marcin_u 18.03.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 W jakim banku dostane kredyt na budowe domu pod hipoteke ale nie majac udokumentowanych stalych dochodow?Chce wybudowac dom ale kasy raczej nie starczy mi na caly tylko na okolo stan surowy zamkniety(dzialke mam)..chcialbym potem wziasc kredyt pod hipoteke tego stanu surowego zeby dokonczyc budowe.Problem jest w tym ze nie moge przedstawic stlych dochodow..jedyne co moge przedstawic to historie konta w banku ktorym mam konto(LUKAS).W lukasie powiedzieli mi ze musze miec papier o stalych dochodach..troche dla mnie to smieszne bo teraz z praca jest ciezko i nawet jak ktos ma prace to za miesiac jej moze nie miec..to jakie to zabezpieczenie dla banku??Przeciez jak nie bede splacal kredytu to zabiora mi to co zbudowalem..i to jest dla mnie zabezpieczenie..a nie jakies dochody.No ale to jest moje tylko zdanie...Chce wziasc kredytu okolo 100tys...czy jakis bank jest mi to wstanie dac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 21.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Na dobrych a raczej normalnych warunkach, raczej nie. Jeśli jakiś udzieli bez stałych dochodów, to na pewno dużą marżę Ci narzuci i prowizje. Jest coś takiego jak "Kredyt na gębę" w DomBanku.http://www.kredyt-hipoteczny.waw.pl/kredyt-na-gebe-w-dombanku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 23.03.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 PTF Bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KnM 04.04.2012 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 dzisiaj to nierealne żeby jakiś bank dał taki kredyt bez dochodów potwierdzonych formalnie, żaden sobie na coś takiego nie pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 04.04.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Dziękujemy, że odświeżyłeś ponad 6-letni wątek, żeby nam o tym przypomnieć, jednocześnie, przypadkiem, reklamując swoją stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts