Zochna 19.03.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ja wszyscy to wszyscy - babcia też to ja sie tez chwale - mamy nowego domownika , domowniczke wlasciwie - przyjechala ze schroniska , pachnie hm.. jak powiedzmy, siedem nieszczesc , chudziak straszny.. Wlasnie odsypia wrazenia . sunia , chyba boksiu, ale ma porzadny dlugi ogon i klapniete uszy w schronie byla 6 mcy, nie wiemy ile ma lat - na nasze oko okolo 2 .. Jak ja wyciagnelismy z boksu , to natychmiast wskoczyla do samochodu, no i wlasciwie nie mielismy wyjscia Nie ma imienia jeszcze.. Czy wyglada na Jage ? http://img299.imageshack.us/img299/1808/wegrowo1903060111gz.jpg http://img381.imageshack.us/img381/8/wegrowo1903060148lj.jpghttp://img70.imageshack.us/img70/4591/wegrowo1903060188hi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 19.03.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Śliczna! Gratuluję! Uwielbiam moloski! Ucałuj ją w nosek i ugłaskaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 19.03.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ale jest cudna. Taka morda tylko do całowania i przytulania. Gratuluję!!!!!!!!! Słodka jest po prostu. No słuchajcie, to jednak człowieka podbudowuje jak widzi, że wśród tylu nieszczęść zwierzaków jest i ta radosna strona. Ja za często mam do czynienia z ta gorszą i to fatalnie frustruje, ale takie momenty to coś od czego człowiek się prostuje i ma tyle radości. Jesteście wspaniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.03.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Pięknotka na maksa.....widać ,ze pieszczoszką będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.03.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ja wszyscy to wszyscy - babcia też to ja sie tez chwale - mamy nowego domownika , domowniczke wlasciwie - przyjechala ze schroniska , pachnie hm.. jak powiedzmy, siedem nieszczesc , chudziak straszny.. Wlasnie odsypia wrazenia . sunia , chyba boksiu, ale ma porzadny dlugi ogon i klapniete uszy w schronie byla 6 mcy, nie wiemy ile ma lat - na nasze oko okolo 2 .. Jak ja wyciagnelismy z boksu , to natychmiast wskoczyla do samochodu, no i wlasciwie nie mielismy wyjscia Nie ma imienia jeszcze.. Czy wyglada na Jage ? http://img299.imageshack.us/img299/1808/wegrowo1903060111gz.jpg http://img381.imageshack.us/img381/8/wegrowo1903060148lj.jpghttp://img70.imageshack.us/img70/4591/wegrowo1903060188hi.jpg Ślicznutka ślicznutka, Zochna z jakiego schroniska wzięłaś pieska ? GRATULUJĘ )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 19.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ona zdecydowanie jest Jaga:-) Super, że się zdecydowaliście, oby takich więcej i więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.03.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dzieki Wam bardzo. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze .. chociaz oczy ma takie smutne.. Jestesmy po dlugim spacerze , na ktorym caly czas pilnowala czy jestesmy blisko i wlasciwie szla przy nodze .. Troche sie martwie jedzeniem -chudziak straszny jest , w schronie raz dziennie karmia i wlasciwie nie potrafili powiedziec co.. W domu dostala mala porcje kaszy z wolowina i marechewa - zjadla lapczywie prawie z miska... i oddala.. Mam nadzieje, ze sie przestawi z czasem.. Gierga - z dosyc daleka , bo z Węgrowa k. Grudziądza.. Akurat bylismy w okolicach i wstapilismy , zeby zobaczyc psiaka o ktorym wczesniej czytalam na dogomanii .. ale go nie znalezlismy.. Za to znalezlismy Jage Nie wiem jakiego psiaka szukacie. Jest tam sporo duzych psow - sliczny "prawie" owczarek . przemily i bardzo lgnie do ludzi. Jest tez duzy gladkowlosy pies, taki biszkoptowy , sliczny - tylko bardzo wystraszony i smutny W ogole schronisko jest prywatne , i dosyc zadbane w porownaniu z trojmiejskimi ... Chcialam Wam tez doniesc - przyuwazylismy, ze w okolo-torunskich wsiach kury biegaja sobie beztrosko po obejsciach i drogach - i za nic majac jakas grype i maty odkazajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Bidulka jeszcze taka Zochna - obiecaj ze wstwisz zdjecia jak ja troszke podkarmicie pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 19.03.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ja również gratuluję - życzę duuużo miłości obopólnej i radości tak dla psiaka jak i dla Was ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dzieki Wam bardzo. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze .. chociaz oczy ma takie smutne.. Jestesmy po dlugim spacerze , na ktorym caly czas pilnowala czy jestesmy blisko i wlasciwie szla przy nodze .. Troche sie martwie jedzeniem -chudziak straszny jest , w schronie raz dziennie karmia i wlasciwie nie potrafili powiedziec co.. W domu dostala mala porcje kaszy z wolowina i marechewa - zjadla lapczywie prawie z miska... i oddala.. Mam nadzieje, ze sie przestawi z czasem.. Gierga - z dosyc daleka , bo z Węgrowa k. Grudziądza.. Akurat bylismy w okolicach i wstapilismy , zeby zobaczyc psiaka o ktorym wczesniej czytalam na dogomanii .. ale go nie znalezlismy.. Za to znalezlismy Jage Nie wiem jakiego psiaka szukacie. Jest tam sporo duzych psow - sliczny "prawie" owczarek . przemily i bardzo lgnie do ludzi. Jest tez duzy gladkowlosy pies, taki biszkoptowy , sliczny - tylko bardzo wystraszony i smutny W ogole schronisko jest prywatne , i dosyc zadbane w porownaniu z trojmiejskimi ... Chcialam Wam tez doniesc - przyuwazylismy, ze w okolo-torunskich wsiach kury biegaja sobie beztrosko po obejsciach i drogach - i za nic majac jakas grype i maty odkazajace To zaczynam poszukiwania...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 19.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 gratuluje, sunia jest sliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dzieki Wam bardzo. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze .. chociaz oczy ma takie smutne.. Jestesmy po dlugim spacerze , na ktorym caly czas pilnowala czy jestesmy blisko i wlasciwie szla przy nodze .. Troche sie martwie jedzeniem -chudziak straszny jest , w schronie raz dziennie karmia i wlasciwie nie potrafili powiedziec co.. W domu dostala mala porcje kaszy z wolowina i marechewa - zjadla lapczywie prawie z miska... i oddala.. Mam nadzieje, ze sie przestawi z czasem.. Gierga - z dosyc daleka , bo z Węgrowa k. Grudziądza.. Akurat bylismy w okolicach i wstapilismy , zeby zobaczyc psiaka o ktorym wczesniej czytalam na dogomanii .. ale go nie znalezlismy.. Za to znalezlismy Jage Nie wiem jakiego psiaka szukacie. Jest tam sporo duzych psow - sliczny "prawie" owczarek . przemily i bardzo lgnie do ludzi. Jest tez duzy gladkowlosy pies, taki biszkoptowy , sliczny - tylko bardzo wystraszony i smutny W ogole schronisko jest prywatne , i dosyc zadbane w porownaniu z trojmiejskimi ... Chcialam Wam tez doniesc - przyuwazylismy, ze w okolo-torunskich wsiach kury biegaja sobie beztrosko po obejsciach i drogach - i za nic majac jakas grype i maty odkazajace Czy to schronisko ma swoją stronę www? Na dogmani wchodzę w przeglądarkę - psy w potrzebie i wyskakuje mi jakiś błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 A ja poprosze o zdjecia jak juz sie zadomowi i podpasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 25.03.