Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś słyszał o piecach BROTJE

Recommended Posts

Witam inwestor u ktorego robimy wykonczenie zarzyczył sobie piec BROTJE twierdząc zę jest to VIESSMANN. CO o tym myślicie bo sprawa mnie zaciekawiła. Co ot za piec co onj ets warty (nie chodzi o kaske)

Pozdrawiam GR

a nawet jakby za ta produkacja stal wissmann.. czy skoda to to samo co vw i audi a merol to maybach?(nie wiem ktory kocilol jest lepsza marka!!!)

W Polsce znane jest to co jest reklamowane ... wpisz http://www.google.com a tam broetje linkow znajdziesz od groma ... ale co z tego jak mala popularnosc marki w Polsce-> male rozpoznanie kotla -> potencjalne klopoty z serwisem

Jest teoria dotyczaca zywienia... ze czlowiek powinien jesc to co zyje i rosnie w jego otoczeniu... kociol poszukaj sobie lepiej w miare popularny, pamietaj ze czasem nawet i mlotek potrafi sie popsuc

Przemek

witam,

o kotłach Broetje słyszałem same dobre opinie od przedstawicieli "z branży", sam zastanawiam sie nad kotłem tej marki ale ja chce kondensata jednofunkcyjnego z zasodbnikiem. Mam propozycję na

WBS 22KW+ 120L ZASOBNIK i pogodówka za 7300 PLN - podobno jest promocja do końca marca 2006? Czy ktoś może to potwierdzić, tzn, że to dobra cena i ta promocja jest rzeczywiście, czy tylko sprzedawca chce mnie naciągnąć na kupno już teraz?