Mario B 30.03.2006 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Chłopaki!!A nie jesteście przypadkiem doradcami przy budowie autostrad??Przynajmniej wiedziałbym czemu tak wolno sie budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 30.03.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ale żeby te dwa skrajne zamontować, to najpierw trzeba wiedzieć czy chce się je na jednym poziomie czy z jakimś spadkiem. jeśli w poziomie, to potrzebna jest długa rurka z wodą (wasserwaga) do wyznaczenia tego poziomu. Wasserwaga to poziomica, tobie chyba chodziło o "szlałwagę" (wpisuje fonetycznie bo nie wiem jak to się pisze z niemiecka) z niemiecka: wasserwaga w supermarketach bud. piszą ze to poziomnica wodna lub właśnie "wasserwaga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 30.03.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ale żeby te dwa skrajne zamontować, to najpierw trzeba wiedzieć czy chce się je na jednym poziomie czy z jakimś spadkiem. jeśli w poziomie, to potrzebna jest długa rurka z wodą (wasserwaga) do wyznaczenia tego poziomu. Wasserwaga to poziomica, tobie chyba chodziło o "szlałwagę" (wpisuje fonetycznie bo nie wiem jak to się pisze z niemiecka) z niemiecka: wasserwaga w supermarketach bud. piszą ze to poziomnica wodna lub właśnie "wasserwaga" To źle piszą w marketach..wasserwaga to inaczej potocznie poziomica zwykła..w końcu tam też jest bąbelek w jakimś płynie mniej lub bardziej wodnistym lub oleistym:) schlaufwaga to też potocznie-z niemieckiego pewno:) rurka z wodą wykorzystująca zachowanie cieczy w naczyniach połaczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 30.03.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 k...a a wy dalej o tym płocie??????/// ja juz parter domu wystawiłem a wy dalej z tymi słupkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts