ejuniorpl 17.03.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 mam problem jak ustawić dom na działce - chodzi mi o zaplanowanie gdzie mają być pomieszczenia. Wjazd na działkę jest od południa. Dlatego też pokój dzienny mogę mieć od strony pólnocno zachodniej (proawdopodobnie uciążliwe słońce) lub pólnocno wschodniej (prawdopodobnie cały czas ciemno i chłodno). Moze ktoś ma taki układ i podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 ja będę miała taki układ i wybrałam zachodnio północne.w końcu chyba o to chodzi, zeby taras mieć od ogrodu a nie od wjazdu.Zachodniego słońca się nie boję, od tego są rolety, markizy itp.A ponieważ jestem zimnolubna, to chętnie posiedzę na tarasie od północy, SZCZEGÓLNIE w lato i pooglądam sobie skąpany w słońcu ogród.W tej chwili mieszkam od północy i mam taras od północy i jest mi z tym bardzo dobrze.I nie jestem wampirem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 17.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Poczytaj to co już było na ten temat http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62716&highlight=wjazd+po%B3udnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts