selimm 27.03.2006 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Mały ....tak na trzezwo patrzac to ona tam nic nie ma... Zawstydziła się czy jak? no cy ja wiem ....chiba sie troszku zarumieniła bo łona jakas mjętka sie zrobiła..cos jak after..pewnie kociej mordki dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 28.03.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 A moze w Tunezji znajde ukojenie dla moich poszarpanych nerwow? Tunezja jest OK jako miejsce do zwiedzenia / wypoczynku "glośnego"...ale na ciesze i spokoj tobym tam raczej nie liczyl ... W miejscowosciach turystycznych masa turystow i ciagly harmider a te nieturystyczne to STRASZNE zadupie ... Dodatkowo wyjazdy w plener na zwiedzanie wygladaja tak ze jedzie sobie praktycznie autokar za autokarem i wszystkie staja od lat w tych samych "dzikich" (bauhahahha) miejscach ... oczywiscie to tylko moje zdanie zgadzam sie ze te nieturystyczne to zadupie i w sumie tylko w hotelach jakas rozrywka no i ewentualnie w piatek jak na targ pojdziesz W tunezji to chyba najlepiej do sousse, nebul i mahdie odradzam, chyba ze wybierzecie sie do 5-gwiazdkowego hotelu (zaznaczam - 5 gwiazdek w tunezji to 3 w europie ) Osobiscie jesli macie troche wiecej kasy to naprawde polecam limassol na cyprze - bylem tam z zona wczesnym grudniem tego roku - super pogoda, ponad 20 stopni, wieczorkiem tylko troche zimniej. Trzeba uwazac na dosc drogi kurs funta cypryjskiego 7-8 zlociszy Z miejsc bardziej egzotycznych to singapur - ale tu musisz miec full kasy, hotel 5-gwiazdek to ok 250 usd na dzien haha.. (ja bylem tylko sluzbowo wiec nie musialem placic) ale wrazenia niezapomniane - polecam hotele orchard i meritus negara. Przelot ok 800-1000 euro lufthansa A w Polsce to dla mnie zawsze zakopane - niech sie schowaja wszystkie alpejskie kurorty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasminaa 29.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Praga plus maj minus turyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 31.03.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 A wiecie może, które otwarte baseny termalne na Słowacji są czynne o tej porze roku- poza Beszanową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.03.2006 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 wiemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 31.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Dowcipnyś he,he!! No to jakie? A może mam miło poprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.03.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 http://www.tatralandia.sk/zakwaterovanie-aquapark-liptov-jasna-pension-apartament-hotel-jazda-na-nartach-tatry.php?menu=parkinfo&sub=gallery&type=novinky zacznijmy od tego ...bo to niedaleko od Besenowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hak72 01.04.2006 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Przepraszam bo nie bardzo rozumiem; a co to jest długi weekend? Czy to wtedy jak się ma ociupinke mniej pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 01.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Selimm- dzięki za namiar Dowiedziałam się, że mój Vrbov dopiero czynny od maja, więc zmieniłam plany: jadę do Karpacza, dzisiaj zarezerwowałam noclegi Myszę oderwać się na dłużej od wariactwa budowy, bo ..... A dla niewiedzącycych co to długi weekend- to jest takie coś, co kojarzy mi się niezmiennie z kawą przynoszoną wtedy rano przez męża do łóżka i nie wychodzenie z tego przybytku do... powiedzmy do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.04.2006 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Od paru lat długi weekend kojarzy mi sie z ege szege drege .... bo co rok to Węgry ....tylko ze tam juz ludz na ludziu , wypoczac to sie juz tam nie da ...szkoda Beaty dbaj o męza ...kawa do łozka ..nono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 02.04.2006 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Selimm - czy Ty nie możesz spać??????????????????? Mnie nie dziwota ........... zaglądam do łóżka i idę do lodówki , ale Ty ...............?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 02.04.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.04.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Marian ja nie lubie lodowki w nocy ..no moze czasami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 04.04.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 bb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.04.2006 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Bieszczady ...nadchodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.04.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Bieszczady ...nadchodze Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 29.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Bieszczady ...nadchodze a myślałem , że nad morze . bo tu teraz przynajmniej u nas jest pusto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.05.2006 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 wrociłem ...strasznie sponiewierany dobrze ze jutro do pracy ...człowiek se odpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 04.05.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam Pozdrawiam wszystkich urlopujących się do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam Pozdrawiam wszystkich urlopujących się do niedzieli ...szczęliwcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts