chriso 11.02.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Juz myslalem ze znalazlem projekt dla siebie, a tu niespodzianka. Okazalo sie ze gmina nakazuje stawiac domki z kalenica polozona rownolegle do prawego i lewego boku dzialki. D21 ma w poprzek. Moze ktos z Was mial ten sam problem i namierzyl podobny projekt?Ok 150 m uzytkowej, garaz (do d21 musialbym dolozyc), zbudowany na prostokacie o podobnym rozkladzie pomieszczen, wejscie od polnocy, ogrod od poludnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jArti2 12.02.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Zobacz BM-70 agrobisp http://www.agrobisp.com.pl/projekty/projekty.asp?powierzchnia=&szerokosc=&kondygnacje=&nazwa=BM-70&Szukaj=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 12.02.2003 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 faktycznie sympatyczne projekty, szczegolnie spodobal mi sie WB-3985, http://www.agrobisp.com.pl/projekty/projekty.asp?nazwa=WB-3985masz moze jakies doswiadczenia z ta pracownia?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jArti2 13.02.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Doświadczenia jak na razie niewielkie, kupiłem projekt BM-70. Trzy dni pocztą płatne przy odbiorze. Wykonanie projektu wg mnie w porządku, choć brakowało mi zestawienia materiałów na więżbę. Ale poradziłem sobie odczytując wymiary z rysunków technicznych. Część musiałem niestety zmierzyć linijką z uwzględnieniem skali. Co do zalączonych projektów branżowych załączonych w projekcie to nie mam opinii co do ich jakości, bo się na tym nie znam. Pracownia i architekt Paweł Boduch ponoć wiarygodni, ale to informacje uzyskane przez telefon , choć z różnych źródeł. Zobaczymy jaka będzie opinia osoby adaptującej projekt i później poszczególnych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts