Krystian 11.09.2003 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 ,,Nie pytaj - DLACZEGO?.gdyż prosta to sprawa,TO miejsce na Ziemi,to nasza E N K L A W A" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 17.09.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 "mój ci on" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 17.09.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Szadam i spółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.09.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Coś co bardzo rozbawiło mojego TZ (jak szperał mi w komórce ) Domek z kotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela i Bogusław 28.11.2003 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 My troszkę na inny ale pokrewny temat: na ostatnim spotkaniu sąsiadów z naszej piaszczystej ulicy które zresztą odbywało się właśnie na jej środku, po zasadniczej dyskusji na temat perspektyw nitki gazowej, dyskusja zeszła na mniej konkretne tematy i pojawił się problem przyszłej nazwy dla naszej uliczki. Zaczęło się od propozycji romantyczno-historycznych (np. ul. Marysieńki - to chyba dlatego że pobliska główna ulica nazywa się Królowej Jadwigi) aż wreszcie jeden z sąsiadów rzucił propozycję - Manhattan! Argumentował to świetnym brzmieniem odpowiedzi na ewentualne pytanie: "Gdzie teraz mieszkasz? Na Manhattanie!" Ja jednak ripostowałem, że wobec nadchodzącego podatku katastralnego (katastrofalnego?) może lepiej nazwać ją ul. Uboga. Może wtedy szpiedzy Fiskusa tam nie zajrzą? Ale chyba jestem naiwny, prawda? Pozdrowienia dla Forumowiczów i Redakcji. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 28.11.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 A mnie rozśmieszył do łez napis na bramie:"Uwaga złe psy......i jeden dobry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 28.11.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 A mnie rozśmieszył do łez napis na bramie:"Uwaga złe psy......i jeden dobry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela i Bogusław 29.11.2003 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 A co powiecie na tabliczkę przy wejściu: "Uwaga! Zły pies ...a właściciel jeszcze gorszy" B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 29.11.2003 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 "Czas jest architektem -człowiek tylko murarzem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 05.01.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Tutaj każdy uważa się za Osobistość. ZapraszaBogini Domowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.01.2004 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Mały domek, ale wielkie serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.01.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 "W tym domu serca otwierają się szerzej niż drzwi. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.01.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Jak skończę budowę to chyba powieszę taką tabliczkę:Tu mieszka ten, który był szybszy niż budowa: wykończył szybciej ją niż ona jego. A jeślinie to żona powiesi:Tu spoczywa ten, którego wyprzedziła budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.02.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 NIE DZWONIĆ DŁUGO DZWONIKIEM BO MĄŻ NERWOWY )))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manio 10.02.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 DOM to nie ten budynek który widzicie, Dom to ludzie którzy w nim mieszkają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 17.02.2004 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Kiedyś przy drzwiach wejscowych umiesciłem kartkę że dzwonek przy furtce nie działa i że jest spuszczony pies i Dobiega do furtki w 5 sekund i jestem ciekawy jaki jest twoj rekord?..tylko ze furtka jest oddalona jakieś 20m od drzwi a to dlatego ze czesto ktos wchodził na podwórko nie dzwoniąc . Kiedyś listonosz się troche przestraszył i wiecej juz nie wchodzi na podwórko dopóki nie sprawdzi czy jest pies. A co bym przy drzwiach napisał Witam was ale wchodzicie na wlasna odpowiedzalnosc. Pozdrawiam i miłego dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 14.04.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Noclegi : 30PLN/osoba/soba rodzina : 100PLN/osoba/doba --Pozdra.Dahlinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 24.06.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Parę pomysłów 1. Podziwiać należy czyny, nie słowa. 2. Nareszcie u siebie. TYLKO U SIEBIE. 3. Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj, jaki spokój możesz odnaleźć w ciszy własnego domu. pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 nie zdążyłam pomyśleć co bym wpisała jako maksymę,a tu patrzę na drzwiach (całe szczęście zastępczych) wypisane czarnym ołówkiem przez całą szerokość (rozmiar trzcionki ok 26):"nie zgasiłeś światła - elektryk" do kogo adresowane i dlaczego na zewnątrz (tam jeszcze nie ma światła?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.06.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 O czasy,o obyczaje!-zgadzam się z tym,że świat schodzi na psy.Może dlatego: Kochani goście! Nic nie wynoście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts