Zochna 29.03.2006 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 no wlasnie, tez tak mi sie wydaje tyberian - w czasie snu i krotko po.. A ona ma taki suchy caly czas nie goracy - tylko suchy ,temp ma normalna i nie wyglada na chora .. jeszcze nie mialam psa z suchym nosem moze boksie tak maja .. jakos inaczej oddychaja .. marta jak u Ciebie z nosem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 29.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 dziekuje Wam bardzo Chwile mnie nie bylo w domu, takze nie pisalam , za to teraz z przyjemnoscia donosze ze Jaga jest super i ma sie coraz lepiej. Zdjecia wkleje - jak porobimy gdzies w terenie, bo biega pieknie i bardzo "sie pilnuje" . Jest przemila - mamy wrazenie ze patrzy na nas z wielkim znakiem zapytania - co mam dla was zrobic ? Z jedzeniem jest duzo lepiej - dostaje mniejsze porcje i czesciej , ale chudzina dalej.. no moze troszke mniej... Wystraszylismy sie na poczatku, bo odkrylismy po obydu bokach, w okolicy zeber krwawe pregi .. Weterynarz ja ogladal , dziwil sie bardzo, nic nie znalazl na skorze.. Pozniej okazalo sie ze miala uszkodzony lekko koniec ogona ( a dlugi jest chyba na pol metra ) i jak nim machala to zostawiala slady po bokach..wygladalo naprawde groznie.. uff ..troche sie przestraszylismy .. Z tym ogonem to jest w ogole tak, ze jak nim wymachuje z radosci to z taka pasja i sila , ze mozna niezle oberwac .. Szkod troche poczynila, ale w sumie niewiele i glownie z "ciekawosci" - jak zostawala sama to zagladala gdzie sie dalo i troche mebli podrapala - bardzo byla potem skruszona..- no ale to bylo wpisane w koszty .. W ogole to w glowie mi sie nie miesci ze ktos mogl ja oddac, albo nie szukac - jezeli sama sie zgubila.. Reaguje na rozne komendy .. ladnie chodzi na smyczy - czyli byla gdzies w domu i ktos o nia dbal..a dlaczego oddal , albo nie szukal.. Jagna - jest czasem tez Gaja - zalezy jak tam komu wyjdzie Generalnie reaguje na kazdy glos skierowany w jej strone , takze Jaga jej tez przypadla do gustu marta - a czy Twoj bokser ma moze suchy nos ? Bo Jaga w wiekszosci ma - i nie wiem czy juz sie martwic czy jeszcze nie ..Moze to ze "stresu adapcyjnego" .. Keep you updated Oby była zdrowa i się dobrze sprawowała ) Ja pod koniec tygodnia jadę po pieska do Bydgoszczy :) Mam nadzieje, że wszystko się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.03.2006 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Gierga , dziekuje bardzo zarazliwe to jest , widze trzymam kciuki. A jak znalazlas psiaka az w Bydgoszczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Gierga , dziekuje bardzo zarazliwe to jest , widze trzymam kciuki. A jak znalazlas psiaka az w Bydgoszczy ? Przez Internet, przeglądałam zdjęcia itp itd, na wizyte w schorniskach jestem za wrażliwa i znając mnie wzięłabym ze sobą ze 2-3 pisaki co ja mówie więcej, a tak sobie przeglądałam aż tu zobaczyłam małą czarną kulkę. Napisałam do schroniska aby opisali mi pieska jaki ma charakter, od kiedy w schornisku i dodatkowe zdjęcia, wtedy nie było odwrotu codziennie przeglądałam jego zdjęcia po 100 razy. Zdecydowałam się, że go wezmę Bo ma takie piękne spojrzenie, chociaż smutne. W sobotę jedziemy - trochę to kilometrów ale jedną istotkę odratujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 31.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Już odpowiadam, nie było mnie. No właśnie, mój pies w sumie ma bardzo często suchy nos. A jak śpi, czy po prostu poleguje sobie, to norma. Oczywiście podczas zabawy, spacerów itp. nos jest mokry. Poobserwuj ją, ja też swojego łobuza poobserwuję i dam znać, bo przyznam, że jakoś ostatnimi czasy na nosisko nie zwracałam większej uwagi. Czekamy na więcej zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 bokser z ogonem http://img403.imageshack.us/img403/717/dsc007608jw.jpg http://img389.imageshack.us/img389/2946/dsc007679mq.jpg bokser bez ogona http://img463.imageshack.us/img463/9715/dsc007750wy.jpg unplugged http://img349.imageshack.us/img349/120/dsc007815zg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 03.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Zochna - nie przejmuj się tym suchym nosem - mi weterynarz powiedział, że to kwestia zaklimatyzowania - jeżli przebywała w boksie nonstop na dworze, a teraz w domu - to musi się zaklimatyzować, znaczy przestawić Mój oprócz tego, że ma suchy nos to jeszcze jęzor na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 03.04.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Zochna, dlaczego pies bez ogona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 tyberian no cos Ty , jest ogon ! poprostu nie widac go na 3cim zdjeciu .. prosze, w calej okazalosci : http://img448.imageshack.us/img448/6118/dsc007881ai.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 03.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 E, no lux. Już myślalem, że ucięty. Fajna Rodzina i pies przesympatyczny. Boksery mają wyjątkowy wdzięk. Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 nie ,no w zyciu.dzieki za mile slowa:)Psia jest kochana , energetyczna bardzo , tylko szkielecik straszny ...ale powolutku odkarmimy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Buziaki przesylam expresem Sie odkarmi , nie denerwuj sie . Zochna a Ty to ta pochylona czy ta w szaliku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Buziaki przesylam expresem Sie odkarmi , nie denerwuj sie . Zochna a Ty to ta pochylona czy ta w szaliku? rrmi witam Cie we watku Kochana Jak w moje slady pojdzie to szybko sie odkarmi (ja ta blondina platynowa.. pierwsza z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Jak w moje slady pojdzie to szybko sie odkarmi I dobrze , bedziecie wygladaly jak Matka z Corka Dasz chyba poglaskac po tym slimacznym nosku , co? Mam slabosc do boxerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no masz ! Ciocia rrmi juz w grafiku na spacery rozpisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 04.04.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Kurcze wiesz co, ona to ma tyle ciałka co mój pies Ja się już zaczynam martwić, bo on pochłania ogromne ilości jedzenia, a żebra na wierzchu, jak leży to obraz nędzy i rozpaczy, wygląda jak zagłodzony pies A kiedyś było lepiej. Chyba wybierzemy się do weterynarza. Ucałuj i wytarmoś ślicznotkę ode mnie! Fantastyczna psinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 04.04.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Zastosuj środek na odrobaczenie, jeśli pies je a nie tyje. Jeśli to nie pomoże to trzeba zrobić badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 04.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Odrobaczam go regularnie, jakiś 4m-ce temu ostatnio, właśnie czas na kolejne odrobaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 05.04.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Moja psinka odeszła dzisiaj od nas, półtorej godziny temu. Maks został otruty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 05.04.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Strasznie mi przykro, to okropne. Marta Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts