Gerion 07.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 tylko ciepłe baseny na Węgrzech.... , bo: 3. kuchnia węgierska jest znakomita, w rozsądnychy cenach, a do tego te kapele cygańskie .... eh....i potańczyć można, 4. wino leje się strugami..... kto nie był w piwniczkach Egeru, niech żałuje... wino i chóralny śpiew.... Ez az! Jól szolsz, s mindenkinek kell Magyarorszagra kirandulni. udvozlok Gerion ps. najbardziej magicznym miejscem dla mnie jest budapesztenskie Kerepesi, zwłaszcza w maju, kiedy na tym kilkunastohektarowym, zabytkowym cmentarzu kwitną wspaniałe magnolie i tysiace kwiatów. A na Wegrzech można znaleźć mnóstwo miejsc, gdzie nie ma zatrzęsienia turystów i można odpocząć. Polecam z południa okolice Szegedu, z północy malutkie Mezokovesd i Szory Furdo, no i warto przejechać się do Kecskemet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dla mnie takim magicznym miejscem jest Kraków.Może to ten jego koloryt, a może majestat ?W każdym razie jesli czuję że pora naładować akumulator, to - kierunek Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 08.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 czas pomyśleć podnoszę pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Odpocząć ?....podzielcie sie swoimi magicznymi miejscami ps. nie kasztanic mi "wontka" dość majowych weekendów!!!! kiedy w ubiegłym roku zorganizowałem wspanialą majówkę kosztem wielu starań organizacyjnych, aby zapewnić udział wielu znajomych i zapewnic im wspaniałą zabawę, to na stoliku niedaleko ogniska ... zamarzła nam przepitka. nie chcę opowiadać jak wyglądał (nastepnego dnia) wspaniały kwitnący wiśniowy sad w którym to ognisko było rozpalone. I nie od ognia zmarnial w ciagu paru godzin. teraz wolę majówki w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 09.02.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ja w tym roku wybrałam Rzym. W zeszłym byłam w Barcelonie i gorąco polecam, urocze miasto. Jakby co to można też wyskoczyć do Wiednia - w miarę blisko i wcale nie tak drogo, a miasto przecudne, zabytki imponujące. Praga też niedaleko i też piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 10.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 a ja w majowy wyciągne kopyta przed kominkiem bo juz bedziemy po przeprowadzce. Nie bedziemy mieli siły na wojaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.02.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 W tym roku ..wracam na Węgry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 W tym roku ..wracam na Węgry selimm ....wiem że umowa i zero koment....ale chciałem powiedzieć tylko ,że ja też....w tym roku WIGRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.02.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 mam nadzieję , że Ci coś wypadnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.02.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 mam nadzieję , że Ci coś wypadnie ... Gośka małża mówi ,że nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.02.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 tylko mi nie mów ,że jedziesz do miasta na H...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 11.02.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 tylko mi nie mów ,że jedziesz do miasta na H...? Hanysowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.02.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Pterodaktyl - się pojawił widać.. test na dwie kulki zdał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Psychicznie w dlugi majowy weekend to mozna u mnie w chacie odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 tylko mi nie mów ,że jedziesz do miasta na H...? I kończy sie na o.Nie będziemy sobie w drogę wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts