mitunia 21.03.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 w między czasie bank rozwial moje watpliwości co do listy plac...poprosili i zaswiadczenie z zusu o odprowadzonych skladkachosoba ktora nie prowadzi dz. gosp. czeka na taki zaswiadczenie do 30 dnibiorac pod uwage fakt ze juz m-c czekam od zlozenia wniosku to chyba poszukam sobie innego banku!!! przestrzegam tych co mysla o mBanku, poczytajcie ich forum, niestety to wszystko prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aston 21.03.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 My też braliśmy kredyt w mbanku, ale pomijając upierdliwe procedury i ilość papierów, które trzeba było zorganizować, to nie było tak źle. Kiedy czytam niektóre posty na forum dotyczące kredytów w innych bankach, to myślę, że i tak mieliśmy szczęście. Wydaje mi się, że tak naprawdę wszystko zależy od pracownika banku, na którego akurat trafisz. Czasami kredyt jest załatwiany bez żadnych problemów, a czasami kłopoty są straszne. Niestety nie ma reguły. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts