Jobo 27.05.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Poszło na PW Dzięki......, ale chyba nie umiem jeszcze poruszać się po forum. Rozumiem, że PW to chyba Prywatny Wątek, ale gdzie go szukać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jobo 27.05.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Znalazlam:wave:Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp3s 28.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam,Nie wiecie skąd moge wziąść jakiegoś materiału na drogę? Tłuczeń czy coś podobnego z dowozem na Malawę? Dowiedziałem się, że jakaś firma skupuje gruz z całej okolicy i cięzko go dostać pod Rzeszowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 30.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 I moge to potwierdzić - nie ma gruzu praktycznie nigdzie. A jeżeli jest to w takiej cenie że nie opłaca się go kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stealth 30.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 WitamMieszkamy z żoną w Ostrowie koło Ropczyc i budujemy od października zeszłego roku taki domek:http://moj.stary.extradom.pl/Profil/StronaProfilu.aspx?uid=29067Teraz jesteśmy na etapie robienia inst. wodnej w domu.Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_asia 03.06.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 witam, chciałam się przywitać ze wszystkimi rzecz jasna z Podkarpacia i nie tylko , szczególnie serdecznie witam Stalową Wolę postanowione.......zaczynamy budowę , domek pod dębem wariant II , teraz papierki nas czekają i wio na jesień fundamenty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 03.06.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam Mieszkamy z żoną w Ostrowie koło Ropczyc i budujemy od października zeszłego roku taki domek: http://moj.stary.extradom.pl/Profil/StronaProfilu.aspx?uid=29067 Teraz jesteśmy na etapie robienia inst. wodnej w domu. Pozdro dla wszystkich. Witam sąsiadów, my na czekaju juz kończymy. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qula 03.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 witam Bobów Podkarpackich- jestem nowy -Mielec.Plan: dom pod platanem. Rozlozony na 3 sezony. Gotowy do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 04.06.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witamy wszystkich! My budujemy domek galaktyka 3 czyli bez garazu, a budujemy w okolicach lezajska. Aktualnie jestesmy na etapie drugiego stropu i cieszymy sie z tego baaaardzo:) pozdrawiamy wszystkich i zyczymy ladnej pogody i dobrych fachowcow a to nasz domek:) http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 04.06.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam !Mi wczoraj brakło 10cm do zalania garazu i piwnic....zmrozilo mnie jak zobaczylem te wode na dzialce.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 05.06.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witam Nareszcie słońce. Podtopieni nareszcie trochę odetchną. W okolicy, w której buduję nie było takiej wody od co najmniej 70 lat. Moja teściowa ma prawie 90 lat i nie widziała takiej powodzi. Mam nadzieję, że słońce trochę podsuszy moje tynki. Owocnych prac na budowach i w ogródkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 05.06.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witam forumowiczów po dłuższej przerwie.U nas od poniedziałku wchodzi podobno ekipa z instalacjami. Po długim przestoju, jak nie będzie opóźnienia, coś się będzie działo, z czego się bardzo cieszymy.Pogoda piękna i dzięki temu w dniu dzisiejszym zakończyłem sprzątanie domu z drewna, stempli itp. W związku z tym mam do odsprzedania:deski szalunkowe, cos ponad 2kubiki po 1 budowie całośc za 600zł ( dorzuce do tego ok 40 stempli (dł ok 2,6) +kilka krótkich). Transportu nie zapewniam.Pustaki:k3 -360 sztmax- 580sztMoze ktos będzie do zainteresowany. Bliższe info na pw.A.... deski są składowane w Kielnarowej. Pozdrawiam serdecznie i życzę w końcu pięknej pogody.... przydałoby się już ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qula 06.06.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 witam!macie czysta ekipę-ładnie kładzie szychty- proj tez ciekawy.Widze że budujecie na piasku- tyo teraz cenny teren- ja mam 1 m gliny- terza mieszam to z żółtym pisakiem- nawet jest efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 07.06.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witamy! Mamy prosbe, czy wie ktos moze gdzie mozna kupic w przystepnej cenie dachowke ceramiczna? Nie jestesmy aktualnie w kraju wiec nie wiemy gdzie sie udac po przyjezdzie do polski jesli mozecie to podajcie jakies adresy w okolicach rzeszowa, lancuta, lezajska , moze tez byc stalowa wola. z gory dziekujemy! http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qula 07.06.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 proponuję Regamet Mielec- szeroki wybór, duzo handlują, sami wyceniają dach w oparciu o projekt więźbyhttp://regamet.com.pl/filie_show2.html?woj=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 07.06.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) wielkie dzieki:) inne propozycje mile widziane http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Edytowane 7 Czerwca 2010 przez asia i artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 08.06.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witamy! Mamy prosbe, czy wie ktos moze gdzie mozna kupic w przystepnej cenie dachowke ceramiczna? Nie jestesmy aktualnie w kraju wiec nie wiemy gdzie sie udac po przyjezdzie do polski jesli mozecie to podajcie jakies adresy w okolicach rzeszowa, lancuta, lezajska , moze tez byc stalowa wola. z gory dziekujemy! Witam ! DACHSYSTEM w Rzeszowie na Przemysłowej chyba, niezłe ceny, bardzo duży wybór, kompetentni ludzie. Z cena idzie się dogadać, zwroty też raczej bez problemu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 08.06.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Wielkie dzieki za odpowiedzi przynajmniej wiemy gdzie na poczatek sie udac:) jestesmy baaardzo wdzieczni za odpowiedzi, pozdrawiamy http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 08.06.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 wITAMMacie kogoś kto w Rzeszowie wozi ziemię w dobrej cenie? Potrzebuje z 20 ciężarówek aby podnieść poziom działki i szukam i szukam i albo nie ma, albo jak jest to droższa niż złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabblo32 09.06.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 wITAM Macie kogoś kto w Rzeszowie wozi ziemię w dobrej cenie? Potrzebuje z 20 ciężarówek aby podnieść poziom działki i szukam i szukam i albo nie ma, albo jak jest to droższa niż złoto. Ja oddam za darmo w Błażowej 691-846-406 .jak nie masz transportu i koparki to mam namiary na ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts