selimm 20.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Odpocząć ?....podzielcie sie swoimi magicznymi miejscami ps. nie kasztanic mi "wontka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 20.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Selimm i to ty masz takie problemy??? Polecam forum muratora i do tego dla nastroju szklaneczka wody spod ogórków i kanapka z paprykarzem szczecińskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Selimm - nie wez to jako zart w dobie grypy ptasiej - ale ja np uwazam Toruń za swietne miejsce i pisze to calkiem serio drugie takie to Sopot - ale pewnie bedzie tlum ludzi wiec ... (z Toruniem i grypa moze byc nawet duzy plus - zdaje sie ze ceny hoteli ostro spadaja ) tyle tylko ze ja sie pewnie tam wybiore - wiec pewnie cie to skutecznie zniecheci do odwiedzenia tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 20.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Zazwyczaj była Krynica Morska albo Jantar.W tym roku zostawiamy Zatokę i jedziemy nad pełne morze - Lubiatowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 20.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jakieś 12 lat temu , pamiętam że 1 maja wchodziłam na Turbacz , powolutku od strony Rabki cały dzień. Na szlaku było bardzo dużo ludzi , ale te widoki i wspaniałe fioletowe polany krokusów. Spałam potem na podłodze w schronisku , no ale na to , to chyba za duży już Wapniak jesteś. Możesz zbiec i przenocować w Rabce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 tylko ciepłe baseny na Węgrzech.... , bo: 1. tam na początku maja już jest późna wiosna lub początek lata, ciepłe wieczory i kwitnące kwiaty, za to w Polce na przejściu granicznym w Korbielowie leżą jeszcze łaty śniegu... 2. ciepła woda w basenach, dzien spędzony na powietrzu w miłej atmosferze, 3. kuchnia węgierska jest znakomita, w rozsądnychy cenach, a do tego te kapele cygańskie .... eh....i potańczyć można, 4. wino leje się strugami..... kto nie był w piwniczkach Egeru, niech żałuje... wino i chóralny śpiew.... 5. nie mogę się doczekać.... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.03.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A co Ty Selek lubisz? Wyluksusić się czy uszargać? Bo jak uszargać, to pojedź sobie w Bieszczady do Cisnej albo do Wetliny, a później koniecznie zgub się o zmierzchu na Magurze Stuposiańskiej Bardzo wentyluje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.03.2006 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Dzieki Gaga - Wegry juz przerabiałem ...w kazdy poczatek maja tam jezdze jest super ..tylko coraz to wiecej ludzi W tym roku mysle o "krajowym patriotyzmie" jakis domek w urokliwym miejscu - czy to w gorach czy to nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.03.2006 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ps. na gorki to ja wole zagladać ...niekoniecznie wedrowac po nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.03.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ps. na gorki to ja wole zagladać ...niekoniecznie wedrowac po nich To może Jurę - malownicza, po górkach nie trzeba chodzić mozna tylko podziwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.03.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Selimm, masz rację. że się tłoczno robi.... ale w tym roku wyjazd na Węgry to niemal konieczność: bo wiosny możesz u nas nie uświadczyć na 1 maja.... wczoraj byłam w Brennej.... śniegu więcej niż w lutym.... chodzi się nad płotami (przysypane), bandy ze śniegu ponad 2 m.....do tego są czarne i ohydne... jak masz dość zimy, to Beskidy zdecydowanie odradzam.... no chyba że tego roku można bedzie pojeździć na nartach... może Pilsko? a może Eger.... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.03.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Z tą pogodą to faktycznie trzeba sie upewnić !! Gaga nie kuś ..ostatnio byłem w Hajdúszoboszló w tym czasie i z tego miejsca tej foty by sie po prostu nie dało zrobic tyle " ludziow " www.reise.info.hu/onlinepic/8/728/1-728.jpg?1142868684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 tylko ciepłe baseny na Węgrzech.... , bo: 1. tam na początku maja już jest późna wiosna lub początek lata, ciepłe wieczory i kwitnące kwiaty, za to w Polce na przejściu granicznym w Korbielowie leżą jeszcze łaty śniegu... 2. ciepła woda w basenach, dzien spędzony na powietrzu w miłej atmosferze, 3. kuchnia węgierska jest znakomita, w rozsądnychy cenach, a do tego te kapele cygańskie .... eh....i potańczyć można, 4. wino leje się strugami..... kto nie był w piwniczkach Egeru, niech żałuje... wino i chóralny śpiew.... 5. nie mogę się doczekać.... pozdrawiam, gaga2 kusi możesz bliżej, Słowacja, Besenova, Rajecke Teplice, Sklene Teplice, Oravice, Bojnice, Velki Meder, dośpiewaj sobie resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.03.2006 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Dziadek to wszystko znam oczekuje czegos innego ...dospiewaj se reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 20.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Odpocząć ?....podzielcie sie swoimi magicznymi miejscami polecam Mieżeję Miślaną . ale nie Krynice i nie Stegnę czy Kąty R. pomiędzy leży ładna spokojna wioseczka . w maju plaża i lasy prawie tylko dla Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.03.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ja polecam gory - beskidy - okolice Szczawnicy ... sporo plaskiego do chodzenia i sporo pod gorke /kto co lubi / a dodatkowo sporo knajpek do wyjscia wieczorkiem no i oczywiscie calkiem niedaleko na slowacje na male zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.03.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A zobacz Wieżycę... wrzuć w wyszukiwarkę "hubertówka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.03.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A moze ktos moglby polecicic cos z zagamanicznych wypadow??? Nie bede ukrywac, od 5 lat nie wylezalam sie na plazy, pozwiedzalam dobrego muzeum itp. Marzy mi sie wypad na tydzien w jakies cieple miejsce, jednak problem jest w tym, ze nie moge na to przeznaczyc wiecej niz 3000 za 2 osoby . Wiem, ze pewnei w sierpniu-wrzesniu spokojnie moznaby pojechac za te kase do Hiszpanii, ale niestety ja moge pojechac tylko w maju . Czy jest jakis kraj, w ktorym jest juz cieplutko w maju (moze byc koncowka maja) i wypad do niego miesci sie w moim budzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.03.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wojty chyba pozostają Ci w/y Kanaryjskie i Egipt ...choć na tydzien bym sie bał ze wzgledu na zemste Faraona http://eccoholiday.com/ z nimi chyba jest najtaniej , ale musisz byc przygotowana na niespodzianki ( zamiana hotelu -norma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.03.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 . Wiem, ze pewnei w sierpniu-wrzesniu spokojnie moznaby pojechac za te kase do Hiszpanii, ale niestety ja moge pojechac tylko w maju . Czy jest jakis kraj, w ktorym jest juz cieplutko w maju (moze byc koncowka maja) i wypad do niego miesci sie w moim budzecie? Pod koniec maja napewno cieplutko jest właśnie w Hiszpanii !!! Polecam! Ponad 25 st w dzień masz jak w banku! Jeszcze nie ma szczytu turystycznego, luz, niezatłoczone kafejki... a cena zależy od standardu, dojazdu, etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts