asica99 18.03.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Dzięki serdeczne, widziałam tamten link zanim napisałam swój, ale może dodam jeszcze, że zależałoby mi na zdjęciach Waszych pokoi, które sami urządziliście. Bo to co się ogląda w katalogach, szczególnie zachodnich, rzadko da się wykorzystać w nasztch warunkach - najczęściej odstraszają ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 18.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 zależałoby mi na zdjęciach Waszych pokoi, które sami urządziliście. Bo to co się ogląda w katalogach, szczególnie zachodnich, rzadko da się wykorzystać w nasztch warunkach - najczęściej odstraszają ceny. zapraszam do kącika "Galeria domów Forumowiczów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts