Gość 11.02.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Witam, mam kocioł dwufunkcyjny ACV z niewielkim wbudowanym zasobnikiem, który nie wystarcza na pokrycie potrzeb. Mam pytanie: czy można do niego podłączyć duży, zewnętrzny zasobnik CWU? Czy musi to być specjalny zasobnik czy wystarczy taki sam jak do jednofunkcyjnych? Przeglądałem ofertę firmy Galmet (http://www.galmet.com.pl), ale nie wiem, który wybrać. Najchętniej wziąłbym z 2 wężownicami, aby w przyszłości ewentualnie podłączyć kolektory słoneczne. Czy będzie on współpracować z w/w kotłem? I jeszcze jedno pytanie do instalatorów - w jaki sposób zapewnić kontrolę i sterowanie zasobnikiem CWU pochodzącym od innego producenta niż kocioł? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 11.02.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Sądzę że jest to możliwe. Muszę poszukać informacji na temat sterowania i czujników. Jak coś znajde dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts