misiaga1 17.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zakupiłem mieszkanie na rynku pierwotnym mieszkanie znajduje się na poddaszu. nad tym mieszkaniem pierwotnie znajdował się stych nieużytkowy. Dopłaciłem developerowi za wzmocnienie stropu tego stych oraz za wstawienie okien dachowych w umowie to brzmiało tak " wzmocnienie lewej strony poddasz tak by można było w przyszłości wykożystać poddasze" i następny podpunkt " wstawienie dwóch okien połaciowych i prawej i lewej strony strychu od ul. xxxxxx, tak by w przyszłości służyły one do oświetlenia planowanej antresoli" i tu mam problem rozpoczęłem wykańczanie tego i zczeło się. developer zażucił mi samowole budowlaną polegającą na samowolnym włączeniu strychu do mieszkania. i teraz nie wiem bo dla mnie jest to antresola a dla niego strych. nadpomne tylko że pomieszczenie to znajduje się tylko nad moim mieszkaniem i ma wysokość poniżej 1,9 metra. co mam z tym dalej robić bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts