jinx 17.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam inwestor u ktorego robimy wykonczenie zarzyczył sobie piec BROTJE twierdząc zę jest to VIESSMANN. CO o tym myślicie bo sprawa mnie zaciekawiła. Co ot za piec co onj ets warty (nie chodzi o kaske) Pozdrawiam GR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 poszukaj,dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekk74 17.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam inwestor u ktorego robimy wykonczenie zarzyczył sobie piec BROTJE twierdząc zę jest to VIESSMANN. CO o tym myślicie bo sprawa mnie zaciekawiła. Co ot za piec co onj ets warty (nie chodzi o kaske) Pozdrawiam GR a nawet jakby za ta produkacja stal wissmann.. czy skoda to to samo co vw i audi a merol to maybach?(nie wiem ktory kocilol jest lepsza marka!!!) W Polsce znane jest to co jest reklamowane ... wpisz http://www.google.com a tam broetje linkow znajdziesz od groma ... ale co z tego jak mala popularnosc marki w Polsce-> male rozpoznanie kotla -> potencjalne klopoty z serwisem Jest teoria dotyczaca zywienia... ze czlowiek powinien jesc to co zyje i rosnie w jego otoczeniu... kociol poszukaj sobie lepiej w miare popularny, pamietaj ze czasem nawet i mlotek potrafi sie popsuc Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.03.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 a wiesz może dlaczego Broetje nie jest tak popularny,podejrzewam, że nie,kotły Broetje sprzedaje tylko jedna siec hurtowni, nie dostaniesz go w każdym sklepie i hurtowni, a produkt jest bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 17.03.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 kotły Broetje sprzedaje tylko jedna siec hurtowni, nie dostaniesz go w każdym sklepie i hurtowni, a produkt jest bardzo dobry A jak hurtowania splajtuje to skąd brać części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.03.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 nie bój się,nie splajtuje. to jedna z dwóch największych sieci hurtowni instalacyjnych w Polsce,z dużym kapitałem zagranicznym, to tak jak kupując np. Vaillanta zapytał o to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa007 18.03.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 niedawno na forum zadałam to samom pytanie.te kotły są bardziej popularne na piołudniu Polski,z tego co usłyszałam to sa dobre i spokojnie mizna je kupić.mają swoja strone tam znajdziesz info na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jinx 18.03.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam a ty zakupiłaś ten kocioł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klips 18.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 witam, o kotłach Broetje słyszałem same dobre opinie od przedstawicieli "z branży", sam zastanawiam sie nad kotłem tej marki ale ja chce kondensata jednofunkcyjnego z zasodbnikiem. Mam propozycję na WBS 22KW+ 120L ZASOBNIK i pogodówka za 7300 PLN - podobno jest promocja do końca marca 2006? Czy ktoś może to potwierdzić, tzn, że to dobra cena i ta promocja jest rzeczywiście, czy tylko sprzedawca chce mnie naciągnąć na kupno już teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa007 18.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 jeszcze nie poniewaz ponhoc wchodzi nowy model i ma byc tylko ok. 5% drozszy,a poniewaz dom mam w stanie surowym i mnustwo pracy jeszce nie musze sie spieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts