Anika 23.03.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 No nie!! protestuję! Ja? Ciebie? Błotem? W którym momencie? i dlaczego mnie tam nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.03.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Halo witajcie wszyscy z podkarpacia jak milo ze istnieje takie forum ze sobie mozna poczytac i porozmawiac z ludzmi o tym i o tamtym. Bardzo ale to bardzo podoba mi sie wasz styl, Januszek zadziwia mnie kazdym postem Anika, Janon, Filips i wszyscy sa wspaniali, pytan mam co nie miara poniewaz buduje na odleglosc jak filips, lecz pytania zadam pozniej bo teraz musze cos ugotowac dla zoneczki ktora zaraz przyjdzie z pracy. A ta majoweczka to wspanialy pomysl Anika pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 23.03.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Ciao Witaj Gregor i wszyscy inni, sloneczko juz zaszlo i jest ciemno ale jest przyjemnie, na majowke sie na pewno nie zalapie bo ja niestety jestem za daleko ale jezeli uda sie zalatwic wszystkie dokumenty (i nie jest to latwe, brakuje mi konkretnych ludzi - np.architekt) to w Lipcu jak zaczniemy budowe zapraszam wszystkich do Rudnej albo do Swilczy (zalezy gdzie znajdziemy beczke z piwem) Januszek jest mi obojetne w jakim formacie (dotyczy rowniez kominka) moze byc tez fax (nr +39062757463) - odbierze moje kochanie (jezeli nie bedzie zajeta ) Dobranoc wszystkim - ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.03.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Januszek! Imprezy nie było, więc nie masz czego żałować! Wiesz, tyle świeczek nie wlazłoby na torta!Ale kto powiedział, że musi być z okazji?? Podobno tylko alkoholicy szukają okazji. Anika! Przyjmuję i bez bukietów... dzięki wielkie. Projekty od Tampiko dostałam, ale obawiam się, że nie zastosuję niestety Przyznajcie się, ci, którzy już to macie za sobą: jakie macie grzejniki? I drzwi wejściowe mnie jeszcze interesują. paaa, dobrej nocki wszystkim Jeszcze jakby mi ktoś wyłożył jasno, prosto i wyraźnie jak się to robi, to może w końcu bym se ten mój zaoknowany dom wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.03.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam wszystkich. Chwilkę nie pisałam, ale już nadrabiam. Za kilka dni odbieram upragniony dokument – POZWOLENIE NA BUDOWĘ Cieszę się bardzo. Przed Świętami geodeta wytyczy domek a zaraz po Świętach – fundamenty i dalej „niech się mury pną do góry” Filips domki na mapce wyglądają przepięknie, od razu wiadomo gdzie kogo szukać. Tylko RS gdzieś się zgubił i jak trafimy na majówkę? Baru spóźnione ale szczere życzenia z okazji urodzin. http://i.wp.pl/a/i/kartki2/wariant1/kartka375.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 23.03.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Cześć zmiano nocna i dzienna, Pomału nadążam czytanie forum, a to znaczy, że wszyscy są zapracowani , sorki zaciorani. Ale wiosna swoje robi, mysli sie o majówce, co? Ja tez cioram ) Czekam na uprawomocnienie i zaczynam ) A w związku z tym potrzebuje namiar na pożądnych fachowców od przyłącza wody. Ale jestem prozaiczna, jak trwoga to na forum na dodatek pewnie bede robic to jeszcze wiele razy Wiosenne, cieplutkie pozdrówka dla wszystkich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 23.03.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witajcie rodacy, ślę pozdrowienia ja czyli korespondent terenowy i mój łaptop z Bielska B. Anika nie martw się jeszcze Ci się trawka na podwórku zazieleni Baru w sprawie wklejania popełniłem jakiś czas temu / parę stron do tyłu / instrukcje wklejania krok po kroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 23.03.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Janon łopaty w dłoń (acha musisz sobie kupić na prawą rękę) ahaaaaa... ma być na prawą rękę i lewą nogę a czy przedsiębierna zasięrzutna się do czegoś przyda czy lepsza by była typu ziemia powietrze słyszałem, że piłka też jest dobra do kopania aaaaa pokopane to wszystko , promocja goni promocję ma być obniżka w Tesco na łopaty to se cztery do śniegu kupię , a co jak szaleć to szaleć RS majówka to by było to, najwyższa pora aby jakąś karkóweczkę zgrilowac co tam u kotecka, może coś poradzić bo w temacie łopat dałem z siebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 24.03.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Bardzo cieplutkie Dzień Dobry Gregor 456 witaj w Grupie. Ładna ta Twoja maksyma. A jaka prawdziwa I na dodatek gotuje dla żoneczki... No nie! Baru: tu nic Ci nie pomogę. Drzwi wejściowe na razie firmy ZróbToSam. Anetko: gratulacje. Zaczyna się coś dziać, prawda? Tatanka: nie chcesz Pana Kroka do wody? Dlaczego. Qrcze, bo ja już się z nim ugadałam. Z kanalizacji jestem baaardzo zadowolona, u znajomych dookoła robił wodę - też są zadowoleni Janon: myślisz, że się zazieleni? Wszędzie się zieleni, tylko nie przed moim domem. Tam to prędzej rzęsa wodna się zazieleni Słuchajcie: miejsce na majówkę już mamy. Rzucać terminy... Miłego dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.03.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witajcie w piękny, słoneczny dzień Zaczyna się dziać. Jutro na działce postawią mi garaż metalowy, który mam być zapleczem pod budowę. Anika, czy ja również mogę dostać namiar na Pana Kroka, mam do przesunięcie ok 70 m wodociągu, przepięcia i wykonanie przyłącza. Jeszcze nie zdecydowałam kto to będzie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 24.03.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Aneta: Pan Krok - tel. 8714815. Ja widzę, że Ty już pierwszy budynek budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.03.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Anika dziękuję zadzwonię do niego. W najbliższych dniach powstanie drugi - WC A jako trzeci będzie ten właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.03.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Anetko Ty to masz super bo wiesz że : 1 dom buduje się dla wroga 2 dla przyjaciela 3 dla siebie a Ty odrazu tem trzeci jako właściwy bomba Gregor witaj to zabawne jak wiele uwagi ludzie poświęcają temu z czego budować jaki materiał , okna, drzwi a nie patrzy na to aby dom miał to o czym piszesz. ten krzywy slup, skrzypiące drzwi, odgłosy pekających krokwi, sęk na trzecim trepie w rogu schodów, trzaskający kominek zapach dymu mieszany z perfumami naszych małżeli, to jest to co tworzy atmosferę donu i jego zycie. Pieknie to ujełeś tchnąć w niego życie. Baru u mnie tort to zapewne byłby cały woskowy dlatego nawet nie chcę pamiętać daty swoich urodzin sprawa grzejników mam panelowe de longhi (nie wiem jak się to pisze) acha kupowałem je w takiej hurtowni gdzie jest tanio( dla mnie) dostałem 25% rabatu polecam wszystkim naprawdę miła obsługa drzwi wejściowe K&P drewniane ocieplone 4 sezon i nic się nie dzieje (teraz robią ładniejsze) jak znajdę stronę to podkleję ale jakoś inaczej się teraz nazywają. Janon Ty się tak nie śmiej z tej łopaty na prawą rękę , bo ja kiedyś poszedłem do sklepu i mówię "kielnię", a sprzedawca spokojnym tonem na prawą czy na lewą rękę ja na prawą a on i dał normalną Anika Pozdrówka wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 24.03.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Januszek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.03.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 aaa zapomniałem powiedzieć u mnie na dzialce pojawiły się już jaskółki to już wiosna na bank. zeszłego roku naliczyłem 28 gniazd ciekaw jestem czy bedą robić nowe czy zagospodarują stare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 24.03.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ciao Filips domki na mapce wyglądają przepięknie, od razu wiadomo gdzie kogo szukać. Tylko RS gdzieś się zgubił i jak trafimy na majówkę? Albo cos przeoczylem albo RS nie podal miejsca, jezeli to moj blad to przepraszam Dotyczy wszystkich o ktorych zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.03.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Anika!!! Taż ja mam tej samej firmy!! Nówki! w sobotę robione! tfuuu, kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 24.03.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Baru! No to jesteśmy w domu. Poczekaj z dwa dni, dam Ci wszystko Januszek: u mnie jaskółki w ubiegłym roku zrobiły cztery gniazda na dwóch oknach. Na razie jeszcze ich nie ma. Ergo: nie ma wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.03.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 ufff znalazłem ten link to secjalnie dla baru http://www.fabryka-drzwi.com/ anika wiosna juz jest, wiem to (czuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 24.03.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ciao Napiszcie prosze czy sa to ceny do przyjecia czu mam szukac innego biura. Projekt gotowy wykonany do I-szej strefy klimatycznej - realizacja w strefie II - oto ceny: Projekt zagospodarowania działki 800 zł Adaptacja projektu typowego 800 zł (przystosowanie fundamentów do warunków miejscowych 300; przeliczenie konstrukcji dachu ze względu na zmianę strefy klimatycznej 200; obliczenie i wykonanie rysunkow nadproży 300) Przyłącz gazu 250 zł Przyłącz wody 200 zł Przyłącz kanalizacji 200 zł Projekt centralnego ogrzewania 500 zł Geologia 600 zł Czy sa niezbedne odwierty geologiczne dla domku parterowego ??? Wycena nie obejmuje kosztów opracowania przyłącza elektrycznego Dzieki Kuchnia - byloby lepiej wiedziec cos wiecej ( styl mieszkania, sprzet do zabudowy czy nie, ilosc mieszkancow) ale jutro wysle to co mi by sie podobalo, potem bedzie o czym pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts