pawelm 18.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 To ja w wojsku byłem w saperach w Wrocławiu. Najfajniej wspominam jak wysadzaliśmy most. Tydzień nosiliśmy i wkopywaliśmy podpory, a potem w 0,2 sek. 1Kg trotylu przerobił je na zapałki. Po wybuchu z ziemi nic nie wystawało nawet śladu nie zostało z bali które musieliśmy w dziesięciu nieść. Też tam byłem, lepszy z tego co pamiętam byłby ładunek wydrążony stosowany do przebijania schronów... Pamiętam też aferę jak to chłopaki przy budowie drogi rozmrażali sobie ziemię paląc opony Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 19.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Słyszałem że Chuck Norris na Alasce kopem z półobrotu robił dziury w 3metrowym lodzie może on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ...no tera to już chyba rozmarzło ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 teraz to juz chyba puściło aż za bardzo ) martwić sie trza jak pozbyć się błota ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.chmielinski 30.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Można zastosować mikrofale. Podgrzewają mur grubości 2m do temp 70, a nawet 110 stopni. Z 50cm ziemią nie miały by żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts