carino2 18.05.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja w końcu zrobiłem wykop pod fundamenty zrobiłem ściany zrobiłem wykop pod garaż i mam teraz 2 baseny i mam dość budowania nie załamuj się. Jeszcze ten tydzień i wróżą powrót słoneczka. Chciałbym już kopać fundamenty, ale jak narazie to od 9 msc brnę przez papierologię - i jak się można domyślać to końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda84 18.05.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Poszukuje dobrej ekipy do polozenia desek w salonie i pokojach...Prosze o namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 18.05.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dziękuję za odpowiedź. Jeśli tato nie załatwi wyciągu to trzeba będzie samemu coś wykombinować. Ale pogoda budowlańców w tym roku to nierozpieszcza. Mam nadzieję, że w końcu słońce zaświeci na dłużej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 18.05.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 witam!jak tam nie zalewa was? witam nowe osoby. ja dziś z żoną obstawialiśmy bramę garażu workami z piaskiem...niby nigdy woda nie sięgała do miejsca gdzie stoi nasz domek ale...to jest jak z ubezpieczeniem : płacę mając nadzieję że na darmo. czekam na ekipę od tarasu i pogodę żeby rewitalizacja (mądre słowo) płotu posuwała się naprzód. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 19.05.2010 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Łatwo ci mówić w garażu nie zdążyłem ław zrobić z metrowego wykopu mi się już przelewa a zapowiadają ostre lanie do niedzieli. A w ścianach pewnie wszystkie spoiny mi wypłucze dobrze że robię wieniec i w ścianach mam przerwy na kotwienie i spadek terenu wiec pokopałem dołki więc z chałupy woda przynajmniej spływa a garaż to zaczne chyba w lipcu jak tam namoknie to nie wiem co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 24.05.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 witam!co tu już nikt nie pisze? no więc niewiele brakło i worki by się przydały. dobrze że nie mam piwnic i mam studzienkę kanalizacyjną na podwórku bo powódź do mnie przyszła kanalizacją! a powierzchniowo była już blisko. prace przy płocie posuwają się wolno na przód. a na ekipę od tarasu czekam- ale nie dzwonię do nich bo mam bardzo mokro na ogrodzie i za dużo by się zniszczyło...pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 24.05.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam Poszukuję drewna na więźbę dachową. Gdzie można kupić dobre drewno i za rozsądne pieniądze w Rzeszowie i okolicach? w 2009 r. kupowalem u Czarnika w Rudnej Malej. Mieli najlepsze ceny. Wiezba ok, deski troche waskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jobo 25.05.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam! Zamierzam budować w Chmielniku. Jestem na etapie papierów i już mam pod górkę. Za mapkę do celów projektowych zapłaciłam 700 zł - a czekałam na nią 2 miesiące:jawdrop:. No cóż - może potem będzie lepiej. Ma może ktoś namiar na dobrego architekta za rozsądną stawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 25.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam! Zamierzam budować w Chmielniku. Jestem na etapie papierów i już mam pod górkę. Za mapkę do celów projektowych zapłaciłam 700 zł - a czekałam na nią 2 miesiące:jawdrop:. No cóż - może potem będzie lepiej. Ma może ktoś namiar na dobrego architekta za rozsądną stawkę? To względna cena, ja zapłaciłem 850 zeta 2 miesiące temu. Co do architekta to to nie znam klimatów rzeszowskich wiec nie pomoge. Zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 25.05.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam poszukuję dobrego parkieciarza, wykańczam mieszkanie w Rzeszowie, macie kogoś godnego polecenia? Moj znajomy robi parkiety, sam Go biore bo dobrze robi. Moge zagadać tylko napisz ile tego masz,gdzie, od kogo drewno, jak chcesz kłaść - jakie kleje/lakier/olej.... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 26.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam! Zamierzam budować w Chmielniku. Jestem na etapie papierów i już mam pod górkę. Za mapkę do celów projektowych zapłaciłam 700 zł - a czekałam na nią 2 miesiące:jawdrop:. No cóż - może potem będzie lepiej. Ma może ktoś namiar na dobrego architekta za rozsądną stawkę? W miarę normalna kwota i czas też nie przydługawy.... Architekt do adaptacji projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 26.05.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 o witam katarzynap3- my już niedługo też rozpoczynamy budowę w Pogwizdowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jobo 26.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 W miarę normalna kwota i czas też nie przydługawy.... Architekt do adaptacji projektu ? Tak - potrzebuję architekta, który zaadoptuje projekt o działki, do WZ i wprowadzi drobne zmiany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalmgpro 26.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam, Czy ktos z Was budowal dom na płycie fundamentowej na podkarpaciu? Jesli tak to czy byl zadowolony z ekipy i moze jakas sensowna polecic. Co dawaliscie pod plyte na wymiane gruntu? Pozdrawiam, Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stelm0 26.05.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 .....ja jestem z globala bardzo zadowolona..ten własciciel tyle gada ale wie co mówi...widac że temat okien zna od podszewki.....a bramę garażową kupiliśmy z firmy "OMEGA"..też polecił nam global..i pomimo mojego sceptycznego podejścia naprawdę mnie zaskoczyli..zależało nam na czasie..na pomiarze był P.Marcin ( podobno sam współwłasciciel)..i bramę wyprodukowali w 24h..dostałam gratis akumulator i dodatkowy pilot..a cena była o ok.600zł tańsza niz w 10 innych punktach....Polecam z pełną odpowiedzialnością...P>S>....a po 2 miesiącach przyjechali nawwet zapytać czy wszystko ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stelm0 26.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ...Vertipol bardzo drogi jest ...tyle Ci powiem...nam konkurencja Vertipolu zrobiła rolety 3 tyś taniej....full opcja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 26.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 .....ja jestem z globala bardzo zadowolona..ten własciciel tyle gada ale wie co mówi...widac że temat okien zna od podszewki.. ...a bramę garażową kupiliśmy z firmy "OMEGA"..też polecił nam global..i pomimo mojego sceptycznego podejścia naprawdę mnie zaskoczyli..zależało nam na czasie..na pomiarze był P.Marcin ( podobno sam współwłasciciel)..i bramę wyprodukowali w 24h..dostałam gratis akumulator i dodatkowy pilot..a cena była o ok.600zł tańsza niz w 10 innych punktach....Polecam z pełną odpowiedzialnością...P>S>....a po 2 miesiącach przyjechali nawwet zapytać czy wszystko ok.... Mam od nich (OMEGA z Kawęczyna) 2 garazowki z napedem, jak w zime spadla linka to po 2-3 godzinach byli poprawic. Do do rolet to w Vertipolu tez pytalem a zrobilem w Ropczycach prawie po sasiedzku - w sumie na wypasie radiowka i napedy Nice, cos tam 2 razy poprawiali bo sie urwaly zaczepy w zimie a tak to raczej ok. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klementys 27.05.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 witam , został nam styropian 5 cm twardy do posadzek z firmy organika -gdyby ktos potrzebował to sprzedam w cenie netto, tel.604-616-333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 27.05.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Tak - potrzebuję architekta, który zaadoptuje projekt o działki, do WZ i wprowadzi drobne zmiany:yes: Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 27.05.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam Macie może jakąś fajną, sprawdzoną ekipę od tynków wewnętrznych???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts