Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja również dołączam się z prośbą o zdjęcia z placu budowy,oraz koszty jakie ponieśliście przy budowie 'GODZIWEGO'. Jesteśmy zainteresowani,gdyż wybraliśmy także ten projekt Mamy już wszystkie papiery związane z budowa(adaptacje,PnB,itp.)tylko na razie brakuje kasy. Ubiegaliśmy się o kredyt,ale niestety decyzja odmowna .Spróbujemy ponownie nie poddamy się

. Pozdrawiam :wink:

• 6 months później...

Witam my praktycznie nie wprowadzilismy znaczących zmian w projekcie,poza zmianą ogrzewania z gazowego na ekogroszek ,dlatego musięlismy powiększyć kotłownię kosztem garażu :roll: :roll: .

Ale poza tym budujemy w wersji podstawowej.... :wink: :wink:

Zastanawiamy się jeszcze nad likwidacją okien dachowych. :roll: :roll: .

Zobaczymy wszystko okaże się podczas budowy!!!! :) :)

Już nie mogę się doczekać :wink: :wink: .

Pozdrawiam!!!!

Witaj tutaj masz stronke o budowie domku i są także zdjęcia!!!

Koszty budowy są z 2007 roku ,więc nie wiem czy są porównywalne z dzisiejszymi :roll: :roll: chyba raczej nie, ale poczytaj sobie wszystkie posty nawet niektóre się przydadzą :wink: :wink: Pozdrawiam!!!!

http://forum.muratordom.pl/godziwy-budujesz-zbudowales-daj-znac,t66397.htm

dzięki.

czytałem już wcześniej ten temat. jest tam kilka ciekawych uwag jednak brakuje zdjęc pomieszczeń. czekam z niecierpliwością na rozpoczęcie Twojej budowy. będziesz na bieżąco ze wszystkim :) my najszybciej zaczniemy za 2 lata. działka czeka. dotąd ruszyliśmy ale z powiększeniem rodziny :lol:

pozdrawiam

• 10 months później...