leszeq 02.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Znajomy znajmego który sprzedaje Kreisla wyliczył na 72 zł m2. i w sumie to jak ma mi to robic ekipa z rozpadającego transita ( nie uwłaczając niektórym ) i o której jakości wykonywanch usług nie wiem za dużo / w konfrontacji z firmą która może zaprezentowac zdjęcia i referencje ocieplonych domów...to chyba te 58 zł za robocizne to nie jest wygórowana stawka. Dodam że jest to dom piętrowy / jeżeli to coś zmienia Wiele osób tutaj się przechwala że mają taką ekipę że hej! by później płakac i pisac na czarnych listach. Bo za jakośc się płaci. A mój Transit właśnie dzisiaj odmówił mi posłuszeństwa podczas jazdy do klienta Kochani Inwestorzy zarówno ci, u których pracowałem i posiadam referencje, jak i ci przyszli, proszę o stawki na poziomie 58 zł/m2 a obiecuję, że zamienię Transita na Sprintera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paluchtomek 12.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja za ocieplenie styro 15 + klej + siatka + tynk akrylowy w kolorze, obróbka boni, za wszystko materiał + robocizna wyszło 105 zł okolice Warszawy. Miałem ofertę od firmy z Grójca 75 zł, ale ogłaszali się na słupach i jakoś nie byli przekonujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bkofal 17.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Możesz podrzucić na priv namiary na tych "ociepleniowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jove 31.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 W okolicach opolskiego /wroclawskiego ile wydam za m2 ocieplenia? co lepsze welna czy styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 31.03.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 W mazowieckim robocizna ok 40 zl/m2, a material Webera + styropian austrotherm 120mm - ok 40 - 42 zl/m2 - cena za mat. z najtanszym tynkiem akrylowym, a wiec podstawowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts