Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Mieszkamy z żoną w Ostrowie koło Ropczyc i budujemy od października zeszłego roku taki domek:

http://moj.stary.extradom.pl/Profil/StronaProfilu.aspx?uid=29067

Teraz jesteśmy na etapie robienia inst. wodnej w domu.

Pozdro dla wszystkich.

Witam sąsiadów, my na czekaju juz kończymy.

Pozdr.

Witamy wszystkich! My budujemy domek galaktyka 3 czyli bez garazu, a budujemy w okolicach lezajska. Aktualnie jestesmy na etapie drugiego stropu i cieszymy sie z tego baaaardzo:) pozdrawiamy wszystkich i zyczymy ladnej pogody i dobrych fachowcow

a to nasz domek:)

http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586

Witam

Nareszcie słońce. Podtopieni nareszcie trochę odetchną. W okolicy, w której buduję nie było takiej wody od co najmniej 70 lat. Moja teściowa ma prawie 90 lat i nie widziała takiej powodzi.

Mam nadzieję, że słońce trochę podsuszy moje tynki.

Owocnych prac na budowach i w ogródkach.

Witam forumowiczów po dłuższej przerwie.

U nas od poniedziałku wchodzi podobno ekipa z instalacjami. Po długim przestoju, jak nie będzie opóźnienia, coś się będzie działo, z czego się bardzo cieszymy.

Pogoda piękna i dzięki temu w dniu dzisiejszym zakończyłem sprzątanie domu z drewna, stempli itp.

W związku z tym mam do odsprzedania:

deski szalunkowe, cos ponad 2kubiki po 1 budowie całośc za 600zł ( dorzuce do tego ok 40 stempli (dł ok 2,6) +kilka krótkich). Transportu nie zapewniam.

Pustaki:

k3 -360 szt

max- 580szt

Moze ktos będzie do zainteresowany. Bliższe info na pw.

A.... deski są składowane w Kielnarowej.

Pozdrawiam serdecznie i życzę w końcu pięknej pogody.... przydałoby się już .....

Witamy! Mamy prosbe, czy wie ktos moze gdzie mozna kupic w przystepnej cenie dachowke ceramiczna? Nie jestesmy aktualnie w kraju wiec nie wiemy gdzie sie udac po przyjezdzie do polski :( jesli mozecie to podajcie jakies adresy w okolicach rzeszowa, lancuta, lezajska , moze tez byc stalowa wola. z gory dziekujemy!

http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586

Witamy! Mamy prosbe, czy wie ktos moze gdzie mozna kupic w przystepnej cenie dachowke ceramiczna? Nie jestesmy aktualnie w kraju wiec nie wiemy gdzie sie udac po przyjezdzie do polski :( jesli mozecie to podajcie jakies adresy w okolicach rzeszowa, lancuta, lezajska , moze tez byc stalowa wola. z gory dziekujemy!

Witam !

DACHSYSTEM w Rzeszowie na Przemysłowej chyba, niezłe ceny, bardzo duży wybór, kompetentni ludzie.

Z cena idzie się dogadać, zwroty też raczej bez problemu.

Pozdr.

wITAM

Macie kogoś kto w Rzeszowie wozi ziemię w dobrej cenie? Potrzebuje z 20 ciężarówek aby podnieść poziom działki i szukam i szukam i albo nie ma, albo jak jest to droższa niż złoto.

Ja oddam za darmo w Błażowej 691-846-406 :) .jak nie masz transportu i koparki to mam namiary na ekipę