Janon 08.04.2004 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 http://members.lycos.co.uk/wwgo/assets/images/lin__4_.gif Ciepłych, pełnych radosnej nadziei świąt Wielkanocnych, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą. Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka http://members.lycos.co.uk/wwgo/assets/images/pis__12_.gif http://members.lycos.co.uk/wwgo/assets/images/lin__2_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 BRZOZA - może spotkamy się w poniedziałek na meczu. PS. Ja biorę doświęcenia tylko jedną pisankę ale za to na cały koszyk od strusia - nie wiem jak księżulo zareaguje. Wojttek. mecz mnie korci ....... ale zdaje sie dyngusowe swieto spędze przy biesiadnym stole niemniej ...dzięki strusiowe będziesz swięcił ????Wojtku ...??? :lol: noto ...życze takich ...duuuuuużych jaj Wszystkiego Dobrego Jajka wielkiego malowanego zielonej łączki na której zajączki jedzą makowce i pasą owce... http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/wielkanoc/images/thegangtop.jpg i aby kotecki sie mnożyły ... aaa i Wesołych Świat :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Niech zajączek szczodry będziei z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie,a w Dyngusa woda wszędzie. Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i wesołego śmigusa dyngusa życzy Maksiu z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 09.04.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Na nadchodzące święta życzę zdrowia, spokoju i refleksji nad tajemnicą Wielkiej Nocy. Wyluzujcie trochę od tych stresujących tematów budowlanych Grzesiek z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.04.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Rodzinnych Swiąt Wielkanocnych, miłej atmosfery, smacznego jajka i szyneczki oraz udanego śmigusa-dyngusa życzy wszystkim forumowiczom Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 09.04.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Kochani Wesołych, pogodnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy. Smacznego Święconego. Oraz mokrego Śmingusa Dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 09.04.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ciao http://darzycia.nowoczesny.pl/kartki/albums/wielkanoc/280_250_1_d_6063.jpg Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 09.04.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Radosnych, spokojnych Świąt, wyhamowania z codziennego kieratu i chwili zadumy wiosennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.04.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa i tak potrzebnego wypoczynku w rodzinnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 10.04.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Najserdeczniejsze życzenia: Niech Zmartwychwstanie Pańskie,które niesie odrodzenie duchowe,napełni Was i Waszych bliskich nadzieją, miłością, radością, spokojem i wiarą, da siłę w pokonywaniu wszelkich trudnościi pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 10.04.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Coś przezabawnego na święta dla Was, olimpijskie impresje he he ... http://www.x.x.x.pl/swf/olympics.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 10.04.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Janon to bylo dobre Chyba pojade w tym roku do Grecji na Olimpiade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 11.04.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Jaj przepieknie malowanych,Swiąt słonecznie roześmianych.W poniedziałek dużo wody,Zdrowia szczęścia oraz zgody.Niech zające i barany,Pospełniają Wasze plany.I porzućcie swe rozterki,Bo to wielki czas.........wyżerkihttp://www.madzia.olp.pl/wielkanoc/kaczuszka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 13.04.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witajcie Święta, święta i po świętach... A tak było przyjemnie Uważam, że nasze ministerstwo od edukacji jest bardzo mądre, dając nauczycielstwu i uczniom dzień wolny po świętach na aklimatyzację. Kto to widział, żeby prosto od stołu iść do pracy i ważkie zadania wykonywać ? Szybkiego powrotu do równowagi i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 13.04.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Ale życzeń żeby jeszcze święta tyle trwały ile tych życzeń Tampiko jak miło Cię widzieć (szłyszeć) myslę że ta wyżerka nie wpłynie na ruchliwość tej myszki i bedziemy Cię częściej widywać . co? Ja przed wyjazdem na świeta byłem na budowie (wolę cioroć niż trzepać dywany ) przygotowałem wszystko jak nalezy z myślą " może tym razem " i wio na swięta z nadzieją po swiętach przyjechałem przywitać się z domkiem i nic, zupełnie nic nie zrobione Wiecie co ja to myślę że z tymi krasnoludkami to jakaś bujda (a babcia tak zapewniała) chyba że ja jestem złym człowiekiem bo oni pomagają tylko dobrym A u was jakieś krasnoludki coś zrobiły (i nie chodzi mi o te krasnoludki co zabierają okienka nocą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.04.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich po Świętach. Tatanka jestem pod wrażeniem Twoich dokonań. Januszek, a u mnie na działce były krasnoludki, postawiły płotek z gwoździkami. Teraz inne nawożą gruz pod utwardzenie drogi. A jeszcze inne końcem tygodnia będą robić fundament. Tylko, że te krasnoludki za wszystko chcą pieniążki Ale i tak życie jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 13.04.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertOC 13.04.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 A ja myślałem, że krasnoludki pracują bezinteresownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 13.04.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.04.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Moje krasnoludki nie chcą być bezinteresowne Ale dobrze, że są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts