Selena202 18.03.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 WitamWiem ze trudno znależć naprawde dobrych fachowców a tym bardziej takich co cłowieka nie wyrolują i dziesięć razy nie przesuwają terminu usługi to naprawdę skarb.Robili u mnie docieplenie podasza i wszystkie wykonczeniaczyli płyty gipsowe,gładzie,malowanie,układali panele wszystko po ludzku.Nic nie odpada nie krzywi sie,generalnie nie mam zadnych zastrzezeń.Z czystym sumieniem mogę polecić bo naprawdę warto.Jestem z woj Mazowieckiego trasa Warszawa-Skierniewice niedawno kupiłam dom w stanie surowym no i wiadomo trzebabyło wykonczyć no i udało mi się znależć z polecenia porządną ekipę.Namiary moge wysłać na maila lub mój numer tel 500 041 261Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stan33 27.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam, proszę o namiary na wykonawców,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 28.03.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Rowniez poprosze o namiary, a moze jakies zdjecia z wykonanych prac ? Z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts