RS 18.03.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 18.03.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Pewno, że się zgodził. Przecież wiadomo, że konkurs powinien wygrać przyszły właściciel kotecka. Prawda? W sumie co nam zależy fundnąć nagrodę taką, jak chce zwycięzca? Słodka tajemnicą Twoją, moją i - przede wszystkim - Twojej kotki jest tylko to, czy będzie to jeden, czy dwa kotecki. Ale, nawet jeżeli będzie to jeden, dodatkowa nagroda też będzie. Może jakiś szczeniaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 18.03.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 A, gwoli uzupełnienia, chciałam zauważyć, że ktoś inny dostanie kotka jeszcze w tym roku. Chyba, że coś będziesz przeciwdziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 18.03.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 http://free.polbox.pl/r/rsion/horse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 18.03.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 To nie cieszysz się, że wiesz o tym i masz 4 miesiące na podjęcie przeciwdziałań? Mogłam nic nie mówić Ach, ta moja niewyparzona twarz Ale pomyśl, ilu osobom możesz sprawi radość w tym roku takim malusim koteckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 18.03.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ciao Witam wszystkich serdecznie - tych ktorych nie znam i tych ktorzy mnie nie znaja - czyli wszystkich. Podopisywalem do mapki kazdego kto mi dal informacje i pozwolenie za wyjatkiem tajemniczych (czyt. drzew) Na dzisiaj koncze bo musze liczyc pustaki Wyslijcie na maila albo na priv. co z tymi kominkami to jezeli moge chetnie pomoge (moze jakis rysuneczek ???), teraz jeszcze o jakims zbiorniku (januszek) - nie daj sie chlopie potem moze sie doczytam o co chodzi z tymi kotami Ciao belli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 18.03.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 [quote name="RS" Wiedziałem, wiedziałem, że z tym imadełkiem to Januszek tylko tak dla picu.Ale się ucieszy Renia. Pewnie że się cieszę. Januszek to dopiero się przekona do kotecka jak go w maju dostanie. Proponuję imię - Majutek albo Majutka. filipsmożesz mnie wstawić na mapę - Rzeszów Witam nowych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 18.03.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ciao W tym poscie wlasciwie nie mam nic do powiedzenia ale zobaczylem ze to bedzie moj setny wiec naleje sobie lampke wina i wypije za wasze zdrowie Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 18.03.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Moje gratulacje filips Jestem pierwszy z gratulacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 18.03.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Witajcie Rodacy Filips, jako drugi Ci gratuluję , no to cyk http://users.interblock.pl/~dimat/gify/gify/rozmaite/zywnosc/7.gif a ja już jestem chłopak na 102 przynajmniej w tym momencie mam 102 pościki mam do Ciebie pytanie jaki komin do kominka: wkład ceramiczny czy chromonikiel??? aha daj moją kropkę na mapie dokładnie pod pierwszą literką z z Rzeszówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 19.03.2004 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Greg, generalnie jeżdżę prawie wszędzie z wyłączeniem terenów północnych, ale najczęściej Śląsk Warszawka Sanok, w Lublinie byłem często jak jeszcze Daewoo funkcjonowało. Po trasie na Lublin polecam Zajazd Marta, po lewej stronie kawałek za Kraśnikiem w stronę Lublina, 0 problemów żołądkowych potężny wybór dziczyzny i pyszna grochówa , widzę że powinniśmy zrobić sobie mapkę lokali gdzie można coś zjeść Tatanka jesteśmy na mapce prawie kropka w kropkę, sąsiadeczko moja zawodowo się ciepłem z kominka nie zajmuję, ale turbinka by się pewnie przydała ja zainwestuje w Tywent WK-3B i łącze z wentylacją i rekuperatorem... Januszek nie rozklejaj się, na wszelki wypadek kup sobie litre dupaprenu... dla niewtajemniczonych dupapren to potoczna nazwa butaprenu RS jak każda ciąża to i u kotecka trwa od zapłodnienia do urodzenia, wystarczy tylko odnotować te dwa momenty i nie głaskaj tak więcej kotecka, trza kontrolować przyrost naturalny kup termometr czy co... poza tym kotecek w imadle się nie rozmnoży Anika dzięki, że zauważyłaś moją prośbę o poradę , życzliwość jest równie cenna jak fachowość, czuję się lepiej i mniej osamotniony w walce o mały biały domek cena za 1 m2 w tym wykończeniu 1600 netto Szanowna ORGANIZACJO poooommmooooccccccyyyyyyyyyyyyyy http://users.interblock.pl/~dimat/gify/gify/rozmaite/praca/17.gif jestem zaciorany i znikąd ratunku miałem dostać masę krytycznych uwag o mojej chałupie post z 17.03.2004 i co i nico przełożyłem podpisanie umowy do przyszłego tygodnia negocjacje w toku... napiszcie coś cokolwieczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 19.03.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witam wiosennie ! Nie zaglądam do innych grup ale tutaj jest kurna KABARET Janon napisałnapiszcie coś cokolwieczek... Gratuluję Janonowi i Filipsowi, szybko płyniecie. Janon! doradca ze mnie żaden ,ale wiesz projekt projektem a zycie życiem. W tej branży też korupcja " ja zaprojektuję z użyciem wyłącznie twoich materiałów a ty......" A skoro kabaret to może to na dobry humorek: Maż uszczypnał żonę w posladek i zażartował: - Gdybys to trochę ujędrniła, moglibysmy się pozbyć twoich wyszczuplajacych majtek. Potem uszczypnał ja w piersi i powiedział: - A gdybys to ujędrniła, moglibysmy się pozbyć wszystkich twoich stanikow. Oburzona kobieta łapie męża za penisa i krzyczy: - A gdybys to ujędrnił, to moglibysmy się pozbyć ogrodnika, listonosza, hydraulika i twojego brata !!! A HOJJJ z budowlanym pozdrowieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.03.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 janon szukam twojego postu z 17.03.2004 i nie wiem o jaką chałupke chodzi tampiko teraz juz wiesz dlaczego u mnie nie ma ogrodnika , murarza, fliziarza witam wszystkich co do filipsa czy uwagi o chałupce są aktualne ??? no i gratulacje reniu to to dychasz jeszcze? a tego koteczka to nie chcę ja tylko szanowna inspekcja i niech nikt nie waży się sprzeciwiać bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 19.03.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Hejka - jak widzę, mój małżonek jeszcze się do sieci nie dorwał więc się nieśmiało pochwalę, że wybieramy się dzisiaj po południu obejrzeć pierwszy projekt naszej kuchni i w związku z tym mam małe pytanko - czy rzeczywiście trzeba ortodoksyjnie trzymać się zasady, że blat roboczy musi mieć podobny kolor co płytki podłogowe? jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbrakus 19.03.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 no i musicie wysylac dane bo jak nie to sam tam zostane Ja też chciałbym odznaczyć swoją budowę, ale na mapie nie ma Lubaczowa (jest za wschodnią granicą Twojej mapki) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 19.03.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 trzymaj się zasady, że blat roboczy musi mieć podobny kolor co płytki podłogowe !!! eeeeee....szczerze mówiąc, liczyłam na radę wręcz odwrotną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.03.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 proszę bardzo rada odwrotna blaty w zupełnie innym kolorze niz płytki podłogowe np: wrzos, stalowoszare, marmur zielony ten jest super ale pamiętaj napis pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 19.03.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 O, Januszku, to rzeczywiście kazdy ma inną opinię, znaczy się zielony marmur odpada. Widziałam taką fajną próbkę - kolor coś między grysikiem a kaszką kukurydzianą (Boshe, w jakich ja się klimatach obracam ) tylko pytanie czy to będzie pasowało...No i projektant jest oddanym wyznawcą ww. zasady, więc będzie mnie przegadywał i przegadywał i pewnie skończy na tym, że trzeba będzie wybrać inne płytki Dlatego szukam wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts