Zochna 05.04.2006 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 no co Ty opowiadasz Marta Jak to otruty ? Dlatego chudl ? Kto mogl go otruc i dlaczego ?? Bardzo bardzo mi przykro i smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 05.04.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Nie nie, on chudł już od jakiegoś czasu, ale poza tym był zdrowym psem. Mnóstwo energii, jak to nbokser, wieczny szczeniak, zawsze chętny do zabawy, pieszczot. Ale miał duszę łazika. Uciekał nam, czasem na kilka godzin. On uwielbiał ludzi, podejrzewam, że chodził do kogoś, ten ktoś go karmił, bo zawsze wracał przejedzony, czasem zdarzało mu się zwymiotować, widziałam, że to jakieś obce zupki czy inne dania Staraliśmy się jak mogliśmy, żeby nie wychodził sam poza naszą działkę, na spacery wychodził na smyczy, pomiędzy spacerami albo siedział w domu, albo na podwórku pod czyjąś opieką, albo (ale to już od niedawna, odkąd pogoda pozwalała) przywiązany na długaśnym sznurku, gdy nie mogliśmy mieć na niego oka. Niestety przedwczoraj wieczorem wymknął się znów, szukaliśmy go, szybko wrócił. Rano wymiotował, cały dzień leżał, nie podnosił się, potem zaczął wymiotować krwią, właściwie krew sie z niego wylała, miał problemy z oddychaniem. Weterynarz powiedział, że tak działa trucizna, miał poranione wnętrzności, krew dostała się do płuc, nic nie dało się zrobić. Strasznie się nacierpiał... Potrzeba "łazikowania" była ogromna u mojego psa, są takie psy... Nie wiem, czy ktoś go otruł, może sam coś zjadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 05.04.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 marta, bardzo wspolczuje Jak pomysle, ze ktos go celowo otrul, to robi mi sie slabo Trzymaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 05.04.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No właśnie, najbardziej mi źle, gdy pomyślę, że ktoś mógł go otruć. Gdybym wiedziała, że głuptas coś zeżarł po prostu, byłoby chyba troszkę lżej. A tak... przecież to nasze miejsce na ziemi, nasi sąsiedzi, nasz pies - przyjaciel wszystkiego, co się rusza, pies, do którego wystarczyło się uśmiechnąć, a tyłek mało mu nie odpadł z radości (bolsery specyficznie okazują swą radość). Oj smutno... Zochna, przepraszam, że w Twoim wątku piszę, to przecież radosny wątek. Poprzytulaj ode mnie swoją sunię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 05.04.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Bardzo mi przykro Marta Zochna trzymaj kolejke spacerowa , trzymaj Zglosze sie w odpowiednim czasie . Prosze pod brodka poglaskac Jej cudownosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.04.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jej cudownosc przesadzala dzisiaj krokusy. Z doniczki na dywan Oraz badala wnetrze kanapy. Dosyc zmyslenie , bo od tylu. Tam gdzie nie widac. Okazalo sie ze slabo trawi taka zolta gabke. Teraz lezy i sie wstydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Mam nadzieje , ze Jej Wspanialosc dostala juz dzisiaj normalne jedzenie i nie musi jesc gabki I nie dawaj Jej takich skomplikowanych prac jak przesadzanie kwiatow na poczatku pobytu , zreszta moze nie ma smykalki do przesadzania , pewnie po mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Śliczna! Gratuluję! Uwielbiam moloski! Ucałuj ją w nosek i ugłaskaj!Od nas tez posmyraj i ucałuj Jaguche Super, ze znalazła taki fajny dom.A, jak Twoja sunia na nia zareagowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gosia - Zoski nie ma juz z nami .. ech.. nawet nie chce mi sie o tym gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.04.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gosia - Zoski nie ma juz z nami .. ech.. nawet nie chce mi sie o tym gadac Przeprazsam, strasznie mi przykro jak juz napisąłam , co to sobie pomyslalam, ze moze cos sie stało Wpadnijcie z Jaga, Urka sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzieki Gosia . Jaga tez sie ucieszy...jak zdąży Jak tam osika ? ciemnieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzieki Gosia . Jaga tez sie ucieszy...jak zdąży Jak tam osika ? ciemnieje ?Juz jest piekna grafitowa. Nie zamieniabym jej na nic, jest cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 to fajowo . bo ja z osika na wrzesien umowiona jestem do wrzesnia to chyba zdaze dojechac i obejrzec u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zochna http://emots.wizja.net/emoty/przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 gosia - a spojrz no Ty fachowym okiem - nie wydaje Ci sie ze Jaga cóś z doga jakby ma (no dobra -duz nie ) Chodzi mi troche o sylwetke - ona sie tak nosi "dogowato", ogon w dol, lapy rozstawione - nie jak bokser , w ogole to wysoka dosyc jest .. no tak sie zastanawiam co w niej za mieszanka jest http://img76.imageshack.us/img76/1302/koleczkowo0704060322ox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 dzieki rrmi. Kochanas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 14.04.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zochna śliczna psinka i jak na moje oko (co prawda z wadą - 4:) To ma pewne wyznaczniki wskazujące na pochodzenie od doga Ale śliczna ta Jaga naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Gosia - Zoski nie ma juz z nami .. ech.. nawet nie chce mi sie o tym gadac Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 14.04.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Strasznie mi przykro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts