Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Weekend Majowy - gdzie mozna psychicznie ...

selimm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A moze w Tunezji znajde ukojenie dla moich poszarpanych nerwow?

Tunezja jest OK jako miejsce do zwiedzenia / wypoczynku "glośnego"...ale na ciesze i spokoj tobym tam raczej nie liczyl ...

W miejscowosciach turystycznych masa turystow i ciagly harmider a te nieturystyczne to STRASZNE zadupie ...

Dodatkowo wyjazdy w plener na zwiedzanie wygladaja tak ze jedzie sobie praktycznie autokar za autokarem i wszystkie staja od lat w tych samych "dzikich" (bauhahahha) miejscach ...

oczywiscie to tylko moje zdanie :lol: :lol:

zgadzam sie ze te nieturystyczne to zadupie i w sumie tylko w hotelach jakas rozrywka no i ewentualnie w piatek jak na targ pojdziesz

W tunezji to chyba najlepiej do sousse, nebul i mahdie odradzam, chyba ze wybierzecie sie do 5-gwiazdkowego hotelu (zaznaczam - 5 gwiazdek w tunezji to 3 w europie :) )

Osobiscie jesli macie troche wiecej kasy to naprawde polecam limassol na cyprze - bylem tam z zona wczesnym grudniem tego roku - super pogoda, ponad 20 stopni, wieczorkiem tylko troche zimniej. Trzeba uwazac na dosc drogi kurs funta cypryjskiego 7-8 zlociszy

Z miejsc bardziej egzotycznych to singapur - ale tu musisz miec full kasy, hotel 5-gwiazdek to ok 250 usd na dzien haha.. (ja bylem tylko sluzbowo wiec nie musialem placic) ale wrazenia niezapomniane - polecam hotele orchard i meritus negara. Przelot ok 800-1000 euro lufthansa

A w Polsce to dla mnie zawsze zakopane - niech sie schowaja wszystkie alpejskie kurorty :D

pozdrawiam

Selimm- dzięki za namiar :wink: Dowiedziałam się, że mój Vrbov dopiero czynny od maja, więc zmieniłam plany: jadę do Karpacza, dzisiaj zarezerwowałam noclegi :lol: Myszę oderwać się na dłużej od wariactwa budowy, bo ..... A dla niewiedzącycych co to długi weekend- to jest takie coś, co kojarzy mi się niezmiennie z kawą przynoszoną wtedy rano przez męża do łóżka i nie wychodzenie z tego przybytku do... powiedzmy do południa :lol:

• 4 weeks później...