0c4ac340med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 tak przy okazji zapraszam wszystkich zainteresowanych na konferencję pszczelarska ... dzięki Kasiu za zaproszenie Rafał gratulacje z postępów na budowie ! rzeszowska policja "uśmierciła" mężczyznę /mężczyzna faktycznie zginął przygnieciony pustakami na budowie, ale nie ten ... " Nie odpuszczę, winny na pewno za to zapłaci. A rachunek z cmentarza prześlę pani prokurator albo policjantom ..." mówi córka niedoszłego nieboszczyka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 29.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 witam Grupę! jak tam po ostatkach? nic nie piszecie, czyżby: "jaki kac pulsuje w głowie, przeżyłem wczoraj..." a ja pragne się pochwalić , że schody wewnętrzne ukończone, i wentylacja na poddaszu połączona i ocieplona- dom ma jak oddychać! w tym tygodniu musimy rozpocząć malowania na parterze...bo meble na dniach powinny się pojawić! pozdrawiam wszystkich.Rafał! ładny dom, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 30.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Hej, chwilkę się nie odzywałam - gdyż w sumie nie było o czym pisać. Zmienilismy działke i musimy do niej zrobić. I własnie z ta drogą teraz potrzebuje pomocy.Pilnie, ba, nawet na gwałt powiedziałabym potrzebuje gruzu na drogę.Musimy wysypać około 100 metrów. Lokalizacja tej drogi - 2 km od Rzeszowa na południowy zachód. Więc gruz raczej z Rzeszowa i okolicProszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 30.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam mam pytanie, u kogo robiliscie swoje kominki, czy ktos ma namiar na jakas sprawdzona firme pozdrawiam Też z Sanoka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 03.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 My robilismy w Kominki art-a na Lenartowicza w Rzeszowie. Tu jeszcze na etapie wykonczeniówki http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/5/4/3/42610256_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 03.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Baaaaaardzo pierwszorzędny!Efektowny i nie przesadzony. Podoba mi się ogromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 03.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzieki. Teraz oczywiscie wyglada inaczej, ma tez zamontowane światełka na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 04.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Mam pytanie,gdzie w Rzeszowie kupić płytki łazienkowe Polcolorit,Stella lub Futuro.Najlepiej żeby nie trzebabyło długo na nie czekać.I jeszcze jedno,ziemię kupię tanio z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 04.12.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja ponawiam pytanie - nie wiecie kto chce się gruzu pozbyć? Gdzie można tanio kupić - bo w "za darmo" to wątpie abym gdziekolwiek dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie wiem skąd wziąść gruz ani gdzie kupic płytki ale aby przerwać CISZE - zacytuje posta W Krakowie na chirurgii (nie powiem której) przyjmował wtedy doktor, którego męczył jeden pacjent, który po raz czwarty juz przyszedł celem wydania KOLEJNEGO zaświadczenia dla ZUSu z powodu utraty w wypadku tramwajowym obu nóg. Problem w tym, że urzędnicy z ZUS uwzięli się albo na pacjenta, albo na chirurga, bo z uporem maniaka przyznawali rentę CZASOWĄ za każdym razem. Gdy więc pacjent czwarty raz pojawił sie z drukiem na kolejną rentę czasową, chirurg spienił się mocno i napisał na druku, przywalając do tego wszelkie urzędowe pieczątki orzecznika: " UJEBAŁO MU OBIE NOGI I JUŻ MU KURWA NIE ODROSNĄ!!! " Facet tydzień później przyszedł z flaszką, bo dostał wreszcie rentę stałą http://forum.muratordom.pl/nie-na-temat-ale-nie-moge-sie-powstrzymac,t175415.htm w wogóle świeta coraz blizej, a sniegu niet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 06.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 witam Grupę! Brzoza, dzięki że jesteś, bo mizerny ruch na grupie..., czyżby sen zimowy ogarniał wszystkich? no to ja się pochwalę: tadam! mamy meble kuchenne!- łądnie wyszły, i przy okazji szafkę pod umywalkę w łazience dolnej. no i wybrane kolory do większości domu, w sumie to tylko klatka schodowa została , a poza tym to tam gdzie kolor to już zdecydowane i kupione a gdzie biały to biały. a nasze ulubienice z podkarpacia w "mam talent" na pudło nie zaszły, jednak 2 i 3 miejsce moim skromnym zdaniem to pomyłka, jednak naród wie lepiej. swoją droga chciałbym poznać profil socjologiczno- psychologiczny statystycznego wysyłacza sms-ów w takim programie...pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzięki za dobre słowo Bogus ja kibicowałem Rzeszowiakowi - Krystianowi Herbie /znam Go z występów na żywo/ to talent czystej wody / 26 maja 2009 roku wjechał, a raczej wyskoczył na rowerze po schodach na sam szczyt Pałacu Kultury i Nauki w rekordowo niskim czasie 19 minut i 15 sekund/- a odpadł po dyskusyjnym werdykcie Wojewódzkiego który postawił na "Patenciarza" Patenciarz w finale nic wielkiego nie pokazał a Herba zasłuzył na finał http://www.warszawa.pl/_apache/upload/74/59/7459.jpg szkoda p.s. gratuluje postępów i mebli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts