tyberian 17.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Drozdek jest niespełna dwuletnim młodym kotkiem z wadą jednego oka. Poza tym jest całkowicie zdrowy, śliczny, kontaktowy i uroczy. Nie poradzi sobie sam, musi znależć dom na stałe u kogoś kto go pokocha mimo jego ułomności i zgodzi się go przygarnąć. W tej chwili jest we Wroclawiu ale transport jest do załatwienia jeśli ktoś go zechce. Czekam na wiadomość od osoby zdecydowanej, to musi być decyzja na całe Drozdkowe życie, on nie może się komuś znudzić i trafić na ulicę bo tego nie przeżyje.http://img373.imageshack.us/img373/3830/9a3e7ccddf0082db8b97a073035e07.th.jpg[/img]http://img373.imageshack.us/img373/3830/9a3e7ccddf0082db8b97a073035e07.th.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 17.03.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Dodaję, że Drozdek jest w tej chwili u osoby w tzw. domu tymczasowym (bardzo tymczasowym) pobyt w schronisku skończylby się zapewne tragicznie. Sprawa jest naprawdę pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 17.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 A jak z psami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 17.03.2006 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Z tego co wiem to bez problemów ale sprawdzę i odpiszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 17.03.2006 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jeśli pies nie jest kotożerny to tak, z tym, że Drozdek nie jest kotem wychodzącym, on nie może spacerować na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 17.03.2006 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zuza, a jest jakaś szansa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 18.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Szansa jest zawsze... Niestety osoba, o której myślałam, jak się okazuje nie ma już psa i trzech kotów, tylko dwa psy i pięć kotów W ciągu tygodnia, cholera - ptasia grypa. A poza tym to jest na wsi, więc byłby wychodzący. Ja sama miałam już niewidome zwierzę, psa, więc mam sentyment,ale mogę dopiero w czerwcu, podobnie jak z Maksem (a z Maksem jest dodatkowy problem:-( Tak czy inaczej będę miała nowego psa, mogę mieć i nowego kota (i nic więcej, bo się w VV zamienię), a ten mnie za serce chwycił, ale... Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 18.03.2006 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Jak nic to trudno, gdybyś miała jakiś namiar na dom dla Drozdka albo Klary to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 20.04.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Biedny Drozdek nadal nie ma domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 20.04.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Tyberian, wiem, że Ty i Twoja mama macie mnóstwo roboty z kociami, ale może... Mam kota, o którym już pisałam - Kulczyk. Niestety, nie toleruje innych zwierząt w mieszkaniu, mimo, że sam był drugim w "stadzie". Do tego stopnia nie toleruje, że rezydentka z jego tymczasowego domku musiała opuścić swoją bezpieczną rezydencję, przez co bardzo cierpi (jest u rodziców kolegi, który przechowuje tego łobuza). Kulczyk przechodzi zaraz na kurację kroplami, ale mimo wszystko wątpię, żeby się pogodził z moimi kocicami. Nie może też zostać tam gdzie jest. Nie mam zdjęcia (mogę mieć), ale Kulczyk jest bardzo podobny do Drozdka, tyle, że jest całkowicie zdrowy i jest w wieku ok. 1 roku. Jest wykastrowany jakiś miesiąc temu. Jeżeli byście przypadkiem wiedzieli o jakimś domu dla Kulczyka (może być kotem wychodzącym, jest szybki i wyjątkowo sprawny), ale taki gdzie byłby jedynakiem, to ja biorę Drozdka. Będą sobie z Dyzią takie dwa ślepaczki szczęśliwie (mam nadzieję rezydować dożywotnio Oczywiście, nie odbierajcie tego jak jakiś warunek, który bezdusznie stawiam... Mam nadzieję, że wiesz, iż wzięłabym Drozdka bezwarunkowo, ale nie mogę, jeżeli będę miała tego wariata Kulczyka. Może dla tego łobuziaka łatwiej będzie znaleźć jakąś chatkę Oprócz tego, że ma energii na trzy koty to jest przemiłym i przeuroczym zwierzakiem z charakterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 20.04.2006 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 OK, sprobuję ale daj zdjęcie, latwiej rozmawiać jak się ma zdjęcie. Czy był szczepiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 20.04.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Szczepiony jeszcze nie był, ale planujemy to na najbliższe dni. Zdjęcia zrobię jak najszybciej się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 20.04.2006 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 17.05.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Ostatnie wiadomoci- Drozdek ma własny, wietny dom Hurrrra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Tyberian daj link bo pewnie jest to na forum miau ale nie moge znalesc pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 19.05.2006 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=37846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 super!!! bardzo sie ciesze ps. ksiazka jest? juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 19.05.2006 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jest jest, dzięki przepiękne. Idealnie to samo wydanie. Nawet nie wiesz jaki jestem Ci wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 to super bo balam sie ze poczta cos zachachmeciła pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annskr 30.05.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ostatnie wiadomoci- Drozdek ma własny, wietny dom Hurrrra! Wg tego, co na miau, domek jest tymczasowy w fundacji .... Czy coś przeoczyłam? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=37846&postdays=0&postorder=asc&start=75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts