izolda 19.03.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 przymierzam się do kupna ceramiki z Hadykówki - pustak U 220 i K3. Czy ktoś z Was miał styczność z tym materiałem i jak go ocenia. Mam do wyboru gazobeton z Żelisławic lub Hadykówkę. Z czego lepiej budować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 19.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Gazobeton z całą stanowczością , łatwy w obróbce , cięciu, kładzeniu instalacji itp. itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 19.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 A ja myślę, że ceramika jest lepsza ze względu na swój mikroklimat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela i Bogusław 26.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Budowaliśmy w 2004 roku ściany trzywarstwowe z U220 i cegły modularnej z Hadykówki i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Jakość bardzo dobra. Jedyny problem, że nie chcąc płacić extra za transport od producenta musieliśmy przy dokupywaniu mniejszych ilości czekać trochę i zamawiać z wyprzedzeniem aby wykorzystać transport do innego klienta. Ale w sumie nie był to problem przy odrobinie dobrj woli ze strony Działu Sprzedaży w HadykówcepozdrawiamyI B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 26.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Hadykówka - OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts