zielonooka 22.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Tyberian - nic nie przelewaj - Wpłace! teraz pytanie - bo ja z kolei jestem nie w temacie Rozumiem ze ten Lublin nie wypalil i kotka bedzie w Warszawie? Z Zuza bardzo chetnie pojade po kotke - ale teraz musze wiedziec, czy mam ja przetrzymac te pare dni w domu Jak jest domek dla niej - to nie ma sprawy tylko musze wiedziec czy mam to zrobic ja, zeby sie przygotować do tej soboty czy niedzieli Musze tez wiedziec co z leczeniem - jak zrozumialam to pomimo oczyszczenia uszka i tak trzeba bedzie ja wzias do jakiegos weterynarza . Czyli wyglada to tak - jedziemy z Zuza , kotka do mnie i ja lecze a po paru dniach trafia juz do docelowego domu? Dobrze zrozumialam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 22.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Już wysyłam w tej sprawie maila do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.03.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 22.03.2006 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Czy już wszystko dograne? Napiszcie bo nie wiem co kto wie a czego nie? W każdej chwili służę informacją ale nie chcę się powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Czy już wszystko dograne? Napiszcie bo nie wiem co kto wie a czego nie? W każdej chwili służę informacją ale nie chcę się powtarzać. Dograne (tfu!!! tfu!!! zeby nie zapeszyc ) Umowione jestesmy z Zuza na sobote rano - jedziemy do Sochaczewa , zabieramy Klare i Baśke(druga kotke) - zawozimy do Warszawy i...sie rozstajemy Znajomy Zuzy - chce kotke od razu, wiec ja nie mam problemu z przygotowaniem sie do jej wizyty Teraz to tylko mam nadzieje ze sie nie rozmysla!!! Ps. nowi Panstwo Klary - leczenie zalatwia we wlasnym zakresie , wiec ja zapłace za schronisko te smieszne 30 zl, i pomoge finansowo w takim razie temu kotkowi ( Tygrysek tu na forum tez juz byl opisywany -ale nie moge znalesc linka, wiec wklejam z miau.pl niestety mniej ma szczescia niz Klara) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=38861 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 22.03.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Wypluj to rozmyślanie tfu, tfu, tfu!! Już się tak nastawiłam, że Klara teraz będzie szczęśliwym kotem, że chyba sama ją wezmę jakby co... choć zostanę wyeksmitowana, głównie przez moje zwierzaki. Ale obiecałam też, że żadnego dodatkowego zwierza dopóki nie przeprowadzimy się do domu... Na razie kolega zastanawia się jak zabezpieczyć balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Och, jak się cieszę! Tyberian, Zielonooka, Zuza, jesteście aniołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 23.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ja tam to robię z egoizmu, nie wiem jak oni Uwielbiam patrzeć jak zwierzaki, które znalazły swoje miejsce na tym świecie powoli (albo szybko) rozkwitają! Więc robię to dla własnej przyjemności Szkoda, że tak mało mam okazji, tak trudno znaleźć dom dla sierściucha, ale w końcu kto ratuje jedno życie, ratuje cały świat podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 23.03.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Oby więcej takich "egoistow", Zuza i tak wiemy, że masz złote serducho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 23.03.2006 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Wiadomość od Maareczki z Sochaczewa czyli Magdy: do umowy adopcyjnej potrzebne będą dane właściciela Klary tj. imię, nazwisko, adres, nr.dow.os. chyba, że sam przyjedzie. Jesli nie to Magda prosi o zapisanie tych informacji. Pozdrawiam - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts