Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ziemia 606 816 578, nazywa się Wrona. Ziemia niedroga, ale i nie najlepsza, zalezy co się potrzebuje.

Poszukm też telefonu do chłopaka co mi woził lepszą ziemię .

Dzięki za namiar na ziemię, gdybyś jeszcze znalazła numer tel do tej drugiej osoby byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Witam. Mam do sprzedania ok. 300 stempli. Wysokość 2,85 m Dom budujemy pod Dębicą (Brzeźnica), więc tam znajdują się stemple. Cena jednego stempla to 4 zł. Zainteresowanych proszę o wiadomosć na PW :) Co do dowozu to możemy się dogadać. Pozdrawiam całą grupę podkarpacką :-)

PS. Cena do negocjacji :)

Edytowane przez eLTeeS

Ile płaciliście za wylewki??

Dostałam propozycję: "Wycena wylewki zbrojonej bez styropianu-33,1 zł /m2".

Ja płaciłem 10zł/m2 sama robocizna plus osobno za rozłożenie styropianu,folii i zbrojenia.Dużo taniej wyszło mi gdy sam zakupiłem wszystkie materiały potrzebne do zrobienia wylewek.Dostałem propozycję wykonania materiałami wykonawcy ale to wychodzilo dużo drożej.

Ile płaciliście za wylewki??

Dostałam propozycję: "Wycena wylewki zbrojonej bez styropianu-33,1 zł /m2".

Ta cena wygląda mi na zbrojoną posadzkę włóknem stalowym/ceramicznym - może jest to przemysłowa posadzka albo o dużym obciążeniu ?.

Normalnie za zwykłą posadzke (grubość 5-6cm) za wykonanie 9-12zł/m2 - materiał powierzony.

Ile kosztuje jak wszystko robią to nie wiem, może to taki rząd...ale ja policzyłem u siebie całość (piasek/cement/robocizna/transport....) i wyszło 17zł/m2.

Pozdr.

witam wszystkich budujących na podkarpaciu!

Ja też buduję dom wg projektu lk&9 z drobnymi zmianami :cool:

Zostało mi ok. 320 szt cegły klinkierowej roben w kolorze brązowym - może kogoś interesuje. Sprzedam w rozsądnej cenie. Okolice dynowa.

Zapomniałam dodać cegła klinkierowa dziurawka

s p r z e d a n a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

To może ktoś z Was da namiary na wylewki w tej cenie. Najlepiej z ułozeniem styropinu i folii, bo cierpię na brak czasu i mężczyzn do pracy ;)))) Więc samej trudno by mi było poukładać ten styropian.

Monicz Kazimierz 0172428048 10zl/m2 robocizna plus osobno za rozłożenie styropianu chyba ,że się bierze styropian od niego to rozłożenie w cenie.Ale nie polecam tego wychodzi taniej kupić samemu i zapłacic za rozłożenie.Robota wykonana szybko i solidnie.