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zochna, dawaj jej mniejsze racje żywnościowe, a częściej. Ona na pewno ma zasuszony żołądek, trzeba czasu. No i gratuluję bo jest słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 25.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zochna, ale sliczna sunia ci sie trafiła http://bestsmileys.com/love1/5.gifniech wam bedzie razem dobrze ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.03.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Śliczna sunia! A imię jakie ładne....to od Jagny, prawda? Napisz jak się dziewczynka aklimatyzuje, fotki nowe pokaż! Boksio z ogonem i klapniętymi uszami wygląda cuuuuudnie! Jak to dobrze, że zaczyna się odchodzić od tych bolesnych "upiększań" na siłę! Zochna, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 26.03.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Strasznie się cieszę, jest śliczna i wszystko się ułoży. Ludzie, bierzcie biedne bezdomne zwierzaki, odwdzięczą się Wam, zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 27.03.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Śliczna jest bokserka, mordkę ma zupełnie jak mój, uszka klapnięte bo nie obcięte i tak ma właśnie być, ogonek też jej się ostał i super chudzinka, owszem, mam nadzieję, że troszkę ciałka złapie, ale przyznam, że mój chudziak ile by nie jadł, żebra wszystkie ma na wierzchu (właściwie to wygląda mniej więcej tak jak Twoja sunia, a 7 lat już ma, z czego tylko 4 pierwsze tygodnie był gdzieś w świecie ), także boksery czasem tak mają. Życzę wspaniałej zabawy z nowym domownikiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.03.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 dziekuje Wam bardzo Chwile mnie nie bylo w domu, takze nie pisalam , za to teraz z przyjemnoscia donosze ze Jaga jest super i ma sie coraz lepiej. Zdjecia wkleje - jak porobimy gdzies w terenie, bo biega pieknie i bardzo "sie pilnuje" . Jest przemila - mamy wrazenie ze patrzy na nas z wielkim znakiem zapytania - co mam dla was zrobic ? Z jedzeniem jest duzo lepiej - dostaje mniejsze porcje i czesciej , ale chudzina dalej.. no moze troszke mniej... Wystraszylismy sie na poczatku, bo odkrylismy po obydu bokach, w okolicy zeber krwawe pregi .. Weterynarz ja ogladal , dziwil sie bardzo, nic nie znalazl na skorze.. Pozniej okazalo sie ze miala uszkodzony lekko koniec ogona ( a dlugi jest chyba na pol metra ) i jak nim machala to zostawiala slady po bokach..wygladalo naprawde groznie.. uff ..troche sie przestraszylismy .. Z tym ogonem to jest w ogole tak, ze jak nim wymachuje z radosci to z taka pasja i sila , ze mozna niezle oberwac .. Szkod troche poczynila, ale w sumie niewiele i glownie z "ciekawosci" - jak zostawala sama to zagladala gdzie sie dalo i troche mebli podrapala - bardzo byla potem skruszona..- no ale to bylo wpisane w koszty .. W ogole to w glowie mi sie nie miesci ze ktos mogl ja oddac, albo nie szukac - jezeli sama sie zgubila.. Reaguje na rozne komendy .. ladnie chodzi na smyczy - czyli byla gdzies w domu i ktos o nia dbal..a dlaczego oddal , albo nie szukal.. Jagna - jest czasem tez Gaja - zalezy jak tam komu wyjdzie Generalnie reaguje na kazdy glos skierowany w jej strone , takze Jaga jej tez przypadla do gustu marta - a czy Twoj bokser ma moze suchy nos ? Bo Jaga w wiekszosci ma - i nie wiem czy juz sie martwic czy jeszcze nie ..Moze to ze "stresu adapcyjnego" .. Keep you updated Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 29.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Suchy i ciepły nos pies ma prawo mieć, jak śpi albo tuż po tym. Tak poza tym, jeśli jest gorący to pies raczej ma gorączkę. Taka jest norma a jak z bokserami? Nie jestem fachowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts