Wojty 21.03.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Selim - dzieki za namiar - nawet znosne ceny tam maja . A korzystales kiedys z ich uslug??? Dopuser - tiaa, Hiszpania fajna - bylam tam 6 lat temu, na Costa Brava, w dzien opalanie na dzkich plazach skalistych, przez to baaardzo kameralnych... , popoludnia w muzeach (m.in. dom Salvadora Dalii - rewelacja), a wieczory przy sangrii. Az wymiekam jak sobie to przypominam. Sama sie zastanawialam czy tam znowu nie poleciec, ale obawiam sie ze w maju to sie tam zbytnio nie wyleze na palzy. Bylam tam na pocz. wrzesnia i pamietam ze zbyt upalnie nie bylo (temp max do 27). Nawet nie wiecie jak ja marze o odpoczynku. Od 2,5 roku moj najdluzszy urlop trw 2 dni (zmienaialam w miedzyczasie prace i przechodzilam z dnia na dzien do innej firmy i do tego latem). Teraz tez mam pelno dni urolpu z 2005 i jeszcze wiecej z nadgodzin. A moze w Tunezji znajde ukojenie dla moich poszarpanych nerwow? A moze Egipt. Byle cieplo i spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 A moze w Tunezji znajde ukojenie dla moich poszarpanych nerwow? Tunezja jest OK jako miejsce do zwiedzenia / wypoczynku "glośnego"...ale na ciesze i spokoj tobym tam raczej nie liczyl ... W miejscowosciach turystycznych masa turystow i ciagly harmider a te nieturystyczne to STRASZNE zadupie ... Dodatkowo wyjazdy w plener na zwiedzanie wygladaja tak ze jedzie sobie praktycznie autokar za autokarem i wszystkie staja od lat w tych samych "dzikich" (bauhahahha) miejscach ... oczywiscie to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.03.2006 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wojty - korzystałem ...za kazdym razem mi cos tam zmienili ..a to hotel..a to miejsce odlotu ....ale jest na to rada kup najtanszą oferte ...to Ci nic nie poczarują jak wybierzesz jakis kierunek to pytaj ....prawie wszedzie juz byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Sellim, no co Ty? Kogo chcesz ty na ten odpoczynek zabrać? Lepiej się przyznaj, bo tobie raczej takie cos niepotrzebne... A jak już wyjedziesz, to otwieraj tam jakąś praktykę, na przykład - terapię śmiechem... Zarobisz tyle, że już nawet nie będziesz pytał o takie cos...Od tego będziesz miał doradcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 22.03.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Dopuser - tiaa, Hiszpania fajna - bylam tam 6 lat temu, na Costa Brava, w dzien opalanie na dzkich plazach skalistych, przez to baaardzo kameralnych... Bylam tam na pocz. wrzesnia i pamietam ze zbyt upalnie nie bylo (temp max do 27). Max 27stC to miałeś piękną, upalną pogodę ! Z innych naprawdę magicznych miejsc polecam Szkocję bądź Irlandię. Istny odlot dla miłośników spokoju i natury. A i dla ciała też się coś znajdzie jak np. zagłębie whisky w Szkocji Zero tłumów, zero hoteli, piękne maleńkie miasteczka, przyroda... ale na plaży to tam na pewno nie poleżysz...[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 22.03.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ja na dwa rejsiki majowe na Adriatyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 22.03.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 My co roku jeździliśmy w kilkanaście osób do małego, spokojnego ośrodka i oddawaliśmy się nieróbstwu. Trochę się jednak znudziło. W tym roku jedziemy nad polskie morze, a żeby było ciekawie - męska część wyjazdu wybiera się na morze na wyprawę wędkarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 22.03.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Dopuser - tiaa, Hiszpania fajna - bylam tam 6 lat temu, na Costa Brava, w dzien opalanie na dzkich plazach skalistych, przez to baaardzo kameralnych... Bylam tam na pocz. wrzesnia i pamietam ze zbyt upalnie nie bylo (temp max do 27). Max 27stC to miałeś piękną, upalną pogodę ! Z innych naprawdę magicznych miejsc polecam Szkocję bądź Irlandię. Istny odlot dla miłośników spokoju i natury. A i dla ciała też się coś znajdzie jak np. zagłębie whisky w Szkocji Zero tłumów, zero hoteli, piękne maleńkie miasteczka, przyroda... ale na plaży to tam na pewno nie poleżysz...[/url] 27 to byl max a do tego juz jesienne wiatry, slonce ktore wczesniej niz w sezonie zachodzilo, no i chmury, ktore mi sloneczko zaslanialy. Irlandia i Szkocja to faktczenie fajne kraje, ale jz chce przez 1 tydzien w ogole nie myslec tylko lezec i przewracac sie z boku na bok. W pracy przez caly czas biegam miedzy ludzmi, gadam, dykutuje, siedze cale dnie i noce przed kompkiem i mam juz tego dosc!! Jak tak dalej pojdzie to oszaleje! Chce uciec na tydzien, nie brac komorki, najlepiej nie widziec zbyt duzo ludzi. Do tego musze nabrac sily przed wykonczeniowka - juz tamten rok mi dal niezle w kosc, a ten podobno bedzie jeszcze gorszy... wiecie - czmus to sie nazywa wykonczeniowka.... Coraz powazniej mysle o tej TUnezji - i nawet sobie myslam coby nie kupowac zadnego przewodnika, zeby nie myslec o jakis zabytkach, ukulturalnianiu sie itp. Bede lezec i lezec, jak "hiperkarketowiec" po zakupach w niedziele!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 22.03.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Wojty - korzystałem ...za kazdym razem mi cos tam zmienili ..a to hotel..a to miejsce odlotu ....ale jest na to rada kup najtanszą oferte ...to Ci nic nie poczarują jak wybierzesz jakis kierunek to pytaj ....prawie wszedzie juz byłem No wiesz Selim - nie ma problemu i tak stac mnie teraz tylko na najtansze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ja polecam gory - beskidy - okolice Szczawnicy ... sporo plaskiego do chodzenia i sporo pod gorke /kto co lubi / a dodatkowo sporo knajpek do wyjscia wieczorkiem no i oczywiscie calkiem niedaleko na slowacje na male zakupy Jestem zakochana w Szczawnicy i okolicy..... A Kazimierz nad Wisłą ? Ja odwiedzę na pewno- w drodze w lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.03.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Klamka zapadła ....Bieszczady tam mnie jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 23.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Klamka zapadła ....Bieszczady tam mnie jeszcze nie było no to pewnie bez netu ni kak . ale mam cosik. http://www.bieszczady.pl/?n=Internet_w_Bieszczadach&newsID=4359 http://www.bieszczady.net.pl/coppermine_dir/thumbnails.php?album=142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 23.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 O weekendzie majowym mogę jedynie pomarzyć. 2 maja idę do pracy ale żeby nie było SZEF ma wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Klamka zapadła ....Bieszczady tam mnie jeszcze nie było Tak Sel , to dobry wybor Ciekawosc wrodzona nie daje mi jednak spokoju , czy Ty jako lowczy czy jako zwierzyna sie tam wybierasz? Uchyl rabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.03.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Klamka zapadła ....Bieszczady tam mnie jeszcze nie było no super ... miłej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 25.03.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Klamka zapadła ....Bieszczady tam mnie jeszcze nie było Jak Bieszczady, to polecam Muczne. Daleeeko od "świata" (szukaj w Worku Bieszczadzkim, sam kraniec Polski). W Internecie jest parę adresów. Oto, co ściągnęłam naprędce z jakiegoś forum: "Muczne to enklawa na terenie Bieszczad. Leży w spokojnej dolinie ale nieco z boku od głównych szlaków bieszczadzkich. Dla posiadacza samochodu to żaden problem jednak jeśli nie dysponujesz 4 kółkami to proponuję Ustrzyki Grn. a do Mucznego tylko wpaść na pstrąga. Jest znakomitą bazą do penetracji "worka" ale tylko worka. Poza tym jest super." "Polecam. Obecnie droga ze Stuposian jest czarna (stan na 21.02) i przejezdna na całym odcinku. Niestety jeśli nie masz własnego środka transportu, musisz się zdać na okazję, bo nawet w sezonie nie jeżdżą tam PKSy. Ponadto musisz wziąć pod uwagę, że jak pojedziesz tam na dłużej, to daj znać do sklepu żeby więcej chleba zamówili, bo możesz mieć problemy z jego dostępnością. Ja na 3 pobyty w Mucznem ani raz nie miałem szczęścia dostac chleba." O problemie z chlebem nic nie wiem, ale ja zatrzymałam się w takim popeerelowskim hotelu (dawny ośrodek myśliwski Urzędu Rady Ministrów) i tam był pełen wypas (wcale nie było koszmarnie drogo). Trzeba brać pokój z widokiem na Bukowe Berdo, czyli na słoneczną stronę! Jaka tam jest cisza... Weszliśmy na Połoninę Caryńską przed wieczorem, nie chciało mi się schodzić. W życiu nie słyszałam takiej ciszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.03.2006 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Zerklem sobie na mape bede dwie wsie obok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.03.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Selu obacz na avatar Zielonookiej...może tam się wybierzesz...? fiu fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.03.2006 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Mały ....tak na trzezwo patrzac to ona tam nic nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.03.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Mały ....tak na trzezwo patrzac to ona tam nic nie ma... Zawstydziła się czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts