Lgrzechu 22.04.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Czy może ktoś podać namiary na solidnego elektryka z okolic Leżajska lub Łańcuta? Kogo polecacie? Teraz robi u mnie Bogdan Baran 502395473, polecam, z tego co widze u siebie -dobry fachowiec który inwestuje w profesjonalne narzedzia pracy, przystepna cena. Czy ktos może polecić dokładną, sprawdzoną ekipe do wykonania elewacji domu ( styropian/ tynk ) ??? Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Lgrzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 22.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam wszystkich,jakie okna rozważać:jezierski,oknoplast,vidok,knipping.Zależy mi na dobrej jakości oraz izolacyjności cieplnej,z góry dzieki za odpowiedz,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 22.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich,jakie okna rozważać:jezierski,oknoplast,vidok,knipping.Zależy mi na dobrej jakości oraz izolacyjności cieplnej,z góry dzieki za odpowiedz,pozdrawiamp.sjakies sugestie odnosnie rolet integro,gdyie i jakie Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez jajoner dodatkowe dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 22.04.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Teraz robi u mnie Bogdan Baran 502395473, polecam, z tego co widze u siebie -dobry fachowiec który inwestuje w profesjonalne narzedzia pracy, przystepna cena. Czy ktos może polecić dokładną, sprawdzoną ekipe do wykonania elewacji domu ( styropian/ tynk ) ??? poszło na priv. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 23.04.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Stempli już się pozbyłam )) ekspressowo TERAZ Poszukuję firmy, która montuje rolety zewnętrzne i moskitiery. Mozecie coś polecić. Temat dla mnie pilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienio21 23.04.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Stempli już się pozbyłam )) ekspressowo TERAZ Poszukuję firmy, która montuje rolety zewnętrzne i moskitiery. Mozecie coś polecić. Temat dla mnie pilny. hehe nie wszystkich - po resztę przyjadę w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 23.04.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 nawet nie wiedziałam, ze coś jeszcze zostało, wstyd...Muszę czasem pojechać na bdowowę, bo mój Pan Józek mówi, że za mało nią żyję... a kto mi poleci jakąś firmę od rolet zewnętrznych i moskitier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark13 23.04.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 nawet nie wiedziałam, ze coś jeszcze zostało, wstyd... Muszę czasem pojechać na bdowowę, bo mój Pan Józek mówi, że za mało nią żyję... a kto mi poleci jakąś firmę od rolet zewnętrznych i moskitier.... Ja rolety zamówiłem w oknach Jezierski na Hetmańskiej. Po tygodniu już miałem zamontowane. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 24.04.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam wszystkich,Ja również poszukuję dobrych okien PCV wraz z roletami zewnętrznymi(rzeszów),jak macie jakieś sugestie to proszę o radę,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaly 25.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam. A ja w sprawie stempli - szkoda że Anndzia już się pozbyła - ja mimo wszystko nadal poszukuje. Jestem zdecydowany zakupić solidną ilośc do ogordzenia.a może ktoś ma też to odstąpienia w rozsądnych granicach siatki, słupków i bramy wjazdowej tymczasowej. W końcu najwyższy już czas zacząć się budiować!!!Na początek tymczasowe ogrodzenie. Oczekuje na kontakt : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 27.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 poszło na priv. pozdro Bogus33 nic nie weszło na moją skrzynkę, do d.... ta nowa wersja forum, nic nie działa jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 27.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Stempli już się pozbyłam )) ekspressowo TERAZ Poszukuję firmy, która montuje rolety zewnętrzne i moskitiery. Mozecie coś polecić. Temat dla mnie pilny. Myszka z Rzeszowa, rozmawiaj z Panem Krzysztofem, zwłaszcza o cenach Vertipol z Sedziszowa też mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 27.04.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dzięki Lgrzechu . W Myszce już byłam i mam wstępną wycenę. Z Vertipolem jestem umówiona. Jeszcze jedną firmę mam umówioną na jutro. Zobaczymy kto wygra casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 27.04.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Bogus33 nic nie weszło na moją skrzynkę, do d.... ta nowa wersja forum, nic nie działa jak powinno. dobra chciałem uniknąć reklamy ale niech będzie: 697 708 831 ; my i znajomi jesteśmy z usług firmy tego pana zadowoleni. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harnas77 28.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam Grupę. Otrzymałem pozwolenie na budowę i teraz poszukuje kierownika budowy. Proszę o podesłanie na priv danych do osób które polecalibyście na to stanowisko. Budowa systemem gospodarczym w Krasnem/ Rzeszów. Projekt http://www.mgprojekt.com.pl/domki/slonecznyg/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 28.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witajcie po dłuższej przerwie Jak miło widzieć, że Podkarpacie nie umiera i ciągle się coś dzieje. Szczególnie miło witam budujących w Pogwizdowie My tam budujemy szwagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 28.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Oj coś mi przewało mój post i za szybko poszedł na stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 28.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A wiecie, jak ktoś z okolic Łańcut - Rzeszów miałby ochotę na krzewy owocowe (porzeczki obu kolorów), drzewka (śliwka, jabłoń, czereśnia) ewentualnie młode klony to chętnie się podzielę - i skóry nie zedrę (szkoda mi wycinać młode klony z działki, a jest ich takie mnóstwo, że coś trzeba zrobić, bo jesienią będą pewnie miały po 2 - 3 metry i będzie problem z ich przyjęciem się na nowym miejscu.)Pozdrawiam gorąco - sprzed kominka - nie chce mi się włączać ogrzewania a przy kominku tak miło.... i ciepło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat999 29.04.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam wszystkich !!! Potrzebuje namiary na sprawdzonego studniarza z okolic Przemyśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Oj coś mi przewało mój post i za szybko poszedł na stronę Trza było edytować i dokończyć pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts