gkam 16.04.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witam Ja właśnie dostałem ofertę na dachówkę Creaton Kera Pfanne miedziana podstawowa - 2,82 brutto krawędziowa/skrajna - 18,91 brutto gąsior - 17,31 brutto gąsior początkowy - 56,49 brutto trójnik - 258,20 brutto Witam Bociek daj namiary bo cena jest bardzo atrakcyjna. Ja dostałem ofertę na CREATONA 10.04.06 a więc już po planowanej obniżce o 30% przez producenta i moje ceny to: podstawowa - 3,79 brutto krawędziowa/skrajna - 24,94 brutto gąsior - 24,94 brutto gąsior początkowy - 76,52 brutto trójnik - 362,1 brutto I udało mi się wynegocjować 15% upustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 16.04.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Dachówki betonowe są teraz bardzo tanie. Ja kupiłem Euronit, byłem na nią zdecydowany już w marcu, a od 1 kwietnia jeszcze obniżyli ceny. Za metr dachówki podstawowej płaciłem 19,80 brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 17.04.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Mam pytanie dotyczące promocji na dachówkę. Chodzi mi o konkretne miesiące kiedy cena zazwyczaj spada w dół. Słyszałam coś o maju...??? Zawsze można taniej kupić jak stają roboty, a towar zalega. Ja np. rower kupiłem w grudniu = -30%. To samo tyczy dachówki jeśli leży na magazynie. Skłądadowanie też kosztuje i zamraża gotówkę. Poza tym konkurencja jest taka, że jak porozmawiasz z przedstawicielem producenta i pogardłujesz, to zawsze się można i bez promocji załapać ma lepszą cenę. Każdy chce sprzedaż , a konkurencja wykrawiająca. Dealer niezawsze ma takie (lub tak duże możliwości). On może obniżyć własną marżę.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts