Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czy może ktoś podać namiary na solidnego elektryka z okolic Leżajska lub Łańcuta? Kogo polecacie?

Teraz robi u mnie Bogdan Baran 502395473, polecam, z tego co widze u siebie -dobry fachowiec który inwestuje w profesjonalne narzedzia pracy, przystepna cena.

Czy ktos może polecić dokładną, sprawdzoną ekipe do wykonania elewacji domu ( styropian/ tynk ) ???

Edytowane przez Lgrzechu

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nawet nie wiedziałam, ze coś jeszcze zostało, wstyd...

Muszę czasem pojechać na bdowowę, bo mój Pan Józek mówi, że za mało nią żyję...

a kto mi poleci jakąś firmę od rolet zewnętrznych i moskitier....

Ja rolety zamówiłem w oknach Jezierski na Hetmańskiej. Po tygodniu już miałem zamontowane. Polecam

Witam. A ja w sprawie stempli - szkoda że Anndzia już się pozbyła - ja mimo wszystko nadal poszukuje. Jestem zdecydowany zakupić solidną ilośc do ogordzenia.

a może ktoś ma też to odstąpienia w rozsądnych granicach siatki, słupków i bramy wjazdowej tymczasowej. W końcu najwyższy już czas zacząć się budiować!!!

Na początek tymczasowe ogrodzenie.

Oczekuje na kontakt :

Witam Grupę. Otrzymałem pozwolenie na budowę i teraz poszukuje kierownika budowy. Proszę o podesłanie na priv danych do osób które polecalibyście na to stanowisko. Budowa systemem gospodarczym w Krasnem/ Rzeszów. Projekt http://www.mgprojekt.com.pl/domki/slonecznyg/index.php

A wiecie, jak ktoś z okolic Łańcut - Rzeszów miałby ochotę na krzewy owocowe (porzeczki obu kolorów), drzewka (śliwka, jabłoń, czereśnia) ewentualnie młode klony to chętnie się podzielę - i skóry nie zedrę (szkoda mi wycinać młode klony z działki, a jest ich takie mnóstwo, że coś trzeba zrobić, bo jesienią będą pewnie miały po 2 - 3 metry i będzie problem z ich przyjęciem się na nowym miejscu.)

Pozdrawiam gorąco - sprzed kominka - nie chce mi się włączać ogrzewania a przy kominku tak miło.... i ciepło....