vega1 17.03.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam potrzebuje namiary na przyzwoitego geodetę który zrobi mi mapkę do celów projektowych z Rzeszowa. Zna ktoś takiego przyzwoitego człowieka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 17.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Sterty gruzu widziałem ostatnio przy Okulickiego, przed skrzyżowaniem z Wyzwolenia. Trzeba by podjechać i się zorientować.... szkoda jechac i pytac, od poczatku rozbiorki krece sie tam bo sam chcialem dokonczyc droge, nie ma szans sie zalapac na ten gruz, nawet goscia nie interesuje sprzedaz, wszystko bierze jedna osoba vega1 namiary wyslalem ci na prv pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 17.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Po drodze miałam, więc podjechałam.Niestety nie na sprzedaż.I pytanie z czego teraz drogę zrobić aby nie wrzucić w nią więcej niez w fundamenty?W sobotę planuje wycieczkę po okolicy - może trafie przypadkiem na jakąś rozbiórkę.Nie słyszeliście aby cos wielkiego w okolicy rozbierano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 17.03.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 witam napewno nie oplaca sie kupowac gruzu, przerabialem ta sprawe i wychodzilo bardzo drogo, mi sie udalo zalapac na darmowy gruz w ubieglym roku gdy rozwalali srodek conresu, wystarczylo na zrobienie 40-50 metrow drogi, przydaloby sie jeszcze drugie tyle na zrobienie calosci drogi na gotowe gdyby ktos slyszal o czyms podobnym rowniez chetnie sie zapisze pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiś 17.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Hej, miło mi dołączyć do Was. Chciałam zapytać czy ktoś buduje dom Fokus MG Projekt - dziekuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 18.03.2010 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Maciejon napisał: Jestem aktualnie w trakcie modyfikcji strony... Ja też własnie zmodyfikowałem swoją stronkę i zamieniłem wszystkie pojedyncze galerie z "HTML" na "flash"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 18.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hejka, ponawiam pytanie z jesieni. Czy nie wiecie o jakiś większych rozbiórkach? Gruzu potrzebuje i to pilnie... Na jakieś 70 metrów drogi. Lokalizacja Rzeszów lub okolice - transport sobie załatwimy. pomocy Sterta gruzu do sprzedania jest w Lubeni w pobliżu hotelu Maraton, a dokładnie za byłą stacja paliwową. Nie mam namiaru na sprzedającego, trzeba będzie na miejscu zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 18.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dafit - ja muszę coś z tą drogą zrobić bo mi nic na działkę nie wjedzie.Kristal - dzięki. Spróbuje się dowiedzieć co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 18.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 witam Aylin to jak bedziesz miec jakies info to daj znac pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnieA 18.03.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam, to moje pierwsze kroki na forum Potrzebuję dobrej ekipy murarzy w okolicy Tarnobrzegu/Sandmierza. Czy mogłabym prosić o jakieś dane na pw? lub czy mogą mi Pańswo polecic gdzie mozna znaleźć wymienić się tego typu informacjami na forum? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 18.03.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam potrzebuje namiary na przyzwoitego geodetę który zrobi mi mapkę do celów projektowych z Rzeszowa. Zna ktoś takiego przyzwoitego człowieka? Pozdrawiam Możesz zapytać 0172291064 p.Ślawski Stanisław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CWIREK 18.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam potrzebuje namiary na przyzwoitego geodetę który zrobi mi mapkę do celów projektowych z Rzeszowa. Zna ktoś takiego przyzwoitego człowieka? Pozdrawiam Witam, wszystkie prace geodezyjne robił mi Pan Roman Rabczak 604-212-592 mogę go polecić za mapkę do celów proj. zapłaciłem 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 witaj CWIREK wreszcie Gość, który o nic nie pyta, a doradza ! ... gdzie mozna znaleźć wymienić się tego typu informacjami na forum? Z góry dziękuję! witaj teoretycznie i w grupach i wymianie doświadczeń i na privie /o ile ktoś zechce sie tymi informacjami podzielic/ bo sporo osób buduje sposobem gospodarczym /czyli muruje ojciec, szwagier, teśc, czy sasiad, a jesli juz wynajmuje murarza - to na ogół jest to pijak, złodziej lub innego autoramentu degenerat/ wiec nie dzieli sie takimi "namiarami" na forum ... a dziś ostatni dzień zimy ... i wreszcze mróz puszcza jest dokładnie 0 *C jak cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 19.03.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Cześć Aylin ja jesienią robiłem 150 m drogi jakimś kruszonym asfaltem. Koszt 350 za wywrotke !! nie pytaj ile przyjechało . Jak będziesz zaintereresowana to kontakt podeślę na prv. Czy dysponujecie może namiarami na dobrą ekipę do tynków wapienno cementowych??????? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 19.03.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 mfffx - proszę podaj namiar. Wole nie pytać ile wywrotek - zwłaszcza ze mnie to już czeka Ale zapytam jakich wywrotek? Czy po sąsiedzku mogę podjechać i zobaczyć jak to wygląda? W sprawie budowy - jestem jeszcze przed pracami - ekipę mam polecaną - ale czy ja ja dalej polecę? Nie wiem Zobaczymy po robotach. Mam nadzieję, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 19.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Cześć Aylin ja jesienią robiłem 150 m drogi jakimś kruszonym asfaltem. Koszt 350 za wywrotke !! nie pytaj ile przyjechało . Jak będziesz zaintereresowana to kontakt podeślę na prv. pozdrowionka witam czy mozesz mi tez podeslac ten numer na ten asfalt pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 19.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Cześć Aylin ja jesienią robiłem 150 m drogi jakimś kruszonym asfaltem. Koszt 350 za wywrotke !! nie pytaj ile przyjechało . Jak będziesz zaintereresowana to kontakt podeślę na prv. Cześć Również bylibyśmy zainteresowani namiarem, z góry dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaKo 19.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dawno się nie pokazywałam na forum ale w tym czasie zmieniło się na tyle w kwestii papierologii, że jesteśmy już po kluczowych uzgodnieniach i wz istnieje na naszą inwestycje, mapka do celów projektowych zrobiona, projekt "jeszcze świeżutki" ma dotrzeć zaraz po świętach, jak się uda to może zamkniemy nadchodzący tydzień ostatecznymi decyzjami przyłączy, (bo warunki już są); no i cóż, jeszcze mamy tylko wahania co do kilku kwestii . Może podrzucicie kilka argumentów na + i -. Zdecydowaliśmy się na ścianę jednowarstwową, tylko co wybrać: bloczki solbet czy ytong?? Może ktoś ma już domek i mógłby się podzielić uwagami, byłabym bardzo wdzięczna Aylin robiliśmy drogę wjazdową na działkę ok. 60 m dł na szer ok.4, wszystkim zajęła się jedna osoba, której to zleciliśmy. Teren dość uciążliwy, bo niestety iły, trzeba było najpierw ok. 0,5 m ziemi wybrać nasypać piachu, na to kamień wyszło nieźle, ale jak będzie po przejazdach ciężkiego sprzętu z materiałami zobaczymy ; gdybyś chciała to mogę się zorientować skąd facet brał kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 19.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 nikaKo - jakbyś mogla byłoby super.I od razu jakbyś mogła dopytaj w jakiej cenie. Bo kamień i łupki wiem gdzie dostać - tylko te ceny....Jeżeli to nie tajemnice to ile zapłaciliście za drogę?U nas jest troszkę lepiej gdyż w miejscu gdzie chcemy drogę jest droga polna. Więc nie wszystko możne w nią się zapadnie... Ale betoniarka niestety nie wjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 19.03.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Hejka, ponawiam pytanie z jesieni. Czy nie wiecie o jakiś większych rozbiórkach? Gruzu potrzebuje i to pilnie... Na jakieś 70 metrów drogi. Lokalizacja Rzeszów lub okolice - transport sobie załatwimy. pomocy Sterta gruzu do sprzedania jest w Lubeni w pobliżu hotelu Maraton, a dokładnie za byłą stacja paliwową. Nie mam namiaru na sprzedającego, trzeba będzie na miejscu zapytać. tamten gruz nie jest ani do zabrania ani do sprzedania, ja na poczatku tez mialem dwie osoby ktore mogly mi zrobic droge około 100-120 metrow i mialo byc wszystko na gotowe, mnie nic nie obchodzilo, chcieli 6-7 tys zł, jak dla mnie to bylo stanowczo za duzo, narazie polowe drogi zrobilem sam i wyszlo prawie za free, druga polowe troche utwardzilem gdy sprzatalem budowe, wszystkie pustaki cegly i wszystko co tylko sie dalo wsypac na droge a nie nadawalo sie juz do uzytku poszlo na droge, da sie jezdzic nawet jak mocno popada, ale jak tylko trafie jakis gruz to biore koparke i zrobie juz wszystko na gotowe pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts