piotr0412 11.02.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 NA WIOSNĘ ROZPOCZYNAM BUDOWĘ DOMKU W SOBÓTCE.KTO MI PORADZI JAKIE WYKONAĆ SZAMBO ( NA RAZIE MUSI BYĆ )i GDZIE W OKOLICACH WROCŁAWIA MOŻNA JE TANIO KUPIĆ ? Z GÓRY DZIĘKUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 14.02.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Nie krzycz tak!Poszukaj w wyszukiwarkach pod hasłem "szambo". Ale sam wiem, że firma Probud z Poręby k/Zawiercia wozi i montuje szamba pod Wrocław też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 14.02.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 http://www.oltrans.com.pl (oleśnica), ale są drodzy, plastikowe szamba widziałem przed przejazdem kolejowym na wyjeźdize z wrocławia na zieloną górę po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts