Maggy3 19.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Przymierzam się do rozpoczęcia budowy w tym roku. Marzy mi się elewacja z cegły klinkierowej. Mam pytanie - czy znacie jakieś stronki z pokazanymi realizacjami? Podoba mi się antracytowy dach i chciałabym ciemny kolor cegły ale boję się "ciężkiego" wyglądu. Może białe okna rozjaśnią całość?Z czego najlepiej ścianę konstrukcyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Podciągam. Też jestem zainteresowana. Mam kupioną dachówkę antracytową. Elewacja ma byc w kolorze ecru, okna dokładnie takie same. Na części ścian zaplanowana jest płytka klinkierowa zbliżona kolorystycznie do dachówki i taż zastanawiam się, czy nie będzie zbyt ponuro, mimo że pozostanie dla przeciwwagi sporo jasnej barwy. W Twoim przypadku - cała elewacja z ciemnej cegły- chyba jednak zbyt "ciężka". Wejdź w wątek dotyczący elewacji (dział "Wnętrza", temat "Piękne elewacje"). Tam co prawda nie ma zdjęcia domu identycznego z Twoimi planami ale może coś Cię zainspiruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 19.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Przykładów elewacji klinkierowych można szukać na stronach internetowych producentów klinkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIECHA 19.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Witam wyslijcie mi meila a przeslę wam jak będzie wygladał mój.Tez mam dachówke antracytowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggy3 19.03.2006 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Na stronach producentów jest mało ciekawych przykładów - niestety.Podaję adres mailowy [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIECHA 19.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Zdjęcie projektu ci wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts