acca5 17.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jaki komin systemowy- innej firmy niż Schidel moze zastąpić komin Avant lub Quadro do kondensata z zamknieta komora spalania. Schidel jest drogi. Chodzi mi konkretnie o nazwę i typ i czy warto zastosowac zamiennik chodzi mi o jakośc komina.Czy wybrac komin systemowy z ociepleniem czy nie do kominka, czy samemu ocieplic komin , jak to zrobić i co wybrac aby było dobrze.poraźcie prosze. Stoje przed wyborem komina i na przyszły tydzien musze coś wybrać. Tylko nie proponujcie murowanego do kondensata, i jakies ustrojstwo do wlozenia i kombinowania z uszczelkami, bo potem zawsze cos sie wali. A ja kobita buduje dom i moja połowa na pewno nie naprawi tego co sie zepsuje, ja tez oczywiscie nie, Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/50243-schidel-avant-czy-zamiennik-porad%C5%BAcie-prosze/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 17.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jaki komin systemowy- innej firmy niż Schidel moze zastąpić komin Avant lub Quadro do kondensata z zamknieta komora spalania. Schidel jest drogi. Chodzi mi konkretnie o nazwę i typ i czy warto zastosowac zamiennik chodzi mi o jakośc komina. Czy wybrac komin systemowy z ociepleniem czy nie do kominka, czy samemu ocieplic komin , jak to zrobić i co wybrac aby było dobrze. poraźcie prosze. Stoje przed wyborem komina i na przyszły tydzien musze coś wybrać. Tylko nie proponujcie murowanego do kondensata, i jakies ustrojstwo do wlozenia i kombinowania z uszczelkami, bo potem zawsze cos sie wali. A ja kobita buduje dom i moja połowa na pewno nie naprawi tego co sie zepsuje, ja tez oczywiscie nie, Zajrzyj do tego posta. Tam opisują różne systemy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/50243-schidel-avant-czy-zamiennik-porad%C5%BAcie-prosze/#findComment-1083514 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts