mysza223 13.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Budując jedną halę sportową dla pewnej szkoły (będąc podwykonawcą dewelopera) wykonywałem dach na siłowni (taka niewielka dobudówka do hali gimnastycznej) o wielkości 85 mkw zawierający 8 koszy.Pokrycie trapezem:- deweloper dostarczył materiał - krokwie 14x14 cm- ilość materiału - na dwa dobre domyAle nie to jest absurdem - absurdem jest to:- projekt w ręce i aż zgłupiałem jakby nie mierzyć zawsze w połowie okna na ścianie hali- poprosiłem kierbuda o przyjazd i decyzję co z tym zrobić odpowiedział że nie ma czasu- pytam go co zrobić - odpowiedział abym coś wymyślił (szok)Termin gonił więc wymyśliłem i zrobiłem wraz ze zmianą wyglądu elewacji frontowej.- po jakimś czasie wpada kierbud i deweloper i patrzą w projekt i na to co zrobiłem - stwierdzenie lepiej ci wyszło jak było- pytam co będzie z projektem bo niezgodnie z nimi tu największy absurd:- przyjadą projektanci i przerysują z natury to co zrobiłeś. I wiecie co wszystko przeszło i wszystko jest w użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Takiiiii stary wewontek...ale mnie sie coś widzi,że ja juz konkurs na budowlany absurd wygrałam - patrz dziennik :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